dr bir şey demeden aşılama yaptığına göre sorun yok canım. hangi dönemde- adetin kaçıncı gün yaptırdığın önemli.Kızlar bende bu ay klomen kullandım 2tane yumurtam gelişti biri 22mm diğeri 18mmdi kan testi yapıldı ve lh 43 E2 değerim 587 çıktı ve ertesi günde aşılmam yapıldı bu değerler ne anlama gelio kafam karıştı
amın canım ınsallah senınde yaptıgın son takıbın olur bı an önce kavusursun bebısınetest uzmanı biri olarak. tabi artık gına gelmiş biri olarak ne kadar az yaparsan o kadar iyi diye düşündüm. =)
Allah nasip etsinde bende ki gibi öğğğ gelmesin
ben umutsuz ev kadınları gibiyim valla. hıcbır sorun yok. ama yınede hıc sanki heyecanım yok oluru yok gibi.amın canım ınsallah senınde yaptıgın son takıbın olur bı an önce kavusursun bebısıne
tabı canım olmaz deme sureklı olur olurben umutsuz ev kadınları gibiyim valla. hıcbır sorun yok. ama yınede hıc sanki heyecanım yok oluru yok gibi.
hayırlısı tabi. olmaz olmaz dememek lazım :)
inşallah dıyelım o zaman. elimizden geleni yapıyoruz . Gerisi Allahın takdiri .tabı canım olmaz deme sureklı olur olur
Aminnnninşallah dıyelım o zaman. elimizden geleni yapıyoruz . Gerisi Allahın takdiri .
Şansımız bol olsun bu ay
evet canım adet bitti yumurtlamya daha var sanıırm,
ama çabuk büyümüş sankiGünaydın doktor kontrolüm vardı. Bugün 8. Gün 15 mm tek yumurtam var. Yarın kontrole çağırdı yine. Tek olması üzdü biraz.. herkesin 2-3 Buna şükür tabi..
Yarına kadar da büyüsün yumos belki bir tane daha çıkar aradan dereden :)
Doktor da dedi cnm çabuk büyümüş diye. Bana küçük geldi. Kendimi 20 ye odaklandım sanırım. Çatlamasını kaçırmayalım yarın birdaha bakayım dedi. Gün aşırı çalışmaya başlayın dedi.ama çabuk büyümüş sanki
niye yarın çağırdı ki acaba 2 günde 1 gidiliyor diye biliyorum . vardır bir bildiği elbet.
canım 8.gun derken adetının ılk gununden ıtıbaren 8.gununmuGünaydın doktor kontrolüm vardı. Bugün 8. Gün 15 mm tek yumurtam var. Yarın kontrole çağırdı yine. Tek olması üzdü biraz.. herkesin 2-3 Buna şükür tabi..
Yarına kadar da büyüsün yumos belki bir tane daha çıkar aradan dereden :)
Evet canım adetin 1. Gününden başla saymaya senin kaçıncı gün bugün?canım 8.gun derken adetının ılk gununden ıtıbaren 8.gununmu
ben dayanamadım dun basladım teste nasıl olsa cok testım=)) dun sılıktı cızgım normal olarak bakalım takıpteyım=))bı an önce yen grıbını canım ama 1 gun arayla ılıskınıde kesme bence nolur nolmazevet canım adet bitti yumurtlamya daha var sanıırm,
çünkü benim adetler 3 gün falan atıyor ileri,
14. g
ünden sonra ovul testi yapmayı düşünüyorum ondan sesim çıkmıyordur, aktivitede de yok zaten grip olduk çok fena, hayırılısı bakalım
bazen de hiç umursamasam diyorum ama yine kendimi bu topikte buluyorum:)
benımde 9ncu gun canımEvet canım adetin 1. Gününden başla saymaya senin kaçıncı gün bugün?
Çok yakınız canım hadi bakalım. :) sen de başla gün aşırıbenımde 9ncu gun canım
ben başladım canım=)reglm bıter bıtmez hemdeÇok yakınız canım hadi bakalım. :) sen de başla gün aşırı
edosko senin de kontrolün var değil mi :) kaçıncı günün?
bugün gidicem canım 5 te randevum. 14. günüm bugün. 12.gün 19 mm di. çatlamış olması lazım. bakalım neler olmuş.Çok yakınız canım hadi bakalım. :) sen de başla gün aşırı
edosko senin de kontrolün var değil mi :) kaçıncı günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?