• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

benim yarın kontrolüm yumurta takibi... güzel haberler alırız inş tüm arkadaşlardan bu ay :)

inşallah canım adet bıter bıtmez mı gıdılıyor yumurta takıbı ıcın
Adetin ikinci günü gittim. Klomene başladım canım :) sonr işte cuma günü yani 8. Gün yine çağırdı. Bakacak yumoslar in büyüklüğüne. Bir kez daha çağırır bence sonra

kızlar hıc harekt yokmu.doktora gıdıcektı bırısı?
bendim o. gittim dün :) 1 yumurtam varmış solda 19 mm olmuş 12. gün . güzel dedi. bu akşam için ilişki olsun. cuma yine gel dedi. 5 gibi. bakıcakmış çatladımı diye. :KK76:

bendim o. gittim dün :) 1 yumurtam varmış solda 19 mm olmuş 12. gün . güzel dedi. bu akşam için ilişki olsun. cuma yine gel dedi. 5 gibi. bakıcakmış çatladımı diye. :KK76:
çatlayıp çatlamadığını görebiliyolarmı? bunu çok merak ediyodum demek görebilio

Adetin ikinci günü gittim. Klomene başladım canım :) sonr işte cuma günü yani 8. Gün yine çağırdı. Bakacak yumoslar in büyüklüğüne. Bir kez daha çağırır bence sonra
canım daha önceden yumurta takibi yaptırdın mı. hemen klomen mi verdi diye merak ettim.
bana ilaç vermedide. takipte ilk ayım. genel 11. ayım :KK23:

hmm tamam canm teşkkrlr. sen nezamandr istiyodun demişsindirde şimdi hatrlamıom:)
martta başlamıştım. 10 başarısız deneme oldu.. her yoluda denedım denk gelemedı bır turlu bızımkıler :) sorunumuzda yok. yapılması gereken herseyı de yaptırdık
ıste bu ay takıp yaptırıyorum. belkı bıdahakı ay klomen verır. artık dr a guvenıyorum ne derse o :)

Oo super=)cuma dedıgınde yarın=)) keşke bıde yumurta döllenmısmı onu görebılseler=))

canım daha önceden yumurta takibi yaptırdın mı. hemen klomen mi verdi diye merak ettim.
bana ilaç vermedide. takipte ilk ayım. genel 11. ayım :KK23:
Daha önce klomen le hamile kalmıştım ama kaybettim. O yüzden direk klomenle başladık canım.

aynen canım. aksam calısma var. yarında kontrol. bakalım hıc heyecan yok. belkı 10 ay oldugu ıcındır. artık olumsuza alıstım. hıc bır ay olumlu olmadım gercı :)
Oo super=)cuma dedıgınde yarın=)) keşke bıde yumurta döllenmısmı onu görebılseler=))

Daha önce klomen le hamile kalmıştım ama kaybettim. O yüzden direk klomenle başladık canım.
ınsallah yıne ıse yarar. banada bıdahakı ay verıcek sanırım klomen. ole anladım konusmalarından =)
daha fazla yumurtaa oluyor dımı ozaman.
benım buyuyor catlıyor. ama yınede hamıle kalamadım :(

ınsallah yıne ıse yarar. banada bıdahakı ay verıcek sanırım klomen. ole anladım konusmalarından =)
daha fazla yumurtaa oluyor dımı ozaman.
benım buyuyor catlıyor. ama yınede hamıle kalamadım :KK43:
Büyümüyor benim catlatma içinde catlatma ignesi olacak.. tabi yumurta istenen büyüklükte olursa... Bakalım kaç mm :)

Back