• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

aşılama çok basit 2 defa yaptrdım neden direk tüp b. yaptrmıyorsun
agrı acıyok 2 dk sürüyo çok basit bi işlem
keşke direk tüp bebk yaptrsaydın aşılamanın şansı %15 canım
aşılama basit olduğu için canım işte o yuzden :)
sonrada klomenle denerim. hemen tüp yaptırmım. daha tüpe var benım.
umarım gerek kalmazda ...

hmmm bılıyorum onu. arkadasımda var. benım ablamda da tiroit var. ama 2 kez bıraktıgı ay hamıle kaldı. ama bebısler dustu :KK43:
prolaktinde ole mı oluyor. ben baktırmıstım ama sabah gıdıp vermıstım. hormon testlerıyle bırlıkte bakılmıstı.
neyse canım hallolmayacak dert vermesın allah.
Yarınki test kortizolmus canım gece icicem iki hap verdi sabah sekizde tahlil

Kızlarrrrrrr nerdesin bat tarihi gelenler geçenler var yenilerini yazıverin düzeltelim ;)

sen ne yaptın . test yaptın mı ?
ben sabah kortizol testini verdim 0,3 çıkmış şimdi rapor hazırlanıyor bana onunla yurt dışından ilaç gelecekmiş damardan verilip bişey bakılacakmış sanırım sonuçları yarın göstericem doktora raporu da alıcam

ben sabah kortizol testini verdim 0,3 çıkmış şimdi rapor hazırlanıyor bana onunla yurt dışından ilaç gelecekmiş damardan verilip bişey bakılacakmış sanırım sonuçları yarın göstericem doktora raporu da alıcam
Canim kusura bakma da anlamadim. tüm bunlar ne için neye bakilacak

ılgınc bıseymıs o hıc duymamıstım.
pekı cıkan sonuc nasıl dr bı yorum yaptı mı ?

ılgınc bıseymıs o hıc duymamıstım.
pekı cıkan sonuc nasıl dr bı yorum yaptı mı ?
yarın göstericem doktora canım rapor hazırlanıyor bugün ilaç için onu alırken gösteririm dedim bi test daha var o ankaraya gönderiliyomuş onun kabı olmadığı için gelince arayacak sekreter beni gidip vericem tahlili

yarın göstericem doktora canım rapor hazırlanıyor bugün ilaç için onu alırken gösteririm dedim bi test daha var o ankaraya gönderiliyomuş onun kabı olmadığı için gelince arayacak sekreter beni gidip vericem tahlili
hıc anlamadıgım bır sey bende yorum yapamadım :)
ama ınsallah sonucu ıyı cıkar.

hıc anlamadıgım bır sey bende yorum yapamadım :)
ama ınsallah sonucu ıyı cıkar.
ben de anladığım kadarını yazıyorum işte bakalım neymiş yapıldıkça anlatırım ;)

ay bi el attım neler geldi başıma bitmek bilmeyen tahlillerle boğuşuyorum resmen :mad:
Aynen canim araştırmaya gidiyosan böyle oluyor didik didik arastiriyolar :) benim dört beş tane hormona baktılar . ben de mi baktirsam yoksa böyle iyi kafam daha mi rahat :)

Aynen canim araştırmaya gidiyosan böyle oluyor didik didik arastiriyolar :) benim dört beş tane hormona baktılar . ben de mi baktirsam yoksa böyle iyi kafam daha mi rahat :)
valla hangisi daha iyiydi bilmiyorum ama başladım bi kere hepsini güzelce yaptırıyorum işte

CANIM ILAC VERIP FILMMI CEKIYOLAR SINTIGRAFI YANIBENDE YAPTIRDIM YA

ha senın kı kortizolmus böbrek ustu bezlerıyle ılgılı bak kıloluyum dıosun sorun ondan olabılır.bu arada benımde dun son testım cıktı antı tsh reseptörü die bıse cok sukurkı temız cıktı

ha senın kı kortizolmus böbrek ustu bezlerıyle ılgılı bak kıloluyum dıosun sorun ondan olabılır.bu arada benımde dun son testım cıktı antı tsh reseptörü die bıse cok sukurkı temız cıktı
evet canım böbreküstü bezlerine bakılıyormuş anti tsh reseptörü nasıl bi test ne kadar sürede çıktı ki canım ankaraya gidecekmiş özel kabı varmış onun gelmesini bekliyorum o test için ben de

evet canım böbreküstü bezlerine bakılıyormuş anti tsh reseptörü nasıl bi test ne kadar sürede çıktı ki canım ankaraya gidecekmiş özel kabı varmış onun gelmesini bekliyorum o test için ben de
15 gun surdu benımkının cıkması canım.kan testıydı bu negatıf cıktı benımkı cok sukur.pozıtıf cıksaydı bu trıoıd rahatsızlıgı hamıleleıkte plasentayı delıp bebege zarar verıomus

Back