• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

kızlar çok merak ettiğim bişey var,
mesela destekle hormonla ilaçla ya da dopal olarak o ay çok yumurta oluşsa hepsi aynı ebatta aynı zamanda büyümüyor ya,
o yumurtalar o ay içinde değişik zamnalarda çatlar mı
yani bi ay içinde bir kaç defa yumurtlama olur mu,
yani bi ilişki de tutmadıysa üç dört gün sonra çatlayan yumurta ile hamile kalınabilir mi,
o ilişki de de olmadıysa diğer büyüyüp çatlayan yumurta ile aynı ay içinde tutar mı mesela bunu çok meralk ediyorum

umarım doğru anlatabilmişimdir

olur bence neden olmasın yumurtalar eğer sağlıklıysa olabilir..
Kızlar sağda 18 mm solda 15 ve 13 mm yumoslar gördük şükür :KK49: inofolik kullan dedi çarşamba kontrol olacak iğne yapılacak

maşallaahh inş. bu ay güzel haberler verirsin canım

Aminnn canım inşallah yumurta olmuş ya benim için bu bile çok güzel bi duygu yaa

ya bende yumların geliştiğini söyledimi dr sanki hamileymişim gibi seviniyorum :KK48::KK48:

olur bence neden olmasın yumurtalar eğer sağlıklıysa olabilir..

maşallaahh inş. bu ay güzel haberler verirsin canım

ya bende yumların geliştiğini söyledimi dr sanki hamileymişim gibi seviniyorum :KK48::KK48:
Öyle oluyo canım gerçekten çok mutlu hissediyosun

Merhaba canım ne zaman cekikiyosun filmi ? Bize de anlat yakında cektiricem beni de geriyo :KK43:
Bi form vermeleri gerekiyormuş vermemişler adetten iki gün sonra çekilirmiş o iki gün ilişki yasakmış söylemediler tabi bana aklınızda olsun son gün dikkat etmiştim ne olur ne olmaz diye ama iki gün olmayacakmış ramazanda çekilecek inş bi sıkıntı olmazsa

Bi form vermeleri gerekiyormuş vermemişler adetten iki gün sonra çekilirmiş o iki gün ilişki yasakmış söylemediler tabi bana aklınızda olsun son gün dikkat etmiştim ne olur ne olmaz diye ama iki gün olmayacakmış ramazanda çekilecek inş bi sıkıntı olmazsa
evet adetin en geç 12. günü çekiliyor bide ilişki yasak evet bana da arkadaş 3 gün ilişki olmayacak demişti hayırlısı olsun canım ben de ramazan sonrası düşünüyorum inşallah gerek kalmaz tabi yarın sabah çatlatma iğnesi olucam büyük ihtimalle

evet adetin en geç 12. günü çekiliyor bide ilişki yasak evet bana da arkadaş 3 gün ilişki olmayacak demişti hayırlısı olsun canım ben de ramazan sonrası düşünüyorum inşallah gerek kalmaz tabi yarın sabah çatlatma iğnesi olucam büyük ihtimalle
Gününü söylediler canım randevu vermişlerdi ama ilişkinin yasak olduğunu söylemediler kimsedende duymadım aklımada gelmedi yani hatalarınıda kabul etmezler tabi onlar için çok basit bir ay gecikti mesela bizim için ama neysr hayırlısı yapacak bişey yok tabi...
Hadi hayırlı haberlerle gel inşaAllah canım. Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşaAllah

Kvga ettim eşimle. Bugüne randevusu vardı uç haftadır bekliyoduk.bisryi bahane etti gitmemiş

Kvga ettim eşimle. Bugüne randevusu vardı uç haftadır bekliyoduk.bisryi bahane etti gitmemiş
ayyyy bu adamlar gerçekten sopalık gitmez benimki de gitmez yani eminim ikna edemiyorum inşallah gerek kalmaz canım kendimiz hallederiz bunlara laf anlatmaktan stresten öldük zaten :sinirli:

Neden cekiniyo niye erteliyo anlamıyorum.. bende bisey yapmicam artık onun hiçbir çabası yok sadece ben cabaliyorum. Çok sinir oldum :KK62::KK62:

ayyyy bu adamlar gerçekten sopalık gitmez benimki de gitmez yani eminim ikna edemiyorum inşallah gerek kalmaz canım kendimiz hallederiz bunlara laf anlatmaktan stresten öldük zaten :sinirli:

ay istemiyolarmı yaa bebişş neden gitmiyolar anlam veremiyorum vallaa rabbim size sabır versin. inş. onlara gerek kalmadan kalırsınız

Bende bisey yapmicam artık. Bebek yapmiyo musunuz diyenlere de eşim istemiyor derim .hiç çabası yokki .ben yiprtayiyorum kendimi sadece

Bende bisey yapmicam artık. Bebek yapmiyo musunuz diyenlere de eşim istemiyor derim .hiç çabası yokki .ben yiprtayiyorum kendimi sadece
ben de öyle fırçaladım zaten millete ben istiyorum olsun artık diyip durma dedim, dün akşam da çalışma olacak ya yanaşıyo falan neymiş hep ondan bekliyomuşum çocuğuna diyecekmiş ki seni ben yaptım annen hiç uğraşmadı anne de bana diyicen baba da bana diyicen dicekmiş ay nasıl da fütursuz

ben de öyle fırçaladım zaten millete ben istiyorum olsun artık diyip durma dedim, dün akşam da çalışma olacak ya yanaşıyo falan neymiş hep ondan bekliyomuşum çocuğuna diyecekmiş ki seni ben yaptım annen hiç uğraşmadı anne de bana diyicen baba da bana diyicen dicekmiş ay nasıl da fütursuz

koptum yaaa leyleklerden istesin ozaman :)

:)) Allah Allah ya annesi hiç uğraşmamış ya babası cabalamis hep tabi tabi öyledir. Isı gevezelige vuruyorlar ya bizim ciddiyetimizi anlamıyorlar bi türlü

koptum yaaa leyleklerden istesin ozaman :)
benim tehditimi bana satıyor ben hep diyorum ona çocuğuma dicem baban seni hiç istemedi ben yaptım seni yavrum dicem görürsün diyodum onu bana çevirdi ilk fırsatta

uyanık geçiniyolar olsa övüne övüne yaptım oldu derler
Ben yine duramadim :) bitkisel şeyler yapım dedim . civanpercemi testere dişli asln pençesi ve hayıt tohumunu karıştırıp icecem . Bakalım belki bu vesile olur :)

Ben yine duramadim :) bitkisel şeyler yapım dedim . civanpercemi testere dişli asln pençesi ve hayıt tohumunu karıştırıp icecem . Bakalım belki bu vesile olur :)
evet canım pko için güzel bi kür bide soğan suyu kürü var canım ama o adet bittikten yedi gün sonra yapılıyor peşine yapabilirsin aslında hem iltihap ne varsa temizliyormuş benim mide problemim var ilaçları zor içiyorum kür yapamıyorum yaaa çok istiyorum aslında

Back