Hadi yaaBen adet oldum canlarbi yandan da mutlu oldum . Bebek olmadığına emindim .uzar diye korkuyordum. Sizce napayim kafam karıştı .klimen kullansam tam ramazandan önce bitiyor ve kontroller de ramazana denk geliyo
Pazartesi doktora giderim canım bakalım o ne diyecek. Ramazanda problem oluyor işte kontroller nasıl yapacaksam off. Yoksa bu ay beklesem miHadi yaaneyse dediğin gibi uzamadı günün o bile bizi çok mutlu ediyor ramazanda gitme imkanın olacaksa doktora kullan canım
Benim de tam bittiği zaman başlıyor ramazan o yüzden güzel denk geldi tabi yumurta buyumusse yoksa ramazanı es gecicem bendePazartesi doktora giderim canım bakalım o ne diyecek. Ramazanda problem oluyor işte kontroller nasıl yapacaksam off. Yoksa bu ay beklesem mi
Negatifff ama hala regl olmadim bi umut bekliyorm3 gün kalmıs. erken ogrenenler oldu. ıdrar testınde cıkabılır canım. cok merak edıyosan kan testıde yaptırabılırsın ımkanın varsa.
ama sımdı bız ne desek yalan olur. her sey olabılır
Regl olana kadar umut var canim. Insallah olumlu olur. Tek hedefimiz bu olduNegatifff ama hala regl olmadim bi umut bekliyorm
İnofolic de kullaniyisan buyurmuştur canm erak etme . Bakalım bende naparsam artikBenim de tam bittiği zaman başlıyor ramazan o yüzden güzel denk geldi tabi yumurta buyumusse yoksa ramazanı es gecicem bende
HInofolic bitti folbiol içtim canım bu hafta bide glucophane e başladım tekrar yarım içiyorum akşamları sadece tam içmeye başlıcam bakalım dokunmadı bu sefer klomenle ağır geldi galibaİnofolic de kullaniyisan buyurmuştur canm erak etme . Bakalım bende naparsam artik
Negatifff ama hala regl olmadim bi umut bekliyormMerhaba Canım bi test yap istersen çıkar büyük ihtimalle
Ayy ayy bekliyoruz iste bi umut insallah boşa cikmaz umutlarımızRegl olana kadar umut var canim. Insallah olumlu olur. Tek hedefimiz bu oldu
Bence de canım komenle agir gelmiş olabilir. Bırakmaman iyi olmuş. Günde iki tane alman da agir gelir biz şeker hastası değiliz sonuçta .babam şeker hastası olduğu halde günde iki tane kullanıyor . Bir tane alman yeterli bence senin de. Bu ay ara vericem bende canım klimen kullnmicam. İnofolic alacam ve ovu testi alacam. Bide yarın hormonlara baktircam bakalım lh ne durumda.yuksekse hayıt otu icecem bu ay böyle yapmaya karar verdimHInofolic bitti folbiol içtim canım bu hafta bide glucophane e başladım tekrar yarım içiyorum akşamları sadece tam içmeye başlıcam bakalım dokunmadı bu sefer klomenle ağır geldi galiba
Evet canım bu ayı kurle geçir hormonlara baktır lh kaçtı senin ? Benim de yumurtalar büyümemiş gibi geliyo ilk günlerdeki sancı kalmadıBence de canım komenle agir gelmiş olabilir. Bırakmaman iyi olmuş. Günde iki tane alman da agir gelir biz şeker hastası değiliz sonuçta .babam şeker hastası olduğu halde günde iki tane kullanıyor . Bir tane alman yeterli bence senin de. Bu ay ara vericem bende canım klimen kullnmicam. İnofolic alacam ve ovu testi alacam. Bide yarın hormonlara baktircam bakalım lh ne durumda.yuksekse hayıt otu icecem bu ay böyle yapmaya karar verdim
Şubatta baktitmistim 18 di yarın da baktirayim. Hayıt suyu içerim dusuruyimus o yumurta çatlamaya da etkiliymis bakalım ovu testi de alacam bakalım. Daha kaçıncı gunundesin ki canım ancak büyür bundan sonra takılma öyle stres yapma tamam. Benim de sancım olmadı yine buyumedi diye düşünüyordum.baya büyümüştü :)Evet canım bu ayı kurle geçir hormonlara baktır lh kaçtı senin ? Benim de yumurtalar büyümemiş gibi geliyo ilk günlerdeki sancı kalmadıbide ateş olcuyorum ya o da çok düşük gidiyo
Inşallah canım ya 11 inci gün yarın kontrol var bakalım. Benim de lh en son 10 du fsh 3.5 senin fsh kaç ? Sanki benimki düşük yaaŞubatta baktitmistim 18 di yarın da baktirayim. Hayıt suyu içerim dusuruyimus o yumurta çatlamaya da etkiliymis bakalım ovu testi de alacam bakalım. Daha kaçıncı gunundesin ki canım ancak büyür bundan sonra takılma öyle stres yapma tamam. Benim de sancım olmadı yine buyumedi diye düşünüyordum.baya büyümüştü :)
Dusuk olması iyi değil mi ki canım ? Unuttum valla kaçtı ama benimki de 4 falandi heralde. Benimki de uymadı kavga etmiştik ya iğneden sonra 36. Saatte olmamıştı iliskiInşallah canım ya 11 inci gün yarın kontrol var bakalım. Benim de lh en son 10 du fsh 3.5 senin fsh kaç ? Sanki benimki düşük yaa
Ay bunlar niye böyle yaa zaten ilaç alan strese giren biziz bunlara noluyo anlamadım offfDusuk olması iyi değil mi ki canım ? Unuttum valla kaçtı ama benimki de 4 falandi heralde. Benimki de uymadı kavga etmiştik ya iğneden sonra 36. Saatte olmamıştı iliski
Canım alttan al dicem de kusunce olmuyor :) onlra Gore ne var ki skıntı çeken bizizAy bunlar niye böyle yaa zaten ilaç alan strese giren biziz bunlara noluyo anlamadım offfkonuşmuyorum şuan
Canım öğleden sonra kontrolüm zaman geçmiyor . Sen naptın tahlil verecektinelmol canım kontrol ne zaman
Ben adet oldum canlarbi yandan da mutlu oldum . Bebek olmadığına emindim .uzar diye korkuyordum. Sizce napayim kafam karıştı .klimen kullansam tam ramazandan önce bitiyor ve kontroller de ramazana denk geliyo
Benim de tam bittiği zaman başlıyor ramazan o yüzden güzel denk geldi tabi yumurta buyumusse yoksa ramazanı es gecicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?