Geçer canm az kaldı :) evime yakın araştırmaya bagli semt polikliniği vardı gittim kadın doğum servisi kapanmış taşınmış benim kismetim. Yarın gidebilirsen.baska yere gidrcem cammCanım öğleden sonra kontrolüm zaman geçmiyor . Sen naptın tahlil verecektin
İnşallah gelişmiştir canım yumlar.bizde dun oturduk konuştuk ramazandan sonra hsg çektirmek bi kaç ay daha deneyecez olmazsa aşılama yaptircamüzülme canım umudun yoktu zaten gecikmeden olmuşun işte daha fazla stres olmadan oda iyi olmuş..
bende 4 haziranda gidecem yumlar gelişmişce çat iğnesi alır vurulurum gelişmemişse yine gel 3-4 gün sonra dersede bende es geçicem ramazanı bebek istiyoruz diye günaha girmeyelim dimi ama :) bide eşimle konuştuk hsg çektirmeden aşılama yaptırmıcaz sonunda hem hüsran olup hem verdiğimiz paraya yazık olmasın diye düşündük
İnşallah gelişmiştir canım yumlar.bizde dun oturduk konuştuk ramazandan sonra hsg çektirmek bi kaç ay daha deneyecez olmazsa aşılama yaptircam
Ben de olmazsa ramazandan sonra hsg cekilicem en doğrusu çektirmek bakalım gelişmiş mi yumurtaüzülme canım umudun yoktu zaten gecikmeden olmuşun işte daha fazla stres olmadan oda iyi olmuş..
bende 4 haziranda gidecem yumlar gelişmişce çat iğnesi alır vurulurum gelişmemişse yine gel 3-4 gün sonra dersede bende es geçicem ramazanı bebek istiyoruz diye günaha girmeyelim dimi ama :) bide eşimle konuştuk hsg çektirmeden aşılama yaptırmıcaz sonunda hem hüsran olup hem verdiğimiz paraya yazık olmasın diye düşündük
Hımm anladım canım benim de yine kasik ağrım var ay kist mi oldu acaba çok merak ediyorumGeçer canm az kaldı :) evime yakın araştırmaya bagli semt polikliniği vardı gittim kadın doğum servisi kapanmış taşınmış benim kismetim. Yarın gidebilirsen.baska yere gidrcem camm
Hemen kist olmaz canım merak etme endişe etme . İlk kullandığımda bende öyle stres etmiştim gelişmedi stresten sen de oluruna bırak biraz . İş olacağına varıyor boş yere sıkıntı ediyoruz canmHımm anladım canım benim de yine kasik ağrım var ay kist mi oldu acaba çok merak ediyorum
Ayın 4 üne kadr gelişir inşallah.. bu ay inofolic alayim diyorum. Bide hayıt suyu icecem lh i dusuruyimus.bu ay böyle deneyecez hayırlısı artikİnşaallaahh gelişmiştir canım. benim klomen bitmedi gerçi daha hayırlısı olsun bakalım.
Ay hep stres zaten bide üstüne eşlerin stresi oofHemen kist olmaz canım merak etme endişe etme . İlk kullandığımda bende öyle stres etmiştim gelişmedi stresten sen de oluruna bırak biraz . İş olacağına varıyor boş yere sıkıntı ediyoruz canm
ben de hayıt tentürü diye bir sıvı içiyorum , bir ay olacak, tam adet günlerimdeyim,Ayın 4 üne kadr gelişir inşallah.. bu ay inofolic alayim diyorum. Bide hayıt suyu icecem lh i dusuruyimus.bu ay böyle deneyecez hayırlısı artik
Ben aktardan tohumunu aldim ama hala baslamadim canm. Açıkçası tam da arastirmadim.ne zman baslicam ovu günlerinde bırakacak miyim bilmiyorum. Ama bu ay kullancam. Adetin 3.gunudeyim.kist oldu mu bilmiyorum varsa da eğer bu iki adet döneminde gider diye düşünüyorum . Senin de inşallah vardır canm hakkımızda hayırlısı kaç gün var bataben de hayıt tentürü diye bir sıvı içiyorum , bir ay olacak, tam adet günlerimdeyim,
merakla bekliyorum bakalım ne olacak,
hayıt ile hamile kalan çokmuş ben dr u şu ara bıraktım, klomen ve çatlama iğnesi tedavisi olduğum ay kistim oluştu,
hayırı aldığım kişi 2 ay da çok düzene girer herşeyin çok faydaısnı görenlerden dönüş aldık dedi,
adet mi, olucam gebe miyim çok merak ediyorum....
tam bat tayım bugün , ama göğüs ağrım vs olmadı garip...Ben aktardan tohumunu aldim ama hala baslamadim canm. Açıkçası tam da arastirmadim.ne zman baslicam ovu günlerinde bırakacak miyim bilmiyorum. Ama bu ay kullancam. Adetin 3.gunudeyim.kist oldu mu bilmiyorum varsa da eğer bu iki adet döneminde gider diye düşünüyorum . Senin de inşallah vardır canm hakkımızda hayırlısı kaç gün var bata
kızlar çok merak ettiğim bişey var,
mesela destekle hormonla ilaçla ya da dopal olarak o ay çok yumurta oluşsa hepsi aynı ebatta aynı zamanda büyümüyor ya,
o yumurtalar o ay içinde değişik zamnalarda çatlar mı
yani bi ay içinde bir kaç defa yumurtlama olur mu,
yani bi ilişki de tutmadıysa üç dört gün sonra çatlayan yumurta ile hamile kalınabilir mi,
o ilişki de de olmadıysa diğer büyüyüp çatlayan yumurta ile aynı ay içinde tutar mı mesela bunu çok meralk ediyorum
umarım doğru anlatabilmişimdir
kızlar çok merak ettiğim bişey var,
mesela destekle hormonla ilaçla ya da dopal olarak o ay çok yumurta oluşsa hepsi aynı ebatta aynı zamanda büyümüyor ya,
o yumurtalar o ay içinde değişik zamnalarda çatlar mı
yani bi ay içinde bir kaç defa yumurtlama olur mu,
yani bi ilişki de tutmadıysa üç dört gün sonra çatlayan yumurta ile hamile kalınabilir mi,
o ilişki de de olmadıysa diğer büyüyüp çatlayan yumurta ile aynı ay içinde tutar mı mesela bunu çok meralk ediyorum
umarım doğru anlatabilmişimdir
Umarım öyle bir şey vardır yaa
Ay maşallah canm bak boşuna stres etmişsin. Hadi bakalım uç yumusla gelir inşallah bebisinKızlar sağda 18 mm solda 15 ve 13 mm yumoslar gördük şükürinofolik kullan dedi çarşamba kontrol olacak iğne yapılacak
13 mmden ümidim yokta diğerleri güzel olmuş bide rahim biseyine baktı anlamadım orasını senden film alalım mutlaka olmazsa dediAy maşallah canm bak boşuna stres etmişsin. Hadi bakalım uç yumusla gelir inşallah bebisin
Olsun diğer ikisi yeter canım :) inşallah filme hiç gerek kalmazz13 mmden ümidim yokta diğerleri güzel olmuş bide rahim biseyine baktı anlamadım orasını senden film alalım mutlaka olmazsa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?