• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Insallah canim. Sen yaza kadar takviye yap. Bizim iyi olmasina ragmen yapmistik biseler. 340 milyondy dun verdigi ornekte. Gecen yaz yaptigimizda 158 milyondu. Baya yukselmis. Keci boynuzuda uygulamistik. Ama ona ragmen normal yolla kalamadim canim.
Sizinkide guzel degerler ama uygula daha iyi olsun :rolleyes:
Teşekkürler canım nasıl yapicam ben o kuru anlatr misin biraz

Kizlar napiyosunuzz. Ben dun asilama oldum. Yine 3 yumurtam vardi. Yikama sonrasi 100milyon sperm %98 hareketli. Cok iyi her sey ama bakalim ne olcak..
Benimki sebepsiz olmuyor biliyosunuz :KK43:
Merhaba canım özlettin kendini hayırlı olsun inşallah bu defa ben de klomen başladım canım özelde yumurta takibi yapıcaz bakalım

Sosyoloji psikoloji felsefe canim. Ama ben memur olarak atanmak istiyorum eğitime de öylesine girdim :)
Hee konuşmuştuk sanki daha önce aklıma geldi eşim de tarihöğretmeni ama her sınav 30 soru çıkan dersten atama yok :(

Matematik mi iyi değil eşinin ?
Matematik iyi değil sozele göre yine iyi yapıyor ama tarih öğretmeni ataması yokki çok sıkı çalışması lazım onu da yapmadı seneye calisacakmis :işsiz:

Matematik iyi değil sozele göre yine iyi yapıyor ama tarih öğretmeni ataması yokki çok sıkı çalışması lazım onu da yapmadı seneye calisacakmis :işsiz:
Hayırlısı inşallah canım. Aynı anda hem kpss Hemde başka iş yapılmıyor. Birine odaklanmak lazım kpss de öyle canim

Merhaba canım özlettin kendini hayırlı olsun inşallah bu defa ben de klomen başladım canım özelde yumurta takibi yapıcaz bakalım
Giremedim ne zamandir. Adet donemi takipteydim sizi ama. Degisik bi durum olmayinca yazmadim canim :KK76: hakkimizda hayirlisi olsun

Back