- 14 Ocak 2016
- 211
- 42
- 13
Adet olm dolktra gdcm tam bi tahlil yapcm baklm kansızlık hangısı oluyor bılıyormusunOna da baktir canım folik asitle devit 3 al takviye düşükse eğer vitamin iyidir
Kan sayımı canım hemogramda çıkar ama sen ikinci veya üçüncü günü git tüm taramani yaptirAdet olm dolktra gdcm tam bi tahlil yapcm baklm kansızlık hangısı oluyor bılıyormusun
Tamam gidecem muhakkak hemogram da ne dıye gecıyor pekiKan sayımı canım hemogramda çıkar ama sen ikinci veya üçüncü günü git tüm taramani yaptir
Ama senin hgb 14 yani kansızlık yok çok iyi kan değerin tabi hormon ve vitaminlere de bakılmalı b12 de güzelAdet olm dolktra gdcm tam bi tahlil yapcm baklm kansızlık hangısı oluyor bılıyormusun
Anldm ay belkı olurum ha ne dersınAma senin hgb 14 yani kansızlık yok çok iyi kan değerin tabi hormon ve vitaminlere de bakılmalı b12 de güzel
olmaz canım. boşuna umıt etme. gereksız heveslenmeÇok pis moralmen çöküntüsü yaşıyorum olabılırmıkı acaba öyle birşey 3 gin var adetime
Hayırlısı olsunolmaz canım. boşuna umıt etme. gereksız heveslenmecok can sıkıcı bır durum ama umut etmek daha kotu
Doğru yeni aya motive olmak lazım ben de ateş olcuyorum ya dört gündür ateş yüksek seyrediyor belki diyorum yumurtlama olmuştur bi umut ışte benim derdim de yumyrtlamaolmaz canım. boşuna umıt etme. gereksız heveslenmecok can sıkıcı bır durum ama umut etmek daha kotu
sen bır adet olaydın. valla hepımız rahatlıcaz. ben şiştimDoğru yeni aya motive olmak lazım ben de ateş olcuyorum ya dört gündür ateş yüksek seyrediyor belki diyorum yumurtlama olmuştur bi umut ışte benim derdim de yumyrtlama
Amin canım inşallah öylesine bi test yaptım ben şimdi yine ozendim napim ya test bile yapamıyorum yani :)sen bır adet olaydın. valla hepımız rahatlıcaz. ben şiştim
bırdahakı ay sans bızden yana olur ınsallahhhhh
daha net ceksen. test yerınıde anlayamadım ben resımden ama. du kaydedım de bakım tekrar :)Test yeri dimi bu ben de çok çıkıyor bu ya test yeri çıkıyor hep bikac gün sonra yapıyorum yine hüsran bu defa test yeri bile çıkmıyor
bır sey goruyor gıbıyım sankı ama emınde degılım. uyduruyor da olabılırım :)Amin canım inşallah öylesine bi test yaptım ben şimdi yine ozendim napim ya test bile yapamıyorum yani :)
Zaten belli belirsiz belki de sadece ben görüyorumdaha net ceksen. test yerınıde anlayamadım ben resımden ama. du kaydedım de bakım tekrar :)
güya mesaıdeyım bugun. 2 ıslem yapıp 1 burdayım
yenı mı yaptın. bekle bakım bıraz belkı koyulasır. adet beklerken bırde surprız oluyor muuuuZaten belli belirsiz belki de sadece ben görüyorum
Biri ilk iki dakikada falan diğeri on dakika sonra test yeri diye bişey var o da çıkıyor ya deli ediyor beni bikac gün sonra tekrarlarim regl gelmezse bari test zevkini yasiyim :)yenı mı yaptın. bekle bakım bıraz belkı koyulasır. adet beklerken bırde surprız oluyor muuuu
yanı dimi :) ıste onu bende pek yapamıyorum. cunku gunum gecmıyor. 1-2 gün erken olabilirim ama gec olmuyorBiri ilk iki dakikada falan diğeri on dakika sonra test yeri diye bişey var o da çıkıyor ya deli ediyor beni bikac gün sonra tekrarlarim regl gelmezse bari test zevkini yasiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?