• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Biz 8 sene sevgili kaldık ailemle gittiğim pikniğe kadar olay olurdu kıskançlık profil fotom varya normalde öyle bi resmin varlığına bile tahammül edemezdi şimdi düğün fotografcimizin bile sitesinde :KK70:
Hayır kapıyı çarpıp gıtmek ne demek ya kapının şifresini değiştirdm bakalım nasıl girecek geri

Hayır kapıyı çarpıp gıtmek ne demek ya kapının şifresini değiştirdm bakalım nasıl girecek geri
Bu saatte niye yalnız bırakmış seni cokta incir çekirdeğini doldurmayacak şeyden

Bu saatte niye yalnız bırakmış seni cokta incir çekirdeğini doldurmayacak şeyden
O aklı sıra gdck ben onu arıcam gel dıye yada dolaşp gelcek bşzim evin kapısında anahtar yok pin kodu var değiştrdm şifreyi hadi bakalım basıl girecek eve çalsın dursun kapıyı açarsam namerdim whatsaba söz yazmştm mwsaj atıyor bana kaldır onu bilmem ne diye terbiyesiz ben daha bu adamdan cocuk istiyorum

Canim Allah yardimcin olsun, insallah duzelir araniz ama Allah yurumeyecek evlilige cocuk vermiyo demissin cok ayip etmissin bence, burda hepimiz cocuk istiyoruz ve uzun zamandir istemesine ragmen olmayan cok kisi var, sozlerimize biraz daha dikkat edersek daha yerinde bi davranis olur bence

merhaba bende aranıza katılmak istedim 4,5 aylık evliyim cocuk istemediğimi daha erken olduğumu düşünüyordum fakat esim cocuk istediği bu aralar cok dile getirince bende istediğimi farketimmm:) ama bu ay için erteledik kız istiyoruz cin takvimine göre bir sonraki ay kız gösteriyor. Allah nasip ederse tabi cin takvimi gbi bir sansı değerlendirelim diyoruz bakalım:) Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizin :KK15:

merhaba bende aranıza katılmak istedim 4,5 aylık evliyim cocuk istemediğimi daha erken olduğumu düşünüyordum fakat esim cocuk istediği bu aralar cok dile getirince bende istediğimi farketimmm:) ama bu ay için erteledik kız istiyoruz cin takvimine göre bir sonraki ay kız gösteriyor. Allah nasip ederse tabi cin takvimi gbi bir sansı değerlendirelim diyoruz bakalım:) Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizin :KK15:
Hoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin inşallah hadi bakalım :) bat tarihin ne zaman seni de ekleyelim listeye :)

Hoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin inşallah hadi bakalım :) bat tarihin ne zaman seni de ekleyelim listeye :)

Amin tesekkür ederim hepimizin insallah. 28 mart tarihi ama dediğim gibi biz nisanda deneyeceğiz :) gerçi bu ay da bişeyler olabilir belli olmaz :eek:sağlıkla gelsinde heyecandan zamanda geçmiyor :)))

@kvsrcrn ama baksana ne diyo
Screenshot_2016-03-08-21-51-53_1.jpg

Canimmm telefon acmiyor ki kaç kere denedim :KK43:( inşaallah yanilmiyorsundur sen :) ya neden olmasın ki burçlara inanmam ama :)
Testi mi goremedin canım büyük yüklendiğinde de gorunmuyo mu ki ?
Ya benim çok testte böyle çıktı hep test yeri dediler öyle cikabiliyomus aynen de öyle oldu sonuç yoktu malesef burcu bahane ettim kendime ya bu yazı bugün gazetede çıkmış ben daha önce mart ayı yorumu okumuştum orda da diyordu başka bahanem yok napim belirsiz bişey çekiyoruz :(

Canimmm telefon acmiyor ki kaç kere denedim :KK43:( inşaallah yanilmiyorsundur sen :) ya neden olmasın ki burçlara inanmam ama :)
Haftasonu regl gelmezse yine bi tekrarlarim bakalım kanda baktirmak hiç işime gelmiyor önce testte gorucem illa

Testi mi goremedin canım büyük yüklendiğinde de gorunmuyo mu ki ?
Ya benim çok testte böyle çıktı hep test yeri dediler öyle cikabiliyomus aynen de öyle oldu sonuç yoktu malesef burcu bahane ettim kendime ya bu yazı bugün gazetede çıkmış ben daha önce mart ayı yorumu okumuştum orda da diyordu başka bahanem yok napim belirsiz bişey çekiyoruz :KK43:
Evet canm testi goremedim bi seninki değil diğer arkadaşların paylasimlarini da acmiyor. Bu belirsizlik neler yaptırıyor bize. Ben dort ay beklemedin mi :( olabilir mi diye. Eğer sen küçük bi şüphe duyuyosan kan ver canim kesinleşince ına gore hareket et. Çok fazla uzatma derim. Dört ay bekledim ve çok pismanim . hayırlısı artık geçti önüme bakmam lazım

Evet canm testi goremedim bi seninki değil diğer arkadaşların paylasimlarini da acmiyor. Bu belirsizlik neler yaptırıyor bize. Ben dort ay beklemedin mi :KK43: olabilir mi diye. Eğer sen küçük bi şüphe duyuyosan kan ver canim kesinleşince ına gore hareket et. Çok fazla uzatma derim. Dört ay bekledim ve çok pismanim . hayırlısı artık geçti önüme bakmam lazım
Benim de iki ay olmak üzere hala gelen giden yok hayırlısı diyorum artık yarın doktor kan tahlili falan isterse araya sokarim onu da belki şüphem var derim

Back