• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

15 gun surdu benımkının cıkması canım.kan testıydı bu negatıf cıktı benımkı cok sukur.pozıtıf cıksaydı bu trıoıd rahatsızlıgı hamıleleıkte plasentayı delıp bebege zarar verıomus
senin de haşimatoydu dimi bana da öyle dedi ultrasonla bakıp o da var ama tsh lar normal prolaktin ve kortizol sorunu var bakalım

senin de haşimatoydu dimi bana da öyle dedi ultrasonla bakıp o da var ama tsh lar normal prolaktin ve kortizol sorunu var bakalım
aynen canım benıme hashımato var ılacla duzelıyormus ama ısallah sennnkıde ılerı sevıyede dııldir bebekler bu yuzden gelmıyor tatlım bu problemını halletmeden bebekle ılgılı bı tedavıye baslama derım

aynen canım benıme hashımato var ılacla duzelıyormus ama ısallah sennnkıde ılerı sevıyede dııldir bebekler bu yuzden gelmıyor tatlım bu problemını halletmeden bebekle ılgılı bı tedavıye baslama derım
zaten öyle yapıyorum canım şu problemler bi hallolsun da sonra bebek tedavisine bakarız artık zaten mayısa kadar da beklemem gerekiyor

mrb bayanllar gecen ay aşılma yaptırdık tutmadı o zaman pregnly çatlatma iğnesi vurulmuştum ağrıdan ölüyordum resmen bel kasık ağrısı falan hatta iğneden 1 hafta sonra kasıklarım acayip hareketliiydi lakin aşılamamız negatif...bu ay doktor normal tedavi yapalım dedi 3 martta çatlama iğnesi yaptırdım bu sefer ovitrella göbekten ağrı sızı olmadı 30 saat ustune biraz kasık ağrısı oldu başka da bişi yok bugün 7. Gün ama hiçbir belirti ağrı sızı hiç bişi yok iğne farkından dolayı mı acaba malum pregnly 20 ovitrella 70 lira yoksa yumurta catlamadı mı bu ayda mı hüsran bat 18 şubat

aşılama basit olduğu için canım işte o yuzden :)
sonrada klomenle denerim. hemen tüp yaptırmım. daha tüpe var benım.
umarım gerek kalmazda ...
canım eger yaşın gençse hic kafana takma bnm yaşım gectigi için tüpe başladık
hayrlı olur inş hepimiz icin
bu gün başladık bizde tüpe hayrlısı inşş

canım eger yaşın gençse hic kafana takma bnm yaşım gectigi için tüpe başladık
hayrlı olur inş hepimiz icin
bu gün başladık bizde tüpe hayrlısı inşş
çok bekleyecek yaşta değilim canım. 31 olcam yaza.. bu aralar olsa ıyı olur. Allah bilir tabi. nasip

mrb bayanllar gecen ay aşılma yaptırdık tutmadı o zaman pregnly çatlatma iğnesi vurulmuştum ağrıdan ölüyordum resmen bel kasık ağrısı falan hatta iğneden 1 hafta sonra kasıklarım acayip hareketliiydi lakin aşılamamız negatif...bu ay doktor normal tedavi yapalım dedi 3 martta çatlama iğnesi yaptırdım bu sefer ovitrella göbekten ağrı sızı olmadı 30 saat ustune biraz kasık ağrısı oldu başka da bişi yok bugün 7. Gün ama hiçbir belirti ağrı sızı hiç bişi yok iğne farkından dolayı mı acaba malum pregnly 20 ovitrella 70 lira yoksa yumurta catlamadı mı bu ayda mı hüsran bat 18 şubat
ovitrelle kullandım ben 1 ay. 3 yumurtam vardı. hepsi çatladı. hemde koldan vurulmuştum. ve hıcbır agrı hıssetmedım. catladıgını da görduk zaten. hamile de kalamadım o ayrı ama :)

diğer durumlar nasıl canım eşin şifreyi çözdü mü :KK48:
Hahahhaha :) :) kaynanam aradı kapıyı açım dıye sabah namazında açtım kapıyı girdi bn namazımı kıldım şuanlık iyi gibi dğn idrr yaptm negatif ti ama bakalım işte çarşıdayım şuan da belki gelmiştir haberm yoktur

merhaba arkadaşlar. biz de eylül '15ten beri bebek istiyoruz. dna fragmantasyonu dışında tüm testleri yaptırdık. benim değerlerimin hepsi normal şuan, eşimde ileri hızlı ve canlı kalma süresi az bir de en önemlisi morfoloji %3 . Doktorumuz tüp bebek deneyin dedi. Yalnız maddi olarak 2 deneme için hazır olana kadar beklemeyi düşünüyoruz çünkü bu sefer maddi olarak kasılıp stres yapmak da istemiyorum. bu arada eşim keçiboynuzu-arı-bal-polen karışımı ve e vitamini alıyor. bir yandan da beklemesek mi diye düşünüyor insan tabi tüp bebek için..

Halen gelen giden yok ve kasıgıma böyle birşey saplanıyor cok kısa sürüyor adet sancısı gıbı değil ama farklı birşey
Hadi inşallah gelmez canım çok düzenli midir yani bugün kesin olmalıydım diyo musun ?

Back