Tamam canım bi tane daha alayim. Bundan sonra da netten alacm toplu olarak gebelik testini :)Canım yine de günün henüz gelmemiş bence umut var hayırlısı olsun inşallah sabahları tekrarla testi ilaç alıyorsun o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bi tane daha alayim. Bundan sonra da netten alacm toplu olarak gebelik testini :)Canım yine de günün henüz gelmemiş bence umut var hayırlısı olsun inşallah sabahları tekrarla testi ilaç alıyorsun o kadar
Aaa bence de hem gebelik hem ovulasyon testleri var ben kullandım iki ay memnun kaldım aslında tavsiye ederim denemeni bende düşünüyorum olmazsa ramazanda yine öyle takip yapıcamTamam canım bi tane daha alayim. Bundan sonra da netten alacm toplu olarak gebelik testini :)
Aynen canm. benim iş çok ters oldu ramazana denk geldi. Napsam kararsız kaldım (Aaa bence de hem gebelik hem ovulasyon testleri var ben kullandım iki ay memnun kaldım aslında tavsiye ederim denemeni bende düşünüyorum olmazsa ramazanda yine öyle takip yapıcam
5. gunum canım asılama gunuyle bırlıkte. su an bısey hıssetmıyorum .
daha erken zatende .
ovulasyon testlerıne takıldım bende. 4 gundur pozıtıf. ıgneden kaynaklıdır dedım. ama hıc rengı acılmadı T nın. dr a sordum yumurtalar catladı dedı.
4. yumurta vardı o mu buyudu acaba dıyorum. ama buyuse 3 gundur catlardı
ben catladım yanı
Aynen canm. benim iş çok ters oldu ramazana denk geldi. Napsam kararsız kaldım (
Günaydınnnnnnnnnnniğnedendir o canım bence ovu yapmayı bırak ve sabırla beklee.
Günaydınnnnnnnnnnn
Valla zaten testimde kalmadı yapmadım
Günaydın canım bekle sabırla az kaldı bende yumurtaları merak ediyorum ama yokki usg cihazı baksamGünaydınnnnnnnnnnn
Valla zaten testimde kalmadı yapmadım
sonunda alıcaz o olacakGünaydın canım bekle sabırla az kaldı bende yumurtaları merak ediyorum ama yokki usg cihazı baksam
3 gün kalmıs. erken ogrenenler oldu. ıdrar testınde cıkabılır canım. cok merak edıyosan kan testıde yaptırabılırsın ımkanın varsa.Arkadaslar oncellikle merhaba. Allahim bebek isteyen sherkese hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.size bisey soracagim bu ay klomen kullandm 29 unda adet olmam gerekiyo ama bi haftadir hep adet olacakmışım gibi yani sanki akti akacak gibi bi haftadir suanda sancim var ara ara kasik agrim oluyo gogus ucumu elleynce cok agriyo ve sis sizce hamilemiyim yardimci oln lutfen
Merhaba Canım bi test yap istersen çıkar büyük ihtimalleArkadaslar oncellikle merhaba. Allahim bebek isteyen sherkese hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.size bisey soracagim bu ay klomen kullandm 29 unda adet olmam gerekiyo ama bi haftadir hep adet olacakmışım gibi yani sanki akti akacak gibi bi haftadir suanda sancim var ara ara kasik agrim oluyo gogus ucumu elleynce cok agriyo ve sis sizce hamilemiyim yardimci oln lutfen
Yine negatif gormek istemiyorum onun icin sabretmeye caliscam3 gün kalmıs. erken ogrenenler oldu. ıdrar testınde cıkabılır canım. cok merak edıyosan kan testıde yaptırabılırsın ımkanın varsa.
ama sımdı bız ne desek yalan olur. her sey olabılır
Merhaba Canım bi test yap istersen çıkar büyük ihtimalle
Insallah pozitif olurda bi kac gün sonra test yapim diyorm kendmi cok kaptirmak isteniyorumMerhaba Canım bi test yap istersen çıkar büyük ihtimalle
Yine negatif gormek istemiyorum onun icin sabretmeye caliscam
Canım bende de adet belirtisi kalmadı gibi karnım agrimiyo giguslerdeki de çok az kaldı.normalde sivilce çıkar adetten önce ama bu kez çıkmadı da. Ama hamilelik belirtisi de yok hiç. Beklicem öyle adeti insallah güzel güzel buyuyordur canım stres etme. Bak ilkinde çok stres ettim gelişmedi.ikincisinde hiç takmadim çok buyudu@kvsrcrn canım ne durumdasın benim bugün adet olacakmışım gibi sancım oldu hem belim hem kasıklarım
Ay bu ortayı bulsak da gelse bebisler :) bikaç gün daha bekle bakalım inşallah gelmez de geç döllenme falan olur bebiş olurCanım bende de adet belirtisi kalmadı gibi karnım agrimiyo giguslerdeki de çok az kaldı.normalde sivilce çıkar adetten önce ama bu kez çıkmadı da. Ama hamilelik belirtisi de yok hiç. Beklicem öyle adeti insallah güzel güzel buyuyordur canım stres etme. Bak ilkinde çok stres ettim gelişmedi.ikincisinde hiç takmadim çok buyudu
Aynen ben bulamadım sen bulursun inşallah canım valla hiiiic umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez dimiAy bu ortayı bulsak da gelse bebisler :) bikaç gün daha bekle bakalım inşallah gelmez de geç döllenme falan olur bebiş olur