inşallah canım adet bıter bıtmez mı gıdılıyor yumurta takıbı ıcınbenim yarın kontrolüm yumurta takibi... güzel haberler alırız inş tüm arkadaşlardan bu ay :)
adetin 2.yada3.günü gidilio canminşallah canım adet bıter bıtmez mı gıdılıyor yumurta takıbı ıcın
Adetin ikinci günü gittim. Klomene başladım canım :) sonr işte cuma günü yani 8. Gün yine çağırdı. Bakacak yumoslar in büyüklüğüne. Bir kez daha çağırır bence sonrainşallah canım adet bıter bıtmez mı gıdılıyor yumurta takıbı ıcın
bendim o. gittim dün :) 1 yumurtam varmış solda 19 mm olmuş 12. gün . güzel dedi. bu akşam için ilişki olsun. cuma yine gel dedi. 5 gibi. bakıcakmış çatladımı diye.kızlar hıc harekt yokmu.doktora gıdıcektı bırısı?
çatlayıp çatlamadığını görebiliyolarmı? bunu çok merak ediyodum demek görebiliobendim o. gittim dün :) 1 yumurtam varmış solda 19 mm olmuş 12. gün . güzel dedi. bu akşam için ilişki olsun. cuma yine gel dedi. 5 gibi. bakıcakmış çatladımı diye.
canım daha önceden yumurta takibi yaptırdın mı. hemen klomen mi verdi diye merak ettim.Adetin ikinci günü gittim. Klomene başladım canım :) sonr işte cuma günü yani 8. Gün yine çağırdı. Bakacak yumoslar in büyüklüğüne. Bir kez daha çağırır bence sonra
tabı tabi göruyor. dagıtılmıs - sıvı gıbı görunuyormus.çatlayıp çatlamadığını görebiliyolarmı? bunu çok merak ediyodum demek görebilio
hmm tamam canm teşkkrlr. sen nezamandr istiyodun demişsindirde şimdi hatrlamıom:)tabı tabi göruyor. dagıtılmıs - sıvı gıbı görunuyormus.
martta başlamıştım. 10 başarısız deneme oldu.. her yoluda denedım denk gelemedı bır turlu bızımkıler :) sorunumuzda yok. yapılması gereken herseyı de yaptırdıkhmm tamam canm teşkkrlr. sen nezamandr istiyodun demişsindirde şimdi hatrlamıom:)
Oo super=)cuma dedıgınde yarın=)) keşke bıde yumurta döllenmısmı onu görebılseler=))bendim o. gittim dün :) 1 yumurtam varmış solda 19 mm olmuş 12. gün . güzel dedi. bu akşam için ilişki olsun. cuma yine gel dedi. 5 gibi. bakıcakmış çatladımı diye.
Daha önce klomen le hamile kalmıştım ama kaybettim. O yüzden direk klomenle başladık canım.canım daha önceden yumurta takibi yaptırdın mı. hemen klomen mi verdi diye merak ettim.
bana ilaç vermedide. takipte ilk ayım. genel 11. ayım
Oo super=)cuma dedıgınde yarın=)) keşke bıde yumurta döllenmısmı onu görebılseler=))
ınsallah yıne ıse yarar. banada bıdahakı ay verıcek sanırım klomen. ole anladım konusmalarından =)Daha önce klomen le hamile kalmıştım ama kaybettim. O yüzden direk klomenle başladık canım.
Büyümüyor benim catlatma içinde catlatma ignesi olacak.. tabi yumurta istenen büyüklükte olursa... Bakalım kaç mm :)ınsallah yıne ıse yarar. banada bıdahakı ay verıcek sanırım klomen. ole anladım konusmalarından =)
daha fazla yumurtaa oluyor dımı ozaman.
benım buyuyor catlıyor. ama yınede hamıle kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?