- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
Sabah yarım alıcam canım valla böyle hayat geçmez ilk gün pek bişey yoktu bugün oldu nolduysa sen ne kadar sürede alıştın ?Önce yarım yarım baslasyadin keşke vücut alisirdi canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah yarım alıcam canım valla böyle hayat geçmez ilk gün pek bişey yoktu bugün oldu nolduysa sen ne kadar sürede alıştın ?Önce yarım yarım baslasyadin keşke vücut alisirdi canm
Ben ilk hafta günde yarım sonraki hafta sabah akşam yarım ondan sonra tam içtim canim ama uç dört gün midem bulandi ilk günlerde. Bu arada 2 kilo vermisim :)Sabah yarım alıcam canım valla böyle hayat geçmez ilk gün pek bişey yoktu bugün oldu nolduysa sen ne kadar sürede alıştın ?
Ben de yarim aldım bu sabah artık inşallah bulantı yapmaz sen ne yaptın canım test yapacaktın ?Ben ilk hafta günde yarım sonraki hafta sabah akşam yarım ondan sonra tam içtim canim ama uç dört gün midem bulandi ilk günlerde. Bu arada 2 kilo vermisim :)
merhaba canım valla benım halım yok=) kusmalar bulantılar ruh halım cok kötü..zor gecıyor yıne.ama bunada cok sukur allahım en yakın zmaanda sızede nasıp etsın ınsallah..sızde varmı degısıklıkInşallah güzel sonuçlar alırız canım kargasa da hamile o ne durumda acaba ?
Ay canım geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah bizde bi değişiklik yok canım ya şeker hapı başladım üç gündür bende mahvoldum bulantidan alışana kadar böyleymişmerhaba canım valla benım halım yok=) kusmalar bulantılar ruh halım cok kötü..zor gecıyor yıne.ama bunada cok sukur allahım en yakın zmaanda sızede nasıp etsın ınsallah..sızde varmı degısıklık
allah yardımcın olsun cnm kadın olmak anne olmak cok zor ya hamıle kalana kadar uğraşıyoruz hamılelık desen cok zor sonrasıda zormuş en rahat gunlerın dıyor herkes=) erkek olmak varmış dunyadaAy canım geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah bizde bi değişiklik yok canım ya şeker hapı başladım üç gündür bende mahvoldum bulantidan alışana kadar böyleymiş
Yapmadım canim. basim agriyo simdi varsa diye ilaç da icmem .gecmezse kendiliğinden test alır yaparimyoksa ona gore icerimBen de yarim aldım bu sabah artık inşallah bulantı yapmaz sen ne yaptın canım test yapacaktın ?
Gerçekten öyle canım ne çektik aylardır daha da cekicez bu böyle gider artıkallah yardımcın olsun cnm kadın olmak anne olmak cok zor ya hamıle kalana kadar uğraşıyoruz hamılelık desen cok zor sonrasıda zormuş en rahat gunlerın dıyor herkes=) erkek olmak varmış dunyada
İlaç almak için yaptım testi de normalde yapmazdim yoksa
Yaaa hayırlısı canım bu ay bişey dusunuyo musun ? Ben galiba şeker ilacını birakicam dayanamıyorum çünkü d.kontrol hapını da sabretmistim alışamadım iki ayda bıraktım zaten midem hassas
Yine klomen alacam canim inşallah hemen adet olurum da başlarım. Ya canim keşke bırakmasan ama miden çok hassas senin bisey diyemiyom o yüzden.. Ama doktoruna da söyle başka bi çare vardır belkiYaaa hayırlısı canım bu ay bişey dusunuyo musun ? Ben galiba şeker ilacını birakicam dayanamıyorum çünkü d.kontrol hapını da sabretmistim alışamadım iki ayda bıraktım zaten midem hassas
Bi şekilde kilo vericem o zaman insülin direnci düşer ama bu ilaçla zor dayanamıyorumYine klomen alacam canim inşallah hemen adet olurum da başlarım. Ya canim keşke bırakmasan ama miden çok hassas senin bisey diyemiyom o yüzden.. Ama doktoruna da söyle başka bi çare vardır belki
Canim klomene başladin mi. Eğer basladiysan onun yan etkisi daha çok oluyordu bana. Onu içinde midem yanıyor ve daha çok bulaniyorduBi şekilde kilo vericem o zaman insülin direnci düşer ama bu ilaçla zor dayanamıyorum
Başladım canım daha önce de kullandım klomen hiç böyle yapmamıştıCanim klomene başladin mi. Eğer basladiysan onun yan etkisi daha çok oluyordu bana. Onu içinde midem yanıyor ve daha çok bulaniyordu
Bi şekilde kilo vericem o zaman insülin direnci düşer ama bu ilaçla zor dayanamıyorum
Valla canım 56 yla evlendin bir yıl oldu şuan sanırım 68 imhayırlısı olsun canım yaa üzülmek yokk ama sakın. bende 2.günümdeyim yarın dr gitcem bakalım ne diyecek sanırım yine klomen kullancam bu ayda rabbim inş. ramazan ayında yüzümüzü güldürür
kaç kilo fazlan var canım hangi ilaç içiyordun gluphone mi? ben glukofen kullanıyorum bende hiç mide bulantısı filan olmadı ilk kullandığım dönemler yediklerime de dikkat ettim akşamları evde mekik filan yaptım 3 kilo verdim ama artık bıraktım her şeyi belki hamiş kalıırım bebeğe zararı olmasın diye mekik filanda çekmedim durdu kilo vermem şuan ilacı da şubatta kullanmaya başlamıştım
Uzulmedim canm zaten beklemiyordum olacağını. Çok uzamaz erken olurum da inşallah başlarım klomene. İnşallah canm ya çok dua edelim ramazan hepimize hayırlı gelsin insallahhayırlısı olsun canım yaa üzülmek yokk ama sakın. bende 2.günümdeyim yarın dr gitcem bakalım ne diyecek sanırım yine klomen kullancam bu ayda rabbim inş. ramazan ayında yüzümüzü güldürür
kaç kilo fazlan var canım hangi ilaç içiyordun gluphone mi? ben glukofen kullanıyorum bende hiç mide bulantısı filan olmadı ilk kullandığım dönemler yediklerime de dikkat ettim akşamları evde mekik filan yaptım 3 kilo verdim ama artık bıraktım her şeyi belki hamiş kalıırım bebeğe zararı olmasın diye mekik filanda çekmedim durdu kilo vermem şuan ilacı da şubatta kullanmaya başlamıştım
Ay canım klomen kullanırken akıntı çok oluyo mu benim regl bitti krem rengi sulu bi akıntı var bayağı bi hemdeUzulmedim canm zaten beklemiyordum olacağını. Çok uzamaz erken olurum da inşallah başlarım klomene. İnşallah canm ya çok dua edelim ramazan hepimize hayırlı gelsin insallah