2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Hadi bakalım güzel haberler ver bize ins :) 12. Gün güzel büyümüş masallah :) o zaman 4 güne kadar daha buyur sanırım benim.

beraber beklıcez canım ay sonunu ısallah guzel haberlerı verırız bırbırımıze

Hadi bakalım güzel haberler ver bize ins :) 12. Gün güzel büyümüş masallah :) o zaman 4 güne kadar daha buyur sanırım benim.
özel hiçbir şey yapmadan. fınfık fıstık incir bal vs.. dr görsün gerçek durumu diye. sadece folik asit içiyorum. aslında normal adet düzenime göre 26-28 gün arası oluyorum..

günde 1,5 2 mm büyüyormuş. seninde 12. gün 19 olur. ama ilaç kullanıldığında daha çabuk büyür belki. onu bilmiyorum.
hala ilaç içiyor musun ? ne kadar kullanılıyor ilaç.

uf esımı gec ben memnun degılım gun asırıdan ya bu defa tahriş oluyor sistit oluyorum=(
Bebek için mecbur.. ben de istemem ama.. bebek için istiyorum mecburen. Bilmiyorum keçiboynuzu pekmezi bal fındık falan yedirmem lazım artık :))

uf esımı gec ben memnun degılım gun asırıdan ya bu defa tahriş oluyor sistit oluyorum=(
eşi memnun olan var mı acaba bu gün aşırı durumundan?
benimki de memnun değil(((
bi iki defa söylemiştim gün aşırı durumunu ama şimdi bişey söylemiyorum

Ben klomen kullandim çünkü polikistik over var. O yüzden hızlı büyümüştür. 6 gün kullandım. Bitti şimdi sadece folikasit ve esstrofem

eşi memnun olan var mı acaba bu gün aşırı durumundan?
benimki de memnun değil(((
bi iki defa söylemiştim gün aşırı durumunu ama şimdi bişey söylemiyorum
benim eşim cok memnun=))) ama olan bana oluyor sistit benı mahvedıyor o yuzden bu ay su ovaluasyona göre gıdıcem ya banada yazık=)))

Ben klomen kullandim çünkü polikistik over var. O yüzden hızlı büyümüştür. 6 gün kullandım. Bitti şimdi sadece folikasit ve esstrofem
hmm anladım canım. bir dahaki ay bana verecek sanırım. o yüzden sordum. ben de bişey yok ama. 11 ay oldu diye sanırım. yumurta çoğalsın diye herhalde.

hmm anladım canım. bir dahaki ay bana verecek sanırım. o yüzden sordum. ben de bişey yok ama. 11 ay oldu diye sanırım. yumurta çoğalsın diye herhalde.
Benim tek şuan. Yarın yine kontrol işte bakalım ne diyecek. Küçülme olmaz herhalde buyur.. aklımda deli sorular :))

yok ya kuculmez daha neler=)buyuycek döllencek bebek olucak o=)
İnşallah :)) bu ay olmazsa birdahaki ay hiç olmaz.. tatilde eşimin ailesinin yanında olcaz.. bu ay olsun hamiş gideyim tatile inş.
Hep beraber bu ay güzel haberler alalım insss :)

İnşallah :)) bu ay olmazsa birdahaki ay hiç olmaz.. tatilde eşimin ailesinin yanında olcaz.. bu ay olsun hamiş gideyim tatile inş.
Hep beraber bu ay güzel haberler alalım insss :)
inşallah canım ınsallah kafan rahat tatıl yaparsın

Kızlar merhaba,
Ben de 30 Kasım'da çatlatma iğnemi vuruldum ve hafta sonunu bekliyorum test için, hiç bir belirtim yok sadece adet belirtilerim herzaman ki gibi. Ümitiz olmak istiemiyorum ama gün yaklaştıkça kendime umut veremiyorum. Bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim . Bu arada ilk iğne vurulmam, daha önce klomen tedavisi olmuştum ama o arada apandisit patlama nedenli ara vermek zorunda kalmıştım. Bakalım ilk deneme hayırlısı :)

Kızlar günaydın imsallah hepiniz bebislerinize kavuşursunuz.. Ben kasımda ilk defa ovulasyon testi yaptım ve hamile kaldım ilk yapmamda tutacağını düşünmediğim için bir sürü ovulasyon testi kaldı elimde.. şuan elimde 34 adet laboquick marka ovulasyon testi 2018 son kullanma tarihi ve birde 10 adet gebelik testi var yine laboquick marka isteyen olursa kargoyla göndermek isterim tabiki ücret talep etmiyorum sadece kargo ücretini ödeyeceksiniz okadar.. isteyen olursa özelden mesaj atabilir.. Rabbim hepimizin gönlündeki muradıni versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…