- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
Ayy canım nasıl bişey bide sen anlatsana korkuyorum ben deben cekıldım kızlar korkmayın.
ölmedim ama surundum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım nasıl bişey bide sen anlatsana korkuyorum ben deben cekıldım kızlar korkmayın.
ölmedim ama surundum
valla ben zor dayandım kalkmamak ıcın. narkoz almadan yaptırdım. bıdaha asla bayılmadan yaptırmam gerekırse boyle bırsey..Ayy canım nasıl bişey bide sen anlatsana korkuyorum ben de
Benim arkadaşım da araştırmada yaptırdı bana özelde yaptır çekme o rezilliği dedi ben de narkozlu yaptiricam yaavalla ben zor dayandım kalkmamak ıcın. narkoz almadan yaptırdım. bıdaha asla bayılmadan yaptırmam gerekırse boyle bırsey..
ama gozunuzu korkutmım burda arastırmıstım bende. agrısız olanda olmus. belkı benım yaptırdıgım yerle ılgılıydı bılemıyorumkı. özel bır hastenede cektırdım
tek tesellım sonucu ıyıydı. yoksa ıskence olmustu bana.
bencede narkozlu ıyıdır temiz işBenim arkadaşım da araştırmada yaptırdı bana özelde yaptır çekme o rezilliği dedi ben de narkozlu yaptiricam yaa
Kesinlikle ay benim sol tarafım ince ince sancı yapıyo tam kasık kemiğinin altı sanki inşallah buyuyodur yumurta çok merak ediyorum yaabencede narkozlu ıyıdır temiz iş
buyur canım merak etmeeeKesinlikle ay benim sol tarafım ince ince sancı yapıyo tam kasık kemiğinin altı sanki inşallah buyuyodur yumurta çok merak ediyorum yaa
Zaten buyumezse bu stresten de büyümez senin nasıl geçiyo bugün kaçıncı gün oldu ?buyur canım merak etmeee
sıkıntı yapma
5. gunum canım asılama gunuyle bırlıkte. su an bısey hıssetmıyorum .Zaten buyumezse bu stresten de büyümez senin nasıl geçiyo bugün kaçıncı gün oldu ?
Sanki bugün biraz siliklesmis canım 25 olan bi köşeden başlamış ağır ağır çatlıyor demekki :) ilişki devamsa o da degerlenmis olur hadi hayırlısı5. gunum canım asılama gunuyle bırlıkte. su an bısey hıssetmıyorum .
daha erken zatende .
ovulasyon testlerıne takıldım bende. 4 gundur pozıtıf. ıgneden kaynaklıdır dedım. ama hıc rengı acılmadı T nın. dr a sordum yumurtalar catladı dedı.
4. yumurta vardı o mu buyudu acaba dıyorum. ama buyuse 3 gundur catlardı
ben catladım yanı
valla pek sılıklesme yok. testın kendındendır o =)Sanki bugün biraz siliklesmis canım 25 olan bi köşeden başlamış ağır ağır çatlıyor demekki :) ilişki devamsa o da degerlenmis olur hadi hayırlısı
Ay beklemek ne yorucu bide izindeyim günler bitmiyor arkadaşvalla pek sılıklesme yok. testın kendındendır o =)
aynen canım beta da var ıgnede
sımdı yapsam cıft kırmızı cıkar
alıstık bekle beklee. bır 10 gun daha beklerız napalımmmAy beklemek ne yorucu bide izindeyim günler bitmiyor arkadaş
Valla öyle bide ben tedavisiz biseysiz koru körüne bekledim kaç ay şimdi en azından aşamasını bilicemalıstık bekle beklee. bır 10 gun daha beklerız napalımmm
daha fazla beklemeyız ınsallahValla öyle bide ben tedavisiz biseysiz koru körüne bekledim kaç ay şimdi en azından aşamasını bilicem
Amin canım inşallahdaha fazla beklemeyız ınsallah
Adet gecikince benim de tansiyonum çok oynamaya başlar kaçıncı gundesin canım bi test daha yapsanDünden beri midem bulanıyor neden acaba
27. Gundeyim canm. Adetten önce mide bulantısı oluyor muydu hiç fark etmedim .belki de adetin belirtisidir. Bilmiuom ki canım dünden beri 4. İlaç alisim.migren var geçmiyor bi türlüAdet gecikince benim de tansiyonum çok oynamaya başlar kaçıncı gundesin canım bi test daha yapsan
Canım yine de günün henüz gelmemiş bence umut var hayırlısı olsun inşallah sabahları tekrarla testi ilaç alıyorsun o kadar27. Gundeyim canm. Adetten önce mide bulantısı oluyor muydu hiç fark etmedim .belki de adetin belirtisidir. Bilmiuom ki canım dünden beri 4. İlaç alisim.migren var geçmiyor bi türlü