- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Yazarım tamam :)ben başladım canım=)reglm bıter bıtmez hemdeyarın gıdıncede yaz bakım kaç olmus yumurtan
Eşim pek memnun değil. . Bu sorunu çözmem lazım. Gün aşırı pek sıcak gelmiyor ona :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım tamam :)ben başladım canım=)reglm bıter bıtmez hemdeyarın gıdıncede yaz bakım kaç olmus yumurtan
Hadi bakalım güzel haberler ver bize ins :) 12. Gün güzel büyümüş masallah :) o zaman 4 güne kadar daha buyur sanırım benim.bugün gidicem canım 5 te randevum. 14. günüm bugün. 12.gün 19 mm di. çatlamış olması lazım. bakalım neler olmuş.
dün biraz ağrı vardı. akşam ilişki oldu. çatladıysa bekleme süresine geçicem artık.
uf esımı gec ben memnun degılım gun asırıdan ya bu defa tahriş oluyor sistit oluyorum=(Yazarım tamam :)
Eşim pek memnun değil. . Bu sorunu çözmem lazım. Gün aşırı pek sıcak gelmiyor ona :))
beraber beklıcez canım ay sonunu ısallah guzel haberlerı verırız bırbırımızebugün gidicem canım 5 te randevum. 14. günüm bugün. 12.gün 19 mm di. çatlamış olması lazım. bakalım neler olmuş.
dün biraz ağrı vardı. akşam ilişki oldu. çatladıysa bekleme süresine geçicem artık.
özel hiçbir şey yapmadan. fınfık fıstık incir bal vs.. dr görsün gerçek durumu diye. sadece folik asit içiyorum. aslında normal adet düzenime göre 26-28 gün arası oluyorum..Hadi bakalım güzel haberler ver bize ins :) 12. Gün güzel büyümüş masallah :) o zaman 4 güne kadar daha buyur sanırım benim.
Bebek için mecbur.. ben de istemem ama.. bebek için istiyorum mecburen. Bilmiyorum keçiboynuzu pekmezi bal fındık falan yedirmem lazım artık :))uf esımı gec ben memnun degılım gun asırıdan ya bu defa tahriş oluyor sistit oluyorum=(
inşallah.. 23-25 arası olur benim adet... olmayasıca inşallahberaber beklıcez canım ay sonunu ısallah guzel haberlerı verırız bırbırımıze
eşi memnun olan var mı acaba bu gün aşırı durumundan?uf esımı gec ben memnun degılım gun asırıdan ya bu defa tahriş oluyor sistit oluyorum=(
Ben klomen kullandim çünkü polikistik over var. O yüzden hızlı büyümüştür. 6 gün kullandım. Bitti şimdi sadece folikasit ve esstrofemözel hiçbir şey yapmadan. fınfık fıstık incir bal vs.. dr görsün gerçek durumu diye. sadece folik asit içiyorum. aslında normal adet düzenime göre 26-28 gün arası oluyorum..
günde 1,5 2 mm büyüyormuş. seninde 12. gün 19 olur. ama ilaç kullanıldığında daha çabuk büyür belki. onu bilmiyorum.
hala ilaç içiyor musun ? ne kadar kullanılıyor ilaç.
benim eşim cok memnun=))) ama olan bana oluyor sistit benı mahvedıyor o yuzden bu ay su ovaluasyona göre gıdıcem ya banada yazık=)))eşi memnun olan var mı acaba bu gün aşırı durumundan?
benimki de memnun değil(((
bi iki defa söylemiştim gün aşırı durumunu ama şimdi bişey söylemiyorum
esstrofem ne?Ben klomen kullandim çünkü polikistik over var. O yüzden hızlı büyümüştür. 6 gün kullandım. Bitti şimdi sadece folikasit ve esstrofem
Estrofem ilaç verdi doktor günde 1 tane. Rahim kalinlasmasi için kullaniliyormusesstrofem ne?
hmm anladım canım. bir dahaki ay bana verecek sanırım. o yüzden sordum. ben de bişey yok ama. 11 ay oldu diye sanırım. yumurta çoğalsın diye herhalde.Ben klomen kullandim çünkü polikistik over var. O yüzden hızlı büyümüştür. 6 gün kullandım. Bitti şimdi sadece folikasit ve esstrofem
Benim tek şuan. Yarın yine kontrol işte bakalım ne diyecek. Küçülme olmaz herhalde buyur.. aklımda deli sorular :))hmm anladım canım. bir dahaki ay bana verecek sanırım. o yüzden sordum. ben de bişey yok ama. 11 ay oldu diye sanırım. yumurta çoğalsın diye herhalde.
yok ya kuculmez daha neler=)buyuycek döllencek bebek olucak o=)Benim tek şuan. Yarın yine kontrol işte bakalım ne diyecek. Küçülme olmaz herhalde buyur.. aklımda deli sorular :))
İnşallah :)) bu ay olmazsa birdahaki ay hiç olmaz.. tatilde eşimin ailesinin yanında olcaz.. bu ay olsun hamiş gideyim tatile inş.yok ya kuculmez daha neler=)buyuycek döllencek bebek olucak o=)
inşallah canım ınsallah kafan rahat tatıl yaparsınİnşallah :)) bu ay olmazsa birdahaki ay hiç olmaz.. tatilde eşimin ailesinin yanında olcaz.. bu ay olsun hamiş gideyim tatile inş.
Hep beraber bu ay güzel haberler alalım insss :)
yok canım niye küçülsün. aklına kötü şeyler getirmeBenim tek şuan. Yarın yine kontrol işte bakalım ne diyecek. Küçülme olmaz herhalde buyur.. aklımda deli sorular :))