• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ay canım klomen kullanırken akıntı çok oluyo mu benim regl bitti krem rengi sulu bi akıntı var bayağı bi hemde
Yok canım bende olmuyodu. Adete yakın oluyor bende o akıntı. Klomene adetin kaçıncı günü başladin

Pazartesi çağırdı canım 12. Gün oluyor bi önceki gün ilişki olsun dedi
Canim sen daha erken git bence niye erken geldin derse ben öyle anlamisim dersin :KK48: benimki gibi erken olgunlasirsa kaçırma diye. Benimki 14.günde 27 mm olmuştu ya

Canim sen daha erken git bence niye erken geldin derse ben öyle anlamisim dersin :KK48: benimki gibi erken olgunlasirsa kaçırma diye. Benimki 14.günde 27 mm olmuştu ya
Ay öyle mi dersin cumartesi gitsem mi ki pazartesi ise başlıyorum izindeyim zaten iyi olurdu yarın ararım bi bakalım

Hayırlı akşamlar... Uzun süredir internetim yoktu giremedim. İkinci düşükden sonra tedaviye başladım tahliller yapıldı. Nasip olursa rahim filmi çekilecek biraz gerginim film için ama hayırlısı bakalım dua edin benm için kızlar

Hayırlı akşamlar... Uzun süredir internetim yoktu giremedim. İkinci düşükden sonra tedaviye başladım tahliller yapıldı. Nasip olursa rahim filmi çekilecek biraz gerginim film için ama hayırlısı bakalım dua edin benm için kızlar
Merhaba canım ne zaman cekikiyosun filmi ? Bize de anlat yakında cektiricem beni de geriyo :(

Ay öyle mi dersin cumartesi gitsem mi ki pazartesi ise başlıyorum izindeyim zaten iyi olurdu yarın ararım bi bakalım
Bence git canım ama sen bilirsin. İlk defa bakılacak klomenin etkisine belki hızlı gelişir hic belli olmaz

Valla canım 56 yla evlendin bir yıl oldu şuan sanırım 68 im :KK43:

bende öyle olmuştum ilk yılda 7 kilo filan almıştım :) halada veremedim aldığım kiloları :)
Uzulmedim canm zaten beklemiyordum olacağını. Çok uzamaz erken olurum da inşallah başlarım klomene. İnşallah canm ya çok dua edelim ramazan hepimize hayırlı gelsin insallah

inş. canım ben bugün dr gittim klomen verdi yine ve sanırım aşılama yapılacak öyle dedi dr..

Him bana 5. Günü baslatiyordu . kontrole ne zaman gitcen peki

ya banada 5.gün başla 5 gün sonra gel dedi hesap yaptım 5.gün tam ramazanın ilk günü yani 6haziran oluyor bende 4 haziran cumartesi bi gitmeyi düşünüyorum nolur nolmaz ramazanın ilk gününü heba etmeyelim diye :)

bende öyle olmuştum ilk yılda 7 kilo filan almıştım :) halada veremedim aldığım kiloları :)

inş. canım ben bugün dr gittim klomen verdi yine ve sanırım aşılama yapılacak öyle dedi dr..

ya banada 5.gün başla 5 gün sonra gel dedi hesap yaptım 5.gün tam ramazanın ilk günü yani 6haziran oluyor bende 4 haziran cumartesi bi gitmeyi düşünüyorum nolur nolmaz ramazanın ilk gününü heba etmeyelim diye :)
Benimki de ramazanda denk gelir offf bu ay icmesem mi klomen :KK17: çok ters zamana geldi benimki :( hayırlısı artik. Ya aslında bu catlatma ignelerle falan ugrasmayim bende mi aşılama yaptirsam diyorum ramzandan sonra

Adetime 3 gun var kasıklarım ağrımaya başladı. Adet olucakmışım gibi oluyor :( galiba bu ay olmadı hamilelik

Kızlar önden hsg cektirin tavsiyem ilaçla kanallar açılıp çok daha uygun hale geliyormuş tıkanıklığı açıyormuş boşa zahmet cekmeyin

Benimki de ramazanda denk gelir offf bu ay icmesem mi klomen :KK17: çok ters zamana geldi benimki :KK43: hayırlısı artik. Ya aslında bu catlatma ignelerle falan ugrasmayim bende mi aşılama yaptirsam diyorum ramzandan sonra

evet ters zamana geliyor..

Adetime 3 gun var kasıklarım ağrımaya başladı. Adet olucakmışım gibi oluyor :KK43: galiba bu ay olmadı hamilelik
hayırlısı olsun canım test yap belki çıkar varsa yoksada üzülmek yok gelecek aya olur inşallaahh
Kızlar önden hsg cektirin tavsiyem ilaçla kanallar açılıp çok daha uygun hale geliyormuş tıkanıklığı açıyormuş boşa zahmet cekmeyin

yaa benim dr hiç hsg çekelim filan demiyor ama aşılamaya rağmen olmazsa ozaman ben diyecem artık hsg çekelim diye :)

hayırlısı olsun canım test yap belki çıkar varsa yoksada üzülmek yok gelecek aya olur inşallaahh

yaa benim dr hiç hsg çekelim filan demiyor ama aşılamaya rağmen olmazsa ozaman ben diyecem artık hsg çekelim diye :)
Bence de canım elmol elmol un dediği gibi önce hsg çektirmek gerekiyo asilamadan önce. Hsg den sonra sans artiyomus

Kızlar bence hsgyi düşünün aşılama da az bi zahmet değil %15 şans hsg den sonra %30 lara çıkabilir

Inşallah :(

Back