• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

21 de çatlamıştı benim. ilk aylarda yaptırmıştım 1 kez takip.
dünde 19 mm olmustu. günde 1,5 2mm buyuyor. bu aksam ılıskı olsun dedıgıne göre.. catlama bugun ya da gece olacak sanırım. aksi durum olmazsa.
iğneyi bilmiyorum ama. 18-19 olunca vuruyorlar diye okumuştum.

21 de çatlamıştı benim. ilk aylarda yaptırmıştım 1 kez takip.
dünde 19 mm olmustu. günde 1,5 2mm buyuyor. bu aksam ılıskı olsun dedıgıne göre.. catlama bugun ya da gece olacak sanırım. aksi durum olmazsa.
iğneyi bilmiyorum ama. 18-19 olunca vuruyorlar diye okumuştum.
senın ıcın altın gunler=)adetin ilk gunununden ıtıbaren kacıncı gunun bugun

senın ıcın altın gunler=)adetin ilk gunununden ıtıbaren kacıncı gunun bugun
bugün 13. gün. aynen canım önemli bir gün özellikle bu akşam.
benim 20 de catlamıstı ya sımdı hatırladım :) o ay hemde test yapmıstım. üstlerine de yazmıstım. 12. gün 20mm olmustu.
yumurtan salınmaya baslamıs dedı. bızım dılımızde catlamıs :)

bu ay test fılan yapmıyorum bıktım cunku =)

Eklentiler

• 5.jpg
    5.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 38
benim 20 de catlamıstı ya sımdı hatırladım :) o ay hemde test yapmıstım. üstlerine de yazmıstım. 12. gün 20mm olmustu.

Kaç mm olduğunu nerden anlıyorsun anlamadm:(

canım bu arada senın döngun kaç gun erken catlamıs yumurtan sankı

18-19-20 mm de yaparlar iğne. .. ben yarın öğrencem sabah ins buyumuslerdirrr

bikez olmuş bir daha olur. bu sefer sımsıkı tutunur inşallah :KK66:
bakalım yarın ıkımızde dr layız he :)
İnşallah :) bakalım yarın haberleşelim :)
kargasa kargasa benim 10 haftalık ken kalbi durdu bebeğimin. Kan pıhtılaşmasi büyük ihtimal demişti Dr.

İnşallah :) bakalım yarın haberleşelim :)
kargasa kargasa benim 10 haftalık ken kalbi durdu bebeğimin. Kan pıhtılaşmasi büyük ihtimal demişti Dr.
sende benım gıbısın canım benınde 9 haftalıkken kalbı durdu kan pıhtılasması cıktı yaptrsana testını emın ol ona göre ıgne kullan.ne zman oldun kurtaj

sende benım gıbısın canım benınde 9 haftalıkken kalbı durdu kan pıhtılasması cıktı yaptrsana testını emın ol ona göre ıgne kullan.ne zman oldun kurtaj
İlk olunca test yapmadılar. Bu doktoruma söyledim tmm dedi önlem alacağız. Hamile kalmamı bekliyor sanırım. 2 yıl oldu.

İlk olunca test yapmadılar. Bu doktoruma söyledim tmm dedi önlem alacağız. Hamile kalmamı bekliyor sanırım. 2 yıl oldu.
senmı bekledın 2 yıl olmadımı..iğne kullan canım ozaman mutlaka benımde ılktı ama ben yalan söledım:110:ıkıncı dıye .bende suan ecopırın kullanıyrum bıde gebelıkte ıgneye baslancak

senmı bekledın 2 yıl olmadımı..iğne kullan canım ozaman mutlaka benımde ılktı ama ben yalan söledım:110:ıkıncı dıye .bende suan ecopırın kullanıyrum bıde gebelıkte ıgneye baslancak
Korkuyorum açıkçası o test yapılmazsa o haftalarda tekrar kaybedersem diye...
2 yıl Ben istemedim. 4 aydır istiyoruz olmadı dra gittim. Daha önce başka doktor aspirin vs vermişti bu vermedi yarın sorucam... testi nerede yaptırdın özelde mi?

Back