- 3 Kasım 2015
- 1.469
- 781
- 73
- 36
bence 17 sınde sılıklesmıs gıbı ya 20sı yumurtlaman gıbı geldı banaSırayla bu şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence 17 sınde sılıklesmıs gıbı ya 20sı yumurtlaman gıbı geldı banaSırayla bu şekilde
bugün 20 si ben de hergün ateş yükselsin test silikleşsin diye bekliyorum artıkbence 17 sınde sılıklesmıs gıbı ya 20sı yumurtlaman gıbı geldı bana
saol canım ınsallah testlerı görunce bıle heycanlandım=)hadi başla bakalım inşallah ilk ayda işler yoluna girer olur
çok zevkli kendini tanımak da güzel geliyo insana bir an önce saati gelse de yapsam diyosun güzel sonuçlar da aldık mı ne mutlu bizeeeeesaol canım ınsallah testlerı görunce bıle heycanlandım=)
sence kaçıncı gunde yapmaya baslayım bugun 7.gunbugün 20 si ben de hergün ateş yükselsin test silikleşsin diye bekliyorum artık
adetin bittiyse bana kalırsa hemen başla ne zaman yumurtlama olacağı belli olmuyor çünküsence kaçıncı gunde yapmaya baslayım bugun 7.gun
tam olarak duygularıma tercuman oldun=)çok zevkli kendini tanımak da güzel geliyo insana bir an önce saati gelse de yapsam diyosun güzel sonuçlar da aldık mı ne mutlu bizeeeee
Aynı duyguları paylaşıyoruz aynı dava peşindeyiz bu yolda hayırlar bizimle olsuntam olarak duygularıma tercuman oldun=)
canım senın bat ne zman aynı gıbıyız senle bende dün başladım çalısmalara=))Adet bitti ve çalışmalara başlama zamanını :) bu ay güzel haberler verelim ins
İnşallah canım yeni yıl yeni umutlarla dolsunAdet bitti ve çalışmalara başlama zamanını :) bu ay güzel haberler verelim ins
amınnn=)batlarda yakın sayılır ınsallah arka arkaya alırz haberlerı kızlarİnşallah canım yeni yıl yeni umutlarla dolsun
2016 nın ilk hamileleri oluruz inşallah sonraki süreçte de konuşuruz bol bolamınnn=)batlarda yakın sayılır ınsallah arka arkaya alırz haberlerı kızlar
agzımızdan bal damlıyor=))benım gebelık bıraz zor gecıyor ınsallah konuscak halım olur=))2016 nın ilk hamileleri oluruz inşallah sonraki süreçte de konuşuruz bol bol
evrene iyi mesaj gönderelim dimi :))agzımızdan bal damlıyor=))benım gebelık bıraz zor gecıyor ınsallah konuscak halım olur=))
kesınlıkle..dönüşler guzel olsun=))evrene iyi mesaj gönderelim dimi :))
İnşallahhhhhhhhhamınnn=)batlarda yakın sayılır ınsallah arka arkaya alırz haberlerı kızlar
benımde gozume cok hos gorunuyor 2016=)ya varya en zoruda beklemek 1 ay nasıl gecıcek allahran ısler yogunİnşallah Eylül anneleri oluruz 2016 da ne güzel geldi gözüme Eylül yahuu