2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Belirti arama zaten. zaman öylede böylede geçiyor 10 aydır öğrendiğim en önemli şey :) o yüzden kendimize işkence etmek yerine . en az ne kadar düşünürsek en az ne kadar takip edersek iyidir elimizden geleni yapıyoruz. testler kontroller takipler. Allah gönlümüzdekini nasip edecektir inşallah

amin canım. sana da kucagına almayı nasıp etsın inşallah. ne güzel hemen tutmuş. ben cok denedım testlerle ama. sonuc alamadım. o yüzden görmek bile istemiyorum

Canım umutsuz olma ısallah vardır bebıs cok heycanlı beklemek allah yardımcın olsun

İnşallah cnm, bir de aklıma takılan adet günüm ne zaman olacak, iğne vurulmasından 14 - 15 gün sonra mı yoksa kendi tarihim olan 17 si mi aklımda deli sorular :) var mıdır fikriniz?

ay canımm benımm ne guzell umut oluosn bana bende bu ay ılk kez ovaluasyon testıyle denıyorum.yenı siparıs ettım 20 tanem var sımdılk=))işllah bende ılk denememde basarılı olurum yahu

Darısı başımıza ins :) sağlıkla kucağınıza alırsınız ins bebişinizi. Ben denemedim hiç bu testleri

ay canımm benımm ne guzell umut oluosn bana bende bu ay ılk kez ovaluasyon testıyle denıyorum.yenı siparıs ettım 20 tanem var sımdılk=))işllah bende ılk denememde basarılı olurum yahu
İnşallah canım ben uzun süre bekledim 1 buçuk yıldır nasıl istedim olmuyordu sonra ovulasyon testi aldım tuttu şükürler olsun inşallah seninde benim gibi olur canım. . Sana kendimden örnek vereyim belki faydam dokunur ben o stresi çok yaşadım kirmizilari görünce ağlamalarım her ay kendimi hamile sanmalarim hep husran husran.. Rabbim zamani gelince nasip ediyor buna inanin umutsuzluga hic kapilmayin...
Gelelim bana 33 gunde adet olurdum ovulasyon testinde 33 gunde adet olan 16.gün başlasın yazıyordu ama ben 12.gün başladım 14.günü çift koyu çizgiyi gördüm.. Burda ; çift koyu çizgiyi gördüğünüz gün değil, ertesi günü cizgi siliklestıgı gun ve ondan sonraki gün yani iki gün üst üste bebek çalışması yapın diye okumuştum bende öyle yaptım.. Birde ben hemen duşa koşardım öyle yapmadım 20 dk bacakları havaya daha sonra 2 saat sag tarafa donup bacakları karnıma çekip cenin pozisyonunda yattım ( bunu da burda okumuştum birisi hamile kalmış böyle ve kk ya yazmıştı ben de okudum denedim oldu inşaallah sizinde olur )

cok saol canım tum dıleklerın için.ayag havaya kaldırmak falan etkılıdır belkı ama allah ısteyınce heos bos ben ılk gebelıgımde hıc yapmadım böle seler tuttu=))sonra kaybettım malesef sımdı tekrar ıstıyorum testlerde daha yenıyım benımde bugun 9ncu gunum 30 gunde bır oluyorum sımdıden basladım teste kacırmak ıstemıyorum

Haklı olabilirsin canım belki bunları yapmasaydım da olacaktı.. Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah güzel haberlerinizi alırsınız.. :)

İnşallah cnm, bir de aklıma takılan adet günüm ne zaman olacak, iğne vurulmasından 14 - 15 gün sonra mı yoksa kendi tarihim olan 17 si mi aklımda deli sorular :) var mıdır fikriniz?
benim yumurta catladıktan sonra 13. gün adet oluyorum. yumurtlama değişse de bu değişmiyor.
Sen de yumurtlama sonrasını biliyorsan ona göre hesap et cnım. genel tarihin değil

benim yumurta catladıktan sonra 13. gün adet oluyorum. yumurtlama değişse de bu değişmiyor.
Sen de yumurtlama sonrasını biliyorsan ona göre hesap et cnım. genel tarihin değil
17 Kasım da oldum ben her ay 1 gün öncesinde oluyorum bu ay 16 sında olmam gerekiyor ama bilemedim 30 kasımda iğne vuruldum ama çatladığı günü tahmin edemiyorum ki ne ilginç bir süreç yaw

Kasıklarimda ağrı oldu sanırım genital muayeneden dolayı. .

bide bende şöyle kötu bı pskılojı var eger bebegım ölmeseydı 24 şubat demişti doktorum dogum tarıhı şubat ayında cok uzulcem bılıyorum barı o zaman kadar tekrar hamıle kalsam benım ıcın temennı olucak

kıyamam ya çok geçmiş olsun başın saolsun cnm Allah'ım görüyordur seni mutlu eder sakın üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…