• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

sanırım yumurta takibi yapacak sadece. 12. günüm bugün . ben ilaç filan verir sandım ama (klomen vs) adette çağırmadı.
10 aydır deniyorum bir sorun yok. herşeyi yaptırmıştık ya. dr takibiyle denicem artık. ne derse o =)
hadi hayırlısı canım.bide bısey sorucam dıyoruz ya 12.gunum falan adet bıttıkten sonra say6ılıyor demı gunler

yok canım. adet başladığı gün 1. gün öyle sayılıyor.
PEKİ BİŞEY DAHA SORUCAM BU HESABA GÖRE GENELDE YUMURTLAMA 21.
yok canım. adet başladığı gün 1. gün öyle sayılıyor.
ya sımdı söyle sölım ben ayın 3n de regl oldum testte söyledım daha gelmedı.bu aralar yumurtlamam demı korktum bugun 7ncı gun genelde o zaman sızın hesaba göre 21.gun falan yumurtlanıyor

PEKİ BİŞEY DAHA SORUCAM BU HESABA GÖRE GENELDE YUMURTLAMA 21.

ya sımdı söyle sölım ben ayın 3n de regl oldum testte söyledım daha gelmedı.bu aralar yumurtlamam demı korktum bugun 7ncı gun genelde o zaman sızın hesaba göre 21.gun falan yumurtlanıyor
kaç günde 1 adet oluyorsan ona göre değişir.
mesela 27 kasımda olmustum ben. bidahaki adet başlangıcım 25 aralık. 28 de 1 yani. o zaman 14. gün yumurtlama günü oluyor.
;)

kaç günde 1 adet oluyorsan ona göre değişir.
mesela 27 kasımda olmustum ben. bidahaki adet başlangıcım 25 aralık. 28 de 1 yani. o zaman 14. gün yumurtlama günü oluyor.
:KK66:
bende 30 gunde bır oluyorum 2 ocakta olcam tekrar

ovulasyon testim 20. gün yine koyulaştı sürekli pozitif çıkıyor bazen silik bazen böyle koyu :KK51: kafam karıştı

yükle bakalım.. sen kaç gün arayla adet oluyorsun ki :KK22:
benim değişiyor canım bazen 30 bazen 35 40 bazen 40 da biraz geçer düzensiz ama olurum çoğunlukla ortalama 35 gündür hemen atıyorum resimleri

Sırayla bu şekilde

Eklentiler

• IMAG0241.jpg
    IMAG0241.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMAG0245.jpg
    IMAG0245.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMAG0246.jpg
    IMAG0246.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMAG0248.jpg
    IMAG0248.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMAG0254.jpg
    IMAG0254.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMAG0259.jpg
    IMAG0259.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 46
17. gün çatlamış benim yorumum. şimdi tekrar kızarmaya başlamış. belkide 2 yumurtan vardı. bir tanesi yeni olgunlaşıyor :KK66:
benim bir ay öyle olmuştu
Valla öyleyse de çok iyi benim lh yüksek çıktı yani çok değil sınıra yakındı o mu yaniktiyo acaba diyorum artık

Valla öyleyse de çok iyi benim lh yüksek çıktı yani çok değil sınıra yakındı o mu yaniktiyo acaba diyorum artık
olabilir pco mu var ? o zaman testle takip biraz daha zor. akıntınıda takip et aynı zamanda.

olabilir pco mu var ? o zaman testle takip biraz daha zor. akıntınıda takip et aynı zamanda.
pco var canım fsh 4.53 lh 9.03 akıntım testlerle orantılı tarif edilen şekilde var ve kasık bel ağrım da var ısı takibi yapıyorum onda da tam netleşmedi yakın olduğunu söyledi ateş ölçme takibi topiğindeki arkadaşlar bekliyorum bakalım

pco var canım fsh 4.53 lh 9.03 akıntım testlerle orantılı tarif edilen şekilde var ve kasık bel ağrım da var ısı takibi yapıyorum onda da tam netleşmedi yakın olduğunu söyledi ateş ölçme takibi topiğindeki arkadaşlar bekliyorum bakalım
hımmm o yüzden pozitif veriyor demek..

Back