• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ayy canım nasıl bişey bide sen anlatsana korkuyorum ben de :KK43:
valla ben zor dayandım kalkmamak ıcın. narkoz almadan yaptırdım. bıdaha asla bayılmadan yaptırmam :ruh:gerekırse boyle bırsey..

ama gozunuzu korkutmım burda arastırmıstım bende. agrısız olanda olmus. belkı benım yaptırdıgım yerle ılgılıydı bılemıyorumkı. özel bır hastenede cektırdım

tek tesellım sonucu ıyıydı. yoksa ıskence olmustu bana. :eek:

valla ben zor dayandım kalkmamak ıcın. narkoz almadan yaptırdım. bıdaha asla bayılmadan yaptırmam :ruh:gerekırse boyle bırsey..

ama gozunuzu korkutmım burda arastırmıstım bende. agrısız olanda olmus. belkı benım yaptırdıgım yerle ılgılıydı bılemıyorumkı. özel bır hastenede cektırdım

tek tesellım sonucu ıyıydı. yoksa ıskence olmustu bana. :eek:
Benim arkadaşım da araştırmada yaptırdı bana özelde yaptır çekme o rezilliği dedi ben de narkozlu yaptiricam yaa :(

Zaten buyumezse bu stresten de büyümez senin nasıl geçiyo bugün kaçıncı gün oldu ?
5. gunum canım asılama gunuyle bırlıkte. su an bısey hıssetmıyorum . :kahve:
daha erken zatende .
ovulasyon testlerıne takıldım bende. 4 gundur pozıtıf. ıgneden kaynaklıdır dedım. ama hıc rengı acılmadı T nın. dr a sordum yumurtalar catladı dedı.
4. yumurta vardı o mu buyudu acaba dıyorum. ama buyuse 3 gundur catlardı
ben catladım yanı :ukala:

Eklentiler

• img1464163661034.jpg
    img1464163661034.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 34
5. gunum canım asılama gunuyle bırlıkte. su an bısey hıssetmıyorum . :kahve:
daha erken zatende .
ovulasyon testlerıne takıldım bende. 4 gundur pozıtıf. ıgneden kaynaklıdır dedım. ama hıc rengı acılmadı T nın. dr a sordum yumurtalar catladı dedı.
4. yumurta vardı o mu buyudu acaba dıyorum. ama buyuse 3 gundur catlardı
ben catladım yanı :ukala:
Sanki bugün biraz siliklesmis canım 25 olan bi köşeden başlamış ağır ağır çatlıyor demekki :) ilişki devamsa o da degerlenmis olur hadi hayırlısı

Bide hcg hormonu da bunlarda pozitif cikariyomus sanki

Sanki bugün biraz siliklesmis canım 25 olan bi köşeden başlamış ağır ağır çatlıyor demekki :) ilişki devamsa o da degerlenmis olur hadi hayırlısı
valla pek sılıklesme yok. testın kendındendır o =)
aynen canım beta da var ıgnede
sımdı yapsam cıft kırmızı cıkar :D

valla pek sılıklesme yok. testın kendındendır o =)
aynen canım beta da var ıgnede
sımdı yapsam cıft kırmızı cıkar :KK70:
Ay beklemek ne yorucu bide izindeyim günler bitmiyor arkadaş

Adet gecikince benim de tansiyonum çok oynamaya başlar kaçıncı gundesin canım bi test daha yapsan
27. Gundeyim canm. Adetten önce mide bulantısı oluyor muydu hiç fark etmedim .belki de adetin belirtisidir. Bilmiuom ki canım dünden beri 4. İlaç alisim.migren var geçmiyor bi türlü

27. Gundeyim canm. Adetten önce mide bulantısı oluyor muydu hiç fark etmedim .belki de adetin belirtisidir. Bilmiuom ki canım dünden beri 4. İlaç alisim.migren var geçmiyor bi türlü
Canım yine de günün henüz gelmemiş bence umut var hayırlısı olsun inşallah sabahları tekrarla testi ilaç alıyorsun o kadar

Back