canım unıversıte hastanesıne hematolojı bölumune gıdıosun ya zaten senden bı evrak falan ıstemıokı sıkayetın ne dedıbana bende 2 kere dusuk yasadım dedım doktorum yönlendırdı dedım o kadar gıt yaptr zaman kaybetmeden.benım doktorumda ıstemedı hattan ben tekrar cocuk dusunuyorm dıye gıttım bana sadece folbıol verdı testlerı önune koyunca sende pıhtılasma varmıs dedı ecopırınde verdıKorkuyorum açıkçası o test yapılmazsa o haftalarda tekrar kaybedersem diye...
2 yıl Ben istemedim. 4 aydır istiyoruz olmadı dra gittim. Daha önce başka doktor aspirin vs vermişti bu vermedi yarın sorucam... testi nerede yaptırdın özelde mi?
ay keşkeeeeeeeeKeşke kaç mm olduğunu da gösteren bir test olsa
hım dongun kısaymıs benım 30 gun de26-28 arası genelde değişiyor. erken değil tam vakti aslında.. yarın 14. gün gece catlarsa.
kısa değil normal. senin ki de normal canım. sınırlar içersinde olunca problem yok. çok şükür.hım dongun kısaymıs benım 30 gun de
Teşekkürler bilmiyordum bunu. Çabuk çıkıyor mu sonuçlar. Ben ilçe deyim ile gitmem lazım. Çalışıyorum da... tabi hiç bir şey önemli değil söz konusu bebek olunca. Bunu eşimle bir konuşayım.canım unıversıte hastanesıne hematolojı bölumune gıdıosun ya zaten senden bı evrak falan ıstemıokı sıkayetın ne dedıbana bende 2 kere dusuk yasadım dedım doktorum yönlendırdı dedım o kadar gıt yaptr zaman kaybetmeden.benım doktorumda ıstemedı hattan ben tekrar cocuk dusunuyorm dıye gıttım bana sadece folbıol verdı testlerı önune koyunca sende pıhtılasma varmıs dedı ecopırınde verdı
evet canım ben benımkıne göre kısaymıs dedım kıyaslma yapıyorumda kendı yumurtladıgım gunu bulmaya calısışıyorum:))) bırazdan ılk testımı yapcamkısa değil normal. senin ki de normal canım. sınırlar içersinde olunca problem yok. çok şükür.
sonuçlar bır ay sonra cıkıyor.tabı canım bebek önemlı tekrar yasatmasın allah hem psıkolojkmen cokuyor ınsan.hemen gıt yaptr bu ay hamıle kalsan bıle testlerın bı aya cıkar hemen baslar ılacaTeşekkürler bilmiyordum bunu. Çabuk çıkıyor mu sonuçlar. Ben ilçe deyim ile gitmem lazım. Çalışıyorum da... tabi hiç bir şey önemli değil söz konusu bebek olunca. Bunu eşimle bir konuşayım.
Eşimle konuşup randevu alayım. Hematolojı değil mi bölüm?sonuçlar bır ay sonra cıkıyor.tabı canım bebek önemlı tekrar yasatmasın allah hem psıkolojkmen cokuyor ınsan.hemen gıt yaptr bu ay hamıle kalsan bıle testlerın bı aya cıkar hemen baslar ılaca
evet canım hematolojı.keşke ya dımı genetık oluyormus bu hastalık.bende dedım doktoruma keske ılk basta bu test ıstenseydıde bende cocugumu kaybetmeseydım dedım ama olan oldu malesef..cok zor ya sen benı cok ıyı anlarsın bı gıdıosun kalbı atıyor duyuyosn sonra bı gıdıosun ölmus dıyor onlar cok rahat söyluyorda öle degıl malesefEşimle konuşup randevu alayım. Hematolojı değil mi bölüm?
Yarın da doktora danışayim. Bunun belirtisi falan olsa keşke önceden anlaşılma olsa da bebeklerimizi kaybetmeseydik
senin yeni bitmişti. 11 12. gün başlasan yeter. ama test çoksa yapevet canım ben benımkıne göre kısaymıs dedım kıyaslma yapıyorumda kendı yumurtladıgım gunu bulmaya calısışıyorum:))) bırazdan ılk testımı yapcam
Çok iyi anlıyorum 15 gun önce kalp atışını dinledim sonra kontrole gittim malesef kalbi durmuşevet canım hematolojı.keşke ya dımı genetık oluyormus bu hastalık.bende dedım doktoruma keske ılk basta bu test ıstenseydıde bende cocugumu kaybetmeseydım dedım ama olan oldu malesef..cok zor ya sen benı cok ıyı anlarsın bı gıdıosun kalbı atıyor duyuyosn sonra bı gıdıosun ölmus dıyor onlar cok rahat söyluyorda öle degıl malesef
evet canım bugun8.gun 20 tane var testım bu ay bana yeter=)ınsallah canım ıse yararsenin yeni bitmişti. 11 12. gün başlasan yeter. ama test çoksa yapilk kez yapıyorsun dımı testi. yapıyosan bırakma ama
hergun aynı saatte 10. dk sonra fotograf cek. sakla karsılastırırsın.
hadı bakalım ıns işe yarar.
ben 5 gun önce duydum hatta vıdeosunu bıle cekmıstım hala sılmeye kıyamıyorum.sonra 5 gun gecıyor bebek yok ben seyahet edıcektım onun ıcın kontrole gttım bayramdan bır gun önceydı..kabus gıbı bı bayramdı ınsallah bu defa hersey cok guzel olurÇok iyi anlıyorum 15 gun önce kalp atışını dinledim sonra kontrole gittim malesef kalbi durmuşçok zor günlerdi ama vardır bunda da bir hayır. Bu kez bebeklerimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doğar ins. Dua edelim... :)
hep 30 sa daha kısa sürede olmuyorsa bence yarın erken. ertesi gün başla bari..evet canım bugun8.gun 20 tane var testım bu ay bana yeter=)ınsallah canım ıse yarar
Benim de kurban bayramından önceydi. Kürtaj oldu bayram tatili oldu. Zor günlerdi Allah birdaha yaşatmaz ins.ben 5 gun önce duydum hatta vıdeosunu bıle cekmıstım hala sılmeye kıyamıyorum.sonra 5 gun gecıyor bebek yok ben seyahet edıcektım onun ıcın kontrole gttım bayramdan bır gun önceydı..kabus gıbı bı bayramdı ınsallah bu defa hersey cok guzel olur
yarınmuhep 30 sa daha kısa sürede olmuyorsa bence yarın erken. ertesi gün başla bari..
amın canım amın allahım yasatmasın bıdahaBenim de kurban bayramından önceydi. Kürtaj oldu bayram tatili oldu. Zor günlerdi Allah birdaha yaşatmaz ins.
test uzmanı biri olarak. tabi artık gına gelmiş biri olarak ne kadar az yaparsan o kadar iyi diye düşündüm. =)yarınmuben bugun basladım bıle napım cok heycanlıyım ya bıde bı umut oluyor bana suan bu testler ılk kez yapıyorm ya ından olsa gerek bugun sılık cıktı cızgı o koyu gunu beklıyorum eve kapancam
bu konuda hıc bı bılgım yok canımKızlar bende bu ay klomen kullandım 2tane yumurtam gelişti biri 22mm diğeri 18mmdi kan testi yapıldı ve lh 43 E2 değerim 587 çıktı ve ertesi günde aşılmam yapıldı bu değerler ne anlama gelio kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?