İnşallah canım ben uzun süre bekledim 1 buçuk yıldır nasıl istedim olmuyordu sonra ovulasyon testi aldım tuttu şükürler olsun inşallah seninde benim gibi olur canım. . Sana kendimden örnek vereyim belki faydam dokunur ben o stresi çok yaşadım kirmizilari görünce ağlamalarım her ay kendimi hamile sanmalarim hep husran husran.. Rabbim zamani gelince nasip ediyor buna inanin umutsuzluga hic kapilmayin...
Gelelim bana 33 gunde adet olurdum ovulasyon testinde 33 gunde adet olan 16.gün başlasın yazıyordu ama ben 12.gün başladım 14.günü çift koyu çizgiyi gördüm.. Burda ; çift koyu çizgiyi gördüğünüz gün değil, ertesi günü cizgi siliklestıgı gun ve ondan sonraki gün yani iki gün üst üste bebek çalışması yapın diye okumuştum bende öyle yaptım.. Birde ben hemen duşa koşardım öyle yapmadım 20 dk bacakları havaya daha sonra 2 saat sag tarafa donup bacakları karnıma çekip cenin pozisyonunda yattım ( bunu da burda okumuştum birisi hamile kalmış böyle ve kk ya yazmıştı ben de okudum denedim oldu inşaallah sizinde olur )