Benim herşey muamma normalde de üç beş gün bir hafta ileri atardı hatta eylül ayında bayağı bi on gün geçti kan verdim suphelendim halbuki bi sene falan istemiyodum mayısta evlendim negatif çıkınca üzüldüm hatta orda düştü içime meğer istiyomusum bayağı sonra da hep uzadı da uzadı döngü bu kadar belirsiz hale geldiyanı dimi :) ıste onu bende pek yapamıyorum. cunku gunum gecmıyor. 1-2 gün erken olabilirim ama gec olmuyor
Canim bi foto yuklemissin benim tel açmadı. Gebelik testi mi merak ettim :)Benim herşey muamma normalde de üç beş gün bir hafta ileri atardı hatta eylül ayında bayağı bi on gün geçti kan verdim suphelendim halbuki bi sene falan istemiyodum mayısta evlendim negatif çıkınca üzüldüm hatta orda düştü içime meğer istiyomusum bayağı sonra da hep uzadı da uzadı döngü bu kadar belirsiz hale geldi
Evet canım ama umutsuz bi test :)Canim bi foto yuklemissin benim tel açmadı. Gebelik testi mi merak ettim :)
Benım anladgö kadarıyla Allahım yürmyck olan bir evliliğe cocuk vermıyor bu kadar netEki Görüntüle 1790728
Evet canım ama umutsuz bi test :)
İnşaallah surprizin mucizen olur canim :)Eki Görüntüle 1790728
Evet canım ama umutsuz bi test :)
Noldu canım ya hayır mı ?Benım anladgö kadarıyla Allahım yürmyck olan bir evliliğe cocuk vermıyor bu kadar net
Değil valla yoruldum bıktımNoldu canım ya hayır mı ?
İnşallah canım ilk dakikalarda belirdi gibi var yok arası da yarım saat sonra falan gitti zaten test yeri çıktı galiba anlamadım bakalım regl gelmezse tekrarlarimİnşaallah surprizin mucizen olur canim :)
Ayyy inşallah vardır canim yaa neden olmasin Ki .. Valla cokk sevinirimmİnşallah canım ilk dakikalarda belirdi gibi var yok arası da yarım saat sonra falan gitti zaten test yeri çıktı galiba anlamadım bakalım regl gelmezse tekrarlarim
Konuşarak halletmeye çalışsanız problem bu kadar büyük müDeğil valla yoruldum bıktım
Cok kıskanç çoook öldürüyor beni bugun arkadsımdaydım ya arkadsmın sevgilisi bunun kuzeni öz amcasının oğlu ve samımı yani benım arabam serviste benı kaynanama onlar bıraktı neymiş efendim ayagım yokmuymuş taksite binmemişim onu aramamışm en kötsü dolmuşa binmemişimKonuşarak halletmeye çalışsanız problem bu kadar büyük mü
Tabi canım pkoda herşey olabilir bakma da ışte ayarsiz bi durum ara ara test yapayım bari 55.Gün tık yokAyyy inşallah vardır canim yaa neden olmasin Ki .. Valla cokk sevinirimm
Benim arkadaşım da pco ve hiç belirtisi olmadan 50. Günde öğrendi canim. Yaa insallahhhh seninki de öyle olurTabi canım pkoda herşey olabilir bakma da ışte ayarsiz bi durum ara ara test yapayım bari 55.Gün tık yok
Bak yaaa kiskancliga var böylesi benim arkadaşım annesine gidemiyodu yalnız çocuk oldu rahat etti geçti bayağı kıskançlıklari öyle hamilelik kilosu da kalmadı gyzellesti hatta ama torpulendi kiskancliklari işte bazı erkeklerde zaman istiyor anlaşılan çok şükür benimkinde kalmadı nerdeyse 10 yıllık mazimiz var nisanliyken bile çok çektim bu konuda evlendim çoook rahatım karşılıklı olduğunu anladı ben cikamazsam o da çıkamaz evden bana neyse ona da o geçerli ikimizin de bi arkadaş bi is hayatı varCok kıskanç çoook öldürüyor beni bugun arkadsımdaydım ya arkadsmın sevgilisi bunun kuzeni öz amcasının oğlu ve samımı yani benım arabam serviste benı kaynanama onlar bıraktı neymiş efendim ayagım yokmuymuş taksite binmemişim onu aramamışm en kötsü dolmuşa binmemişim
Biz 3 yıl sevgiliydik biz daha sevgiliyken bana araba aldı sağa sola gidiyom diyeBak yaaa kiskancliga var böylesi benim arkadaşım annesine gidemiyodu yalnız çocuk oldu rahat etti geçti bayağı kıskançlıklari öyle hamilelik kilosu da kalmadı gyzellesti hatta ama torpulendi kiskancliklari işte bazı erkeklerde zaman istiyor anlaşılan çok şükür benimkinde kalmadı nerdeyse 10 yıllık mazimiz var nisanliyken bile çok çektim bu konuda evlendim çoook rahatım karşılıklı olduğunu anladı ben cikamazsam o da çıkamaz evden bana neyse ona da o geçerli ikimizin de bi arkadaş bi is hayatı var
Kimin resmi canım gördüğün anlamadımBen tüm gün evde tekim can sıkıntısından devamlı foto çekilirm ve ona atarım yada dısarda çekilsem atarım ona hep oda kıza foto çekiliyorum dıye whatsap a bile koydurtmaz kızar akşam da Nornal de tlfnunu elıme almam birşey için baktm tlfnun da boy boy fotolar gösterdm bunlar ne dıye öyle arkdaş çekmiş bana yolldı dedı bildiğin poz verilmş ama bnde dddım bir daha benım bı fotoma laf edersın sen o zaman gorursn dedm bı foto için mi yani dedi evet dedim tm dedi çarptı kapıyı gıttı
Kendi fotosu arkadaı cekmiş.Kimin resmi canım gördüğün anlamadım
Biz 8 sene sevgili kaldık ailemle gittiğim pikniğe kadar olay olurdu kıskançlık profil fotom varya normalde öyle bi resmin varlığına bile tahammül edemezdi şimdi düğün fotografcimizin bile sitesindeBiz 3 yıl sevgiliydik biz daha sevgiliyken bana araba aldı sağa sola gidiyom diye
Benimkinin de yalnız resmime takıntısı var kopyalarlarmis alirlarmis illa ikimiz olucaz heryerdeKendi fotosu arkadaı cekmiş.
Bana kızıyor foto çekiliyorm dıye whatsapa koyuyorum dıye filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?