• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

ovitrelle kullandım ben 1 ay. 3 yumurtam vardı. hepsi çatladı. hemde koldan vurulmuştum. ve hıcbır agrı hıssetmedım. catladıgını da görduk zaten. hamile de kalamadım o ayrı ama :)
demekki boşuna pahalı değilmiş :D sanırım bizim tüp bebekten kurtuluşumuz yok :(

demekki boşuna pahalı değilmiş :KK70: sanırım bizim tüp bebekten kurtuluşumuz yok :KK43:
Oyle dusunme. Asama asama gidiyoruz iste. Seni 1 senedir taniyorum . Bak bizimde sorunumuz yoktu 1 sene gecti...
Su an hangi asamadasin.

hatırladım bende seni canım sizde problem yoktu bildiğim kadarıyla en son rahim filmi çekilcektin ....bizde eşimin spermlerinde hareketsizlik vardı ...klomen catlatma iğnesi falan filan derken gecen ay bi aşılama yaptırdık tutmadı bu ay tekrar klomen catlatma iğnesi verdi ama hiç umudum yok tutacak olsaydı aşılama tutardı diye düşünüyorum umarım yanılırım :) aşılama boşa para harcamak bence tüp bebeğe kendimi hazırlamam lazım maddi ve manevi olarak

hatırladım bende seni canım sizde problem yoktu bildiğim kadarıyla en son rahim filmi çekilcektin ....bizde eşimin spermlerinde hareketsizlik vardı ...klomen catlatma iğnesi falan filan derken gecen ay bi aşılama yaptırdık tutmadı bu ay tekrar klomen catlatma iğnesi verdi ama hiç umudum yok tutacak olsaydı aşılama tutardı diye düşünüyorum umarım yanılırım :) aşılama boşa para harcamak bence tüp bebeğe kendimi hazırlamam lazım maddi ve manevi olarak
Evet canim. Filmi agustos sonu cekildim. Sorun yok.. bu ay polip aldirdim 4 mm. 1 tane. Engel olmaz demisti ama. Gebelik olusmayinca alalim dedi. Bakalim insallah o engel oluyodurda yakin zamanda kalirim
Bu ay niyet ettik asilama denicem. Olmazsa bi kac ay catlatma ignesiyle denerim. Klomen 1 ay kullandim cunku. En az 3 ay veriyorlar ...

Evet canim. Filmi agustos sonu cekildim. Sorun yok.. bu ay polip aldirdim 4 mm. 1 tane. Engel olmaz demisti ama. Gebelik olusmayinca alalim dedi. Bakalim insallah o engel oluyodurda yakin zamanda kalirim
Bu ay niyet ettik asilama denicem. Olmazsa bi kac ay catlatma ignesiyle denerim. Klomen 1 ay kullandim cunku. En az 3 ay veriyorlar ...
aşılama yaptırcaksan doktorunu iyi seç canım yıkama işini güzell yapan bi laboratuar ı olsun çünkü bizim doktor bi aşılama yaptı 36 saaat üstüne yapılan aşılama yı 48 saat üstüne yaptı bide öyle yıkama işlemi falan olmadı aşılma sonrası jel de vermedi saçma sapan bi işti işte iyice araştır doktoru hastaneyi öyle yaptır boşuna para harcama

Hadi yaaa.. o zaman ben bir sorayim onu simdiden. 5 gun sonra adet olcam cunku.. nasil yapiyosunuz diye agzini arim
. Dr a zaten tavsiye uzerine gittim. Bilgili bi dr. Hastanede cok guzel. Ama asilamayi nasil yapiyolar bilmiyorum.
Sizin asilamadaki degerleriniz nasildi.

Hadi yaaa.. o zaman ben bir sorayim onu simdiden. 5 gun sonra adet olcam cunku.. nasil yapiyosunuz diye agzini arim
. Dr a zaten tavsiye uzerine gittim. Bilgili bi dr. Hastanede cok guzel. Ama asilamayi nasil yapiyolar bilmiyorum.
Sizin asilamadaki degerleriniz nasildi.
işte bunu anlatmaya calıştım aşılama değeri falan görmedik duymadık bazı hastanelerde yıkama sonrası değerleri falan oluyo bizde direkt ilişki gibi oldu doktordan daha ziyade daha önce yaptıran birine sor.. ama bence polip büyük bi etkendi halam tüp bebek yaptırdı ona da doktor ufak bi etkisi yok dedi tüp bebek tutmadı bi başka doktor polip olduğu için tutmamış dedi polipleri tedavi ettirdiysen belkide doğal yolla olur

işte bunu anlatmaya calıştım aşılama değeri falan görmedik duymadık bazı hastanelerde yıkama sonrası değerleri falan oluyo bizde direkt ilişki gibi oldu doktordan daha ziyade daha önce yaptıran birine sor.. ama bence polip büyük bi etkendi halam tüp bebek yaptırdı ona da doktor ufak bi etkisi yok dedi tüp bebek tutmadı bi başka doktor polip olduğu için tutmamış dedi polipleri tedavi ettirdiysen belkide doğal yolla olur
Belki boyutlari buyuktur halaninkinin. Benim 4 mm 1 taneydi. Alindi 20 gun once. Gonul isterki ondan olsun tabi. Bazen sprial gorevi gorebiliyomus. Bakalim onuda aldirdik. Baska bisey kalmadi

Ben orda yaptiran kimseyi tanimiyorumki. :( yikama vs diye de burda okuduklarimi biliyorum.

Akşam bi pembelik geldi sabah olurum dedim yok yine yok :(

töbe töbee.. bakalım pembelik geldiyse sökülür bugün belki. ağrın sızın yok mu
Gece bel agrisindan zor uyudum heh dedim şükür sabah gelir bu tık yok sadece göğüslerim aciyo o da prolaktin halay cekiyo normal

Gece bel agrisindan zor uyudum heh dedim şükür sabah gelir bu tık yok sadece göğüslerim aciyo o da prolaktin halay cekiyo normal
benim yine adet tarihim geldi. üstüne 3. oluyorum herhalde.
şişip çatlamıyor musun. 1 kere benım 1 hafta gecıkmıstı. o kadar basım agırdı belim agırdıkı. catlıcaktım ortadan
ki normalde bır tık agrım bıle olmaz hıssetmem. gecıktıgı ıcın oldugunu dusunmustum.

Arkadaşlar benim adet tarihim 2 gün gecikti sol kasığımda batma şeklinde ağrı var ve gecede belim çok agridı. Bir de böyle beyaz gibi şeffaf gibi akintim var göğüslerimde çok acıyor bilemedim acabahamile olabilir miyim yardım eder misiniz test yapmaya korkuyorum negatif olicak diye :((

Arkadaşlar benim adet tarihim 2 gün gecikti sol kasığımda batma şeklinde ağrı var ve gecede belim çok agridı. Bir de böyle beyaz gibi şeffaf gibi akintim var göğüslerimde çok acıyor bilemedim acabahamile olabilir miyim yardım eder misiniz test yapmaya korkuyorum negatif olicak diye :KK43:(
Canım belirtilerin tutuyo daha önce gecikir miydi ?

benim yine adet tarihim geldi. üstüne 3. oluyorum herhalde.
şişip çatlamıyor musun. 1 kere benım 1 hafta gecıkmıstı. o kadar basım agırdı belim agırdıkı. catlıcaktım ortadan
ki normalde bır tık agrım bıle olmaz hıssetmem. gecıktıgı ıcın oldugunu dusunmustum.
Olmaz mi çatlıyorum resmen çok kötü bişey :(

Back