Aminnn canim inşallah :) baya dil döktüm ama :)çok sevindimmmm senin adına inş. güdeldir değerleri ve hem bakarsın gerek bile kalmaz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canim inşallah :) baya dil döktüm ama :)çok sevindimmmm senin adına inş. güdeldir değerleri ve hem bakarsın gerek bile kalmaz :)
Yok canım yapmadım ya gelecek regl belli ki dün karnim baya agridi şimdi de agriyo. Hatta kesin kist oldu su an çok değişik ağrı var kasiklarin hemen üstünde. Beni uyutmuyor bu ağrı@kvsrcrn canım test yaptın mı ?
Bide aferdersin acayip gaz var canm ya sancidan iki buklumum su an ((@kvsrcrn canım test yaptın mı ?
Canım kendin diyosun değişik ağrı diye hamilelik belirtisi de aynı zaten bi deneseydin kafanı rahatlatirdin kist falan kötü düşünme hemenYok canım yapmadım ya gelecek regl belli ki dün karnim baya agridi şimdi de agriyo. Hatta kesin kist oldu su an çok değişik ağrı var kasiklarin hemen üstünde. Beni uyutmuyor bu ağrı
Ee gaz da gebelikte olabilecek bişey inşallah güzel sonuç gelir kötü düşünmeBide aferdersin acayip gaz var canm ya sancidan iki buklumum su an ((
Test yaparsam da pazartesi yaparım canim regl gelmezse. Eşim evde onu heveslendirmek istemiyorum. Regl olacam kesin diyorum ona. Bu nasıl biseydir ya bobreklwrime kadar vuruyor sanciEe gaz da gebelikte olabilecek bişey inşallah güzel sonuç gelir kötü düşünme
Anladım canım bekle bakalım inşallah gelmez benim de 3. Günüm hala sancım var şeker hapı ikinciyi içtim inşallah mide bulantısı yapmaz doktor ilk hafta sabret dedi henüz yok şükürTest yaparsam da pazartesi yaparım canim regl gelmezse. Eşim evde onu heveslendirmek istemiyorum. Regl olacam kesin diyorum ona. Bu nasıl biseydir ya bobreklwrime kadar vuruyor sanci
Ben ilk hafta yarım .ikinci hafta sabah akşam yarım.sonra bir taneye geçtim canm. Alissin vücut demişti. Sen direkt birden baslamissin herlade. Bende çok fazla değil de yapmıştı bulantı biraz. Valla bu ağrı biraz daha sürerse doktora giderim çok kötü çünkü (Anladım canım bekle bakalım inşallah gelmez benim de 3. Günüm hala sancım var şeker hapı ikinciyi içtim inşallah mide bulantısı yapmaz doktor ilk hafta sabret dedi henüz yok şükür
Ay canım o kadar kötü mu dış gebelik yapabilirmis çoksa git mutlaka bende geçen ay gitmiştim ovulasyondanmis acilden kadın doğum servisine çıkmıştım çoksa git canım ben üç gün kivrandimBen ilk hafta yarım .ikinci hafta sabah akşam yarım.sonra bir taneye geçtim canm. Alissin vücut demişti. Sen direkt birden baslamissin herlade. Bende çok fazla değil de yapmıştı bulantı biraz. Valla bu ağrı biraz daha sürerse doktora giderim çok kötü çünkü (
Ovulasyon olunca bu kadar ağrır mı ki bi kere daha olmuştu böyle bekarken . tek korkum kist olup patlamış olması. sıcak su koydum azıcık rahatladim bakalım .geçer inşallah canmAy canım o kadar kötü mu dış gebelik yapabilirmis çoksa git mutlaka bende geçen ay gitmiştim ovulasyondanmis acilden kadın doğum servisine çıkmıştım çoksa git canım ben üç gün kivrandim
Oluyormuş canım bana normal zaten pkosun yumurtlama zor dedi inşallah geçer canımOvulasyon olunca bu kadar ağrır mı ki bi kere daha olmuştu böyle bekarken . tek korkum kist olup patlamış olması. sıcak su koydum azıcık rahatladim bakalım .geçer inşallah canm
Aynen canim ya Türkçede çok zorlandım. Diğerleri çık zor değildi ama ben Çalışmadığım için pek yapamadim. Çalışan biri rahat yapabilirdi..öğleden sonra da var sınavım :)@kvsrcrn sınav nasıldı canım eşim gitgide zorlaşıyor dedi
Evet eğitim bilimleri girecek eşim de bakalım ne ogretmenisin sen ?Aynen canim ya Türkçede çok zorlandım. Diğerleri çık zor değildi ama ben Çalışmadığım için pek yapamadim. Çalışan biri rahat yapabilirdi..öğleden sonra da var sınavım :)
Merhaba canım bişey sorabilir miyim aşılama yapılırken eşinden sperm alıyorlar ya bu spermi canlandırıyorlr mi kaliteli hale getiriyorlar miKizlar napiyosunuzz. Ben dun asilama oldum. Yine 3 yumurtam vardi. Yikama sonrasi 100milyon sperm %98 hareketli. Cok iyi her sey ama bakalim ne olcak..
Benimki sebepsiz olmuyor biliyosunuz
Evet canim. Yikama deniyor iyileri seciliyor.. sayisi azaliyo ama hizi artiyo.Merhaba canım bişey sorabilir miyim aşılama yapılırken eşinden sperm alıyorlar ya bu spermi canlandırıyorlr mi kaliteli hale getiriyorlar mi
Benim eşimin de 96 milyon hızı da yüzde 30 . Çok iyi değil yani. Bu yaz asılama yaptricam hayirsiyla. Hızı artması iyi bişey. Insallah tutmuştur bebeğin sağlıklaEvet canim. Yikama deniyor iyileri seciliyor.. sayisi azaliyo ama hizi artiyo.
Insallah canim. Sen yaza kadar takviye yap. Bizim iyi olmasina ragmen yapmistik biseler. 340 milyondy dun verdigi ornekte. Gecen yaz yaptigimizda 158 milyondu. Baya yukselmis. Keci boynuzuda uygulamistik. Ama ona ragmen normal yolla kalamadim canim.Benim eşimin de 96 milyon hızı da yüzde 30 . Çok iyi değil yani. Bu yaz asılama yaptricam hayirsiyla. Hızı artması iyi bişey. Insallah tutmuştur bebeğin sağlıkla