aşılama basit olduğu için canım işte o yuzden :)aşılama çok basit 2 defa yaptrdım neden direk tüp b. yaptrmıyorsun
agrı acıyok 2 dk sürüyo çok basit bi işlem
keşke direk tüp bebk yaptrsaydın aşılamanın şansı %15 canım
Yarınki test kortizolmus canım gece icicem iki hap verdi sabah sekizde tahlilhmmm bılıyorum onu. arkadasımda var. benım ablamda da tiroit var. ama 2 kez bıraktıgı ay hamıle kaldı. ama bebısler dustu
prolaktinde ole mı oluyor. ben baktırmıstım ama sabah gıdıp vermıstım. hormon testlerıyle bırlıkte bakılmıstı.
neyse canım hallolmayacak dert vermesın allah.
sen ne yaptın . test yaptın mı ?Kızlarrrrrrr nerdesin bat tarihi gelenler geçenler var yenilerini yazıverin düzeltelim
ben sabah kortizol testini verdim 0,3 çıkmış şimdi rapor hazırlanıyor bana onunla yurt dışından ilaç gelecekmiş damardan verilip bişey bakılacakmış sanırım sonuçları yarın göstericem doktora raporu da alıcamsen ne yaptın . test yaptın mı ?
Canim kusura bakma da anlamadim. tüm bunlar ne için neye bakilacakben sabah kortizol testini verdim 0,3 çıkmış şimdi rapor hazırlanıyor bana onunla yurt dışından ilaç gelecekmiş damardan verilip bişey bakılacakmış sanırım sonuçları yarın göstericem doktora raporu da alıcam
kadın doğumcu endokrine göndermişti beni anti tpo ve d vitamini için endokrinin yaptıkları bunlarCanim kusura bakma da anlamadim. tüm bunlar ne için neye bakilacak
ılgınc bıseymıs o hıc duymamıstım.ben sabah kortizol testini verdim 0,3 çıkmış şimdi rapor hazırlanıyor bana onunla yurt dışından ilaç gelecekmiş damardan verilip bişey bakılacakmış sanırım sonuçları yarın göstericem doktora raporu da alıcam
yarın göstericem doktora canım rapor hazırlanıyor bugün ilaç için onu alırken gösteririm dedim bi test daha var o ankaraya gönderiliyomuş onun kabı olmadığı için gelince arayacak sekreter beni gidip vericem tahliliılgınc bıseymıs o hıc duymamıstım.
pekı cıkan sonuc nasıl dr bı yorum yaptı mı ?
Anladım canim umarım sonuçlar güzel cikarkadın doğumcu endokrine göndermişti beni anti tpo ve d vitamini için endokrinin yaptıkları bunlar
ay bi el attım neler geldi başıma bitmek bilmeyen tahlillerle boğuşuyorum resmenAnladım canim umarım sonuçlar güzel cikar
hıc anlamadıgım bır sey bende yorum yapamadım :)yarın göstericem doktora canım rapor hazırlanıyor bugün ilaç için onu alırken gösteririm dedim bi test daha var o ankaraya gönderiliyomuş onun kabı olmadığı için gelince arayacak sekreter beni gidip vericem tahlili
ben de anladığım kadarını yazıyorum işte bakalım neymiş yapıldıkça anlatırımhıc anlamadıgım bır sey bende yorum yapamadım :)
ama ınsallah sonucu ıyı cıkar.
Aynen canim araştırmaya gidiyosan böyle oluyor didik didik arastiriyolar :) benim dört beş tane hormona baktılar . ben de mi baktirsam yoksa böyle iyi kafam daha mi rahat :)ay bi el attım neler geldi başıma bitmek bilmeyen tahlillerle boğuşuyorum resmen
valla hangisi daha iyiydi bilmiyorum ama başladım bi kere hepsini güzelce yaptırıyorum işteAynen canim araştırmaya gidiyosan böyle oluyor didik didik arastiriyolar :) benim dört beş tane hormona baktılar . ben de mi baktirsam yoksa böyle iyi kafam daha mi rahat :)
İyi yapıyorsun canim aklında soru işareti kalmaz en azindanvalla hangisi daha iyiydi bilmiyorum ama başladım bi kere hepsini güzelce yaptırıyorum işte
CANIM ILAC VERIP FILMMI CEKIYOLAR SINTIGRAFI YANIBENDE YAPTIRDIM YAyarın göstericem doktora canım rapor hazırlanıyor bugün ilaç için onu alırken gösteririm dedim bi test daha var o ankaraya gönderiliyomuş onun kabı olmadığı için gelince arayacak sekreter beni gidip vericem tahlili
evet canım böbreküstü bezlerine bakılıyormuş anti tsh reseptörü nasıl bi test ne kadar sürede çıktı ki canım ankaraya gidecekmiş özel kabı varmış onun gelmesini bekliyorum o test için ben deha senın kı kortizolmus böbrek ustu bezlerıyle ılgılı bak kıloluyum dıosun sorun ondan olabılır.bu arada benımde dun son testım cıktı antı tsh reseptörü die bıse cok sukurkı temız cıktı
15 gun surdu benımkının cıkması canım.kan testıydı bu negatıf cıktı benımkı cok sukur.pozıtıf cıksaydı bu trıoıd rahatsızlıgı hamıleleıkte plasentayı delıp bebege zarar verıomusevet canım böbreküstü bezlerine bakılıyormuş anti tsh reseptörü nasıl bi test ne kadar sürede çıktı ki canım ankaraya gidecekmiş özel kabı varmış onun gelmesini bekliyorum o test için ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?