bikez olmuş bir daha olur. bu sefer sımsıkı tutunur inşallahBüyümüyor benim catlatma içinde catlatma ignesi olacak.. tabi yumurta istenen büyüklükte olursa... Bakalım kaç mm :)
neden kaybettın bebegınıDaha önce klomen le hamile kalmıştım ama kaybettim. O yüzden direk klomenle başladık canım.
bu arada yumurtanın ıdeal buyuklugu kaç?Büyümüyor benim catlatma içinde catlatma ignesi olacak.. tabi yumurta istenen büyüklükte olursa... Bakalım kaç mm :)
19-20 mm flnbu arada yumurtanın ıdeal buyuklugu kaç?
senın ıcın altın gunler=)adetin ilk gunununden ıtıbaren kacıncı gunun bugun21 de çatlamıştı benim. ilk aylarda yaptırmıştım 1 kez takip.
dünde 19 mm olmustu. günde 1,5 2mm buyuyor. bu aksam ılıskı olsun dedıgıne göre.. catlama bugun ya da gece olacak sanırım. aksi durum olmazsa.
iğneyi bilmiyorum ama. 18-19 olunca vuruyorlar diye okumuştum.
bugün 13. gün. aynen canım önemli bir gün özellikle bu akşam.senın ıcın altın gunler=)adetin ilk gunununden ıtıbaren kacıncı gunun bugun
Kaç mm olduğunu nerden anlıyorsun anlamadmbugün 13. gün. aynen canım önemli bir gün özellikle bu akşam.
benim 20 de catlamıstı ya sımdı hatırladım :) o ay hemde test yapmıstım. üstlerine de yazmıstım. 12. gün 20mm olmustu.
yumurtan salınmaya baslamıs dedı. bızım dılımızde catlamıs :)
bu ay test fılan yapmıyorum bıktım cunku =)
doktorada gıtmıstır aynı zamandaKaç mm olduğunu nerden anlıyorsun anlamadm
canım bu arada senın döngun kaç gun erken catlamıs yumurtan sankıbugün 13. gün. aynen canım önemli bir gün özellikle bu akşam.
benim 20 de catlamıstı ya sımdı hatırladım :) o ay hemde test yapmıstım. üstlerine de yazmıstım. 12. gün 20mm olmustu.
yumurtan salınmaya baslamıs dedı. bızım dılımızde catlamıs :)
bu ay test fılan yapmıyorum bıktım cunku =)
İnşallah :) bakalım yarın haberleşelim :)bikez olmuş bir daha olur. bu sefer sımsıkı tutunur inşallah
bakalım yarın ıkımızde dr layız he :)
sende benım gıbısın canım benınde 9 haftalıkken kalbı durdu kan pıhtılasması cıktı yaptrsana testını emın ol ona göre ıgne kullan.ne zman oldun kurtajİnşallah :) bakalım yarın haberleşelim :)
kargasa benim 10 haftalık ken kalbi durdu bebeğimin. Kan pıhtılaşmasi büyük ihtimal demişti Dr.
İlk olunca test yapmadılar. Bu doktoruma söyledim tmm dedi önlem alacağız. Hamile kalmamı bekliyor sanırım. 2 yıl oldu.sende benım gıbısın canım benınde 9 haftalıkken kalbı durdu kan pıhtılasması cıktı yaptrsana testını emın ol ona göre ıgne kullan.ne zman oldun kurtaj
Kaç mm olduğunu nerden anlıyorsun anlamadm
doktorada gıtmıstır aynı zamanda
senmı bekledın 2 yıl olmadımı..iğne kullan canım ozaman mutlaka benımde ılktı ama ben yalan söledımİlk olunca test yapmadılar. Bu doktoruma söyledim tmm dedi önlem alacağız. Hamile kalmamı bekliyor sanırım. 2 yıl oldu.
Korkuyorum açıkçası o test yapılmazsa o haftalarda tekrar kaybedersem diye...senmı bekledın 2 yıl olmadımı..iğne kullan canım ozaman mutlaka benımde ılktı ama ben yalan söledımıkıncı dıye .bende suan ecopırın kullanıyrum bıde gebelıkte ıgneye baslancak
Keşke kaç mm olduğunu da gösteren bir test olsao kadar mı yani dedin dimi
dr a gitmiştim canım. takip yaparken testte yapmıştım.
26-28 arası genelde değişiyor. erken değil tam vakti aslında.. yarın 14. gün gece catlarsa.canım bu arada senın döngun kaç gun erken catlamıs yumurtan sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?