Hadi inşallah o zman canim Rabbim senin ve hepimizin yüzünü guldursunBenim de iki ay olmak üzere hala gelen giden yok hayırlısı diyorum artık yarın doktor kan tahlili falan isterse araya sokarim onu da belki şüphem var derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah o zman canim Rabbim senin ve hepimizin yüzünü guldursunBenim de iki ay olmak üzere hala gelen giden yok hayırlısı diyorum artık yarın doktor kan tahlili falan isterse araya sokarim onu da belki şüphem var derim
Amin inşallah canımHadi inşallah o zman canim Rabbim senin ve hepimizin yüzünü guldursun
gunaydınnn :) naptınn hadı test yap ya. canımız sıkılıyorAmin inşallah canım
iş yerindeyim canım birazdan doktora gidicem endokrine belki bi test alırım ya da doktor isterse tahlil o da olabilirgunaydınnn :) naptınn hadı test yap ya. canımız sıkılıyor
hım bugun dr gunun. hadı hayırlısı.iş yerindeyim canım birazdan doktora gidicem endokrine belki bi test alırım ya da doktor isterse tahlil o da olabilir
Hasimato troidi varmış yurt dışından bi tahlil istedi macro prolaktin tahlili istedi şimdi kan verdim gece iki ilaç alıp sabah sekizde de bi tahlil ne bilmiyorum prolaktin sanırım o da d vitamini ampul verdi kırıp içmeyehım bugun dr gunun. hadı hayırlısı.
hmmm bılıyorum onu. arkadasımda var. benım ablamda da tiroit var. ama 2 kez bıraktıgı ay hamıle kaldı. ama bebısler dustuHasimato troidi varmış yurt dışından bi tahlil istedi macro prolaktin tahlili istedi şimdi kan verdim gece iki ilaç alıp sabah sekizde de bi tahlil ne bilmiyorum prolaktin sanırım o da d vitamini ampul verdi kırıp içmeye
vucudumdaki çatlaklara baktı benim biraz vardı arada kıpkırmızı damar gibi olur bazen yok olur bu önemli dedi sonra yurt dışı testini istedi iştehmmm bılıyorum onu. arkadasımda var. benım ablamda da tiroit var. ama 2 kez bıraktıgı ay hamıle kaldı. ama bebısler dustu
prolaktinde ole mı oluyor. ben baktırmıstım ama sabah gıdıp vermıstım. hormon testlerıyle bırlıkte bakılmıstı.
neyse canım hallolmayacak dert vermesın allah.
hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ilk tedavi mi ?slm kızlar bu gün adet oldum tüp bebege başlıyacagız RABBİM inş bu defa yüzümü güldürr
çok korkuyorum ya buda tutmazsa diye inş sizler güzel haberler verirsinz
hayırlısı olsun canım. probleminiz neydi. var mı daha doğrusu ?slm kızlar bu gün adet oldum tüp bebege başlıyacagız RABBİM inş bu defa yüzümü güldürr
çok korkuyorum ya buda tutmazsa diye inş sizler güzel haberler verirsinz
alla alla hıc duymamısım oyle bısey. bakalım ne sonuc cıkacakvucudumdaki çatlaklara baktı benim biraz vardı arada kıpkırmızı damar gibi olur bazen yok olur bu önemli dedi sonra yurt dışı testini istedi işte
ALLAH razı olsun canımhayırlısı olsun canım. probleminiz neydi. var mı daha doğrusu ?
ALLAH razı olsun balımmhadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ilk tedavi mi ?
canım rahat olmaya calıs. baska ugraslar bul kendıne. zor ama. Allahın takdiri belki senin bebegın tüp bebekle olacak. belki olmayacak. kendini olumsuzada alıstır. bizde aynı durumdayız o yuzden soylemesı kolay dıye gecırme aklından. ama yapmamız gereken o. elımızden gelenı zatenı yapıyoruz. ama sartlandırma kendini.ALLAH razı olsun canım
canım ben daha önce tüplerime bakıldı acıktı
2 defa aşılama oldum ( boşa olmuşum) negatfti
daha snra tüpe karar verdik dr rahimde yapışıklılık var dedi 3de 1 i yapışıkmış
histerskopi oldum hemn arkasından hamile kldım ama kimyasal
3 ay kendimz denedik tutmadı malesef bu ay yani yarın bi aksilk cıkmazsa tüpe başlıyacagız
çok korkuyorum ben yaaa
ya tutmazsa bir defa hakkım var maddi dururumumuz yok malesef
bnuda zor çok zor ekledik
sendemi tüp bebk yaptıracksn?canım rahat olmaya calıs. baska ugraslar bul kendıne. zor ama. Allahın takdiri belki senin bebegın tüp bebekle olacak. belki olmayacak. kendini olumsuzada alıstır. bizde aynı durumdayız o yuzden soylemesı kolay dıye gecırme aklından. ama yapmamız gereken o. elımızden gelenı zatenı yapıyoruz. ama sartlandırma kendini.
yok canım. ınsallah gerek kalmaz. bu ay asılama yaptırıcam. klomen kullandım 1 ay sadece. 3 yumurtam vardı ama olmadı. 15 gun oncede polip vardı engel oluyodur dıye onu aldı dr um. cok kucuk ama 4mmsendemi tüp bebk yaptıracksn?
hm hadi inşş yüzün güler RABBİM verir mucizeni inş bacım sen ne zamn başlıyorsun ben yarın gidecegim bakalım nolcakyok canım. ınsallah gerek kalmaz. bu ay asılama yaptırıcam. klomen kullandım 1 ay sadece. 3 yumurtam vardı ama olmadı. 15 gun oncede polip vardı engel oluyodur dıye onu aldı dr um. cok kucuk ama 4mm
1 senedır olmayınca alalım dedi. inşallah sebep o durda. yakın zamanda kalabilirim
benim daha var canım. daha adet olcam. 15 martta. ondan sonra giderim. ya aşılama nasıl yapılıyor. catlatma ıgnesınden sonra ılıskı zamanı verıyor dr o zamanmı asılama yapılıyor. bir de bayıltmıyor dımı.hm hadi inşş yüzün güler RABBİM verir mucizeni inş bacım sen ne zamn başlıyorsun ben yarın gidecegim bakalım nolcak
aşılama çok basit 2 defa yaptrdım neden direk tüp b. yaptrmıyorsunbenim daha var canım. daha adet olcam. 15 martta. ondan sonra giderim. ya aşılama nasıl yapılıyor. catlatma ıgnesınden sonra ılıskı zamanı verıyor dr o zamanmı asılama yapılıyor. bir de bayıltmıyor dımı.