• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ben adet oldum canlar :KK12: bi yandan da mutlu oldum . Bebek olmadığına emindim .uzar diye korkuyordum. Sizce napayim kafam karıştı .klimen kullansam tam ramazandan önce bitiyor ve kontroller de ramazana denk geliyo
Hadi yaa :( neyse dediğin gibi uzamadı günün o bile bizi çok mutlu ediyor ramazanda gitme imkanın olacaksa doktora kullan canım

Hadi yaa :KK43: neyse dediğin gibi uzamadı günün o bile bizi çok mutlu ediyor ramazanda gitme imkanın olacaksa doktora kullan canım
Pazartesi doktora giderim canım bakalım o ne diyecek. Ramazanda problem oluyor işte kontroller nasıl yapacaksam off. Yoksa bu ay beklesem mi

Pazartesi doktora giderim canım bakalım o ne diyecek. Ramazanda problem oluyor işte kontroller nasıl yapacaksam off. Yoksa bu ay beklesem mi
Benim de tam bittiği zaman başlıyor ramazan o yüzden güzel denk geldi tabi yumurta buyumusse yoksa ramazanı es gecicem bende

İnofolic de kullaniyisan buyurmuştur canm erak etme . Bakalım bende naparsam artik
HInofolic bitti folbiol içtim canım bu hafta bide glucophane e başladım tekrar yarım içiyorum akşamları sadece tam içmeye başlıcam bakalım dokunmadı bu sefer klomenle ağır geldi galiba

HInofolic bitti folbiol içtim canım bu hafta bide glucophane e başladım tekrar yarım içiyorum akşamları sadece tam içmeye başlıcam bakalım dokunmadı bu sefer klomenle ağır geldi galiba
Bence de canım komenle agir gelmiş olabilir. Bırakmaman iyi olmuş. Günde iki tane alman da agir gelir biz şeker hastası değiliz sonuçta .babam şeker hastası olduğu halde günde iki tane kullanıyor . Bir tane alman yeterli bence senin de. Bu ay ara vericem bende canım klimen kullnmicam. İnofolic alacam ve ovu testi alacam. Bide yarın hormonlara baktircam bakalım lh ne durumda.yuksekse hayıt otu icecem bu ay böyle yapmaya karar verdim

Bence de canım komenle agir gelmiş olabilir. Bırakmaman iyi olmuş. Günde iki tane alman da agir gelir biz şeker hastası değiliz sonuçta .babam şeker hastası olduğu halde günde iki tane kullanıyor . Bir tane alman yeterli bence senin de. Bu ay ara vericem bende canım klimen kullnmicam. İnofolic alacam ve ovu testi alacam. Bide yarın hormonlara baktircam bakalım lh ne durumda.yuksekse hayıt otu icecem bu ay böyle yapmaya karar verdim
Evet canım bu ayı kurle geçir hormonlara baktır lh kaçtı senin ? Benim de yumurtalar büyümemiş gibi geliyo ilk günlerdeki sancı kalmadı :( bide ateş olcuyorum ya o da çok düşük gidiyo :(

Evet canım bu ayı kurle geçir hormonlara baktır lh kaçtı senin ? Benim de yumurtalar büyümemiş gibi geliyo ilk günlerdeki sancı kalmadı :KK43: bide ateş olcuyorum ya o da çok düşük gidiyo :KK43:
Şubatta baktitmistim 18 di yarın da baktirayim. Hayıt suyu içerim dusuruyimus o yumurta çatlamaya da etkiliymis bakalım ovu testi de alacam bakalım. Daha kaçıncı gunundesin ki canım ancak büyür bundan sonra takılma öyle stres yapma tamam. Benim de sancım olmadı yine buyumedi diye düşünüyordum.baya büyümüştü :)

Şubatta baktitmistim 18 di yarın da baktirayim. Hayıt suyu içerim dusuruyimus o yumurta çatlamaya da etkiliymis bakalım ovu testi de alacam bakalım. Daha kaçıncı gunundesin ki canım ancak büyür bundan sonra takılma öyle stres yapma tamam. Benim de sancım olmadı yine buyumedi diye düşünüyordum.baya büyümüştü :)
Inşallah canım ya 11 inci gün yarın kontrol var bakalım. Benim de lh en son 10 du fsh 3.5 senin fsh kaç ? Sanki benimki düşük yaa :(

Bide benim koca ilişki düzenine falan uymucak o kesin zaten umru değil canımı sıkıyor bu stresle zaten olmaz :(

Inşallah canım ya 11 inci gün yarın kontrol var bakalım. Benim de lh en son 10 du fsh 3.5 senin fsh kaç ? Sanki benimki düşük yaa :KK43:
Dusuk olması iyi değil mi ki canım ? Unuttum valla kaçtı ama benimki de 4 falandi heralde. Benimki de uymadı kavga etmiştik ya iğneden sonra 36. Saatte olmamıştı iliski

Dusuk olması iyi değil mi ki canım ? Unuttum valla kaçtı ama benimki de 4 falandi heralde. Benimki de uymadı kavga etmiştik ya iğneden sonra 36. Saatte olmamıştı iliski
Ay bunlar niye böyle yaa zaten ilaç alan strese giren biziz bunlara noluyo anlamadım offf :( konuşmuyorum şuan

Ben adet oldum canlar :KK12: bi yandan da mutlu oldum . Bebek olmadığına emindim .uzar diye korkuyordum. Sizce napayim kafam karıştı .klimen kullansam tam ramazandan önce bitiyor ve kontroller de ramazana denk geliyo

üzülme canım umudun yoktu zaten gecikmeden olmuşun işte daha fazla stres olmadan oda iyi olmuş..
Benim de tam bittiği zaman başlıyor ramazan o yüzden güzel denk geldi tabi yumurta buyumusse yoksa ramazanı es gecicem bende

bende 4 haziranda gidecem yumlar gelişmişce çat iğnesi alır vurulurum gelişmemişse yine gel 3-4 gün sonra dersede bende es geçicem ramazanı bebek istiyoruz diye günaha girmeyelim dimi ama :) bide eşimle konuştuk hsg çektirmeden aşılama yaptırmıcaz sonunda hem hüsran olup hem verdiğimiz paraya yazık olmasın diye düşündük :işsiz::işsiz:

Back