• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

bide bende şöyle kötu bı pskılojı var eger bebegım ölmeseydı 24 şubat demişti doktorum dogum tarıhı şubat ayında cok uzulcem bılıyorum barı o zaman kadar tekrar hamıle kalsam benım ıcın temennı olucak
Benim de 23 nisandi. Üzülme canım yeni olduğu için böyle geliyor sonra acı kulleniyor. Kurtajdan sonra sanki dünyada tek benim başıma geldi sanıyordum bu durum. Ağlama nöbetleri vs. Sonra var bunda bir hayır dedim hakikaten de varmış. Bu kısım uzun hikaye..
Neyse şimdi yeni ay yeni umut ins beraber hamile kalırız tarihler yakın. Bu ay olmazsa birdahaki ne bol dua edelim :)

17 Kasım da oldum ben her ay 1 gün öncesinde oluyorum bu ay 16 sında olmam gerekiyor ama bilemedim 30 kasımda iğne vuruldum ama çatladığı günü tahmin edemiyorum ki :KK43: ne ilginç bir süreç yaw :KK43:
1 kasımda catladı desek. 36 saat gecınce ılıskı onerıyorlar ya..
14 15 aralık adet gunun olur canım.

1 kasımda catladı desek. 36 saat gecınce ılıskı onerıyorlar ya..
14 15 aralık adet gunun olur canım.
evet 36 saat sonra ilişki ve devamında 1 er gün ara ile devam ettirdi dr . çok tşkler cnm o zaman pazartesi ya da salı ya hayırlı haber ya da bu ayda kırmızılar . Hakkımızda hayırlısı bakalım.

Baya oldu hatırlayamıyorum ama catlatma ignesi nden sonra hemen değil 24-36 saat sonra mı ilişki oluyordu

Benim de 23 nisandi. Üzülme canım yeni olduğu için böyle geliyor sonra acı kulleniyor. Kurtajdan sonra sanki dünyada tek benim başıma geldi sanıyordum bu durum. Ağlama nöbetleri vs. Sonra var bunda bir hayır dedim hakikaten de varmış. Bu kısım uzun hikaye..
Neyse şimdi yeni ay yeni umut ins beraber hamile kalırız tarihler yakın. Bu ay olmazsa birdahaki ne bol dua edelim :)
inşallah canım yatıp kalkıp dua edıyorum.çok zor bı durum ya gercektenbenım yenı dıye daha atamadım ustumden bıde etrafımda hep benle aynı zmanda hamıle olan arkadaslarım var onlarınkı saglıklı cok sukur her bısey ögrendıgımde oturuyo aglıyorum elımde degıl.cınsıyetını ögrenılar ne bılım sımdı dogum hazırlıklarına basladılar bebek odası falan ınsan kötu oluyor ya

inşallah canım yatıp kalkıp dua edıyorum.çok zor bı durum ya gercektenbenım yenı dıye daha atamadım ustumden bıde etrafımda hep benle aynı zmanda hamıle olan arkadaslarım var onlarınkı saglıklı cok sukur her bısey ögrendıgımde oturuyo aglıyorum elımde degıl.cınsıyetını ögrenılar ne bılım sımdı dogum hazırlıklarına basladılar bebek odası falan ınsan kötu oluyor ya
Allah bize de nasip edecek ins. Ben bu başlıktaki herkes için dua ediyorum tabi sana da. İnş güzel haberleri alacağız :)
Arkadaş belki de adaş olacak bebısler :anneadayı::KK37:

benim eşim cok memnun=))) ama olan bana oluyor sistit benı mahvedıyor o yuzden bu ay su ovaluasyona göre gıdıcem ya banada yazık=)))
Şanslısın desene gün kaçırma durumunuz çok düşük , dolayısı ile de hamile kalman .... İnş bu ay tutar , benim o yönden de sıkıntım var maalesef

Kızlar ne durumdayız benim yumurta catlayamadi galiba bu ay ısı takibi testler karman corman olduk :KK43:

Ben geldim ama kotu haberle. Yumurtam 24 mm olmus catlamak uzere dedi. Yarin 12 de yine cagirdi... kotu haber ise polip varmis bende. Belkide 10 aydir bu yuzden hamile kalamiyorum. Baska sorunum yok cunku. Anlamadigim daha onceki drlar neden goremedi acaba. Moralim bozuldu. Onumuzdeki ayda takip edicez. Olmazsa alicaz engel olabilir o yuzden hamile kalamiyor olabilirsib dedi. :KK42:

Ben geldim ama kotu haberle. Yumurtam 24 mm olmus catlamak uzere dedi. Yarin 12 de yine cagirdi... kotu haber ise polip varmis bende. Belkide 10 aydir bu yuzden hamile kalamiyorum. Baska sorunum yok cunku. Anlamadigim daha onceki drlar neden goremedi acaba. Moralim bozuldu. Onumuzdeki ayda takip edicez. Olmazsa alicaz engel olabilir o yuzden hamile kalamiyor olabilirsib dedi. :KK42:
24 mm süper bence masallah.
Polip artık kolay operasyonlarla alınıyor ama tek doktora bağlı kalma bence.. bu ay çatlasın balım sonuç ne olacak.. en azından neden olmadığını bilir çare bulup devam edersin çalışmalara. ..

24 mm süper bence masallah.
Polip artık kolay operasyonlarla alınıyor ama tek doktora bağlı kalma bence.. bu ay çatlasın balım sonuç ne olacak.. en azından neden olmadığını bilir çare bulup devam edersin çalışmalara. ..
Dr um iyi yaa. Tavsiye uzerine gittim zaten. Bundan once 3 4 dr bakmisti. Hatta 1 ay ymrtlama takibide yaptirmistim. Rahim filmide cekildim. Temiz cikti. Kimse bisey demedi. Belki de sorun o. Bilemiyorumki. Olabilir dedi. Bu aydan baska 1 ay daha denicez. Belki ilac verir igne yapar. Hic ole denemedim cunku.. hayirlisi canim. Yarinda cagirdi. Iliski olmasin bugun dedi. Dun olmustu. Duruma gore galiba solicek. Bakalim :(

Günaydın ben de doktora geldim bekliyorum. 9. Gün bugün. Dün 15 mm olunca bugün de çağırdı bakalım büyümüş mu..
edosko edosko her yolu denicez hamiş olana kadar. Bugün de görsün Dr bakalım ne diyecek. Umutsuzluk yok :)

15 e 17 imiş dün. Bugün 15 e 21 yarın catlatma ignesi olucam. Hayırlısı bakalım :)

Kızlar slm ben de dayanamadım test yaptım 12. Gün on dk a sonra silik çizgi çıktı inanılmaz sancım var ama adet belirtisi bilmiyorum siz de bakar mısınız bir

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 162
Back