• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Adet olm dolktra gdcm tam bi tahlil yapcm baklm kansızlık hangısı oluyor bılıyormusun
Kan sayımı canım hemogramda çıkar ama sen ikinci veya üçüncü günü git tüm taramani yaptir

Adet olm dolktra gdcm tam bi tahlil yapcm baklm kansızlık hangısı oluyor bılıyormusun
Ama senin hgb 14 yani kansızlık yok çok iyi kan değerin tabi hormon ve vitaminlere de bakılmalı b12 de güzel

olmaz canım. boşuna umıt etme. gereksız heveslenme :KK43: cok can sıkıcı bır durum ama umut etmek daha kotu
Doğru yeni aya motive olmak lazım ben de ateş olcuyorum ya dört gündür ateş yüksek seyrediyor belki diyorum yumurtlama olmuştur bi umut ışte benim derdim de yumyrtlama

Doğru yeni aya motive olmak lazım ben de ateş olcuyorum ya dört gündür ateş yüksek seyrediyor belki diyorum yumurtlama olmuştur bi umut ışte benim derdim de yumyrtlama
sen bır adet olaydın. valla hepımız rahatlıcaz. ben şiştim :D
bırdahakı ay sans bızden yana olur ınsallahhhhh

sen bır adet olaydın. valla hepımız rahatlıcaz. ben şiştim :KK70:
bırdahakı ay sans bızden yana olur ınsallahhhhh
Amin canım inşallah öylesine bi test yaptım ben şimdi yine ozendim napim ya test bile yapamıyorum yani :)

Eklentiler

• IMAG0569_1.jpg
    IMAG0569_1.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMAG0577.jpg
    IMAG0577.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 38
Test yeri dimi bu ben de çok çıkıyor bu ya test yeri çıkıyor hep bikac gün sonra yapıyorum yine hüsran bu defa test yeri bile çıkmıyor :(

Test yeri dimi bu ben de çok çıkıyor bu ya test yeri çıkıyor hep bikac gün sonra yapıyorum yine hüsran bu defa test yeri bile çıkmıyor :KK43:
daha net ceksen. test yerınıde anlayamadım ben resımden ama. du kaydedım de bakım tekrar :)
güya mesaıdeyım bugun. 2 ıslem yapıp 1 burdayım :D

daha net ceksen. test yerınıde anlayamadım ben resımden ama. du kaydedım de bakım tekrar :)
güya mesaıdeyım bugun. 2 ıslem yapıp 1 burdayım :KK70:
Zaten belli belirsiz belki de sadece ben görüyorum :KK70:

yenı mı yaptın. bekle bakım bıraz belkı koyulasır. adet beklerken bırde surprız oluyor muuuu :KK71:
Biri ilk iki dakikada falan diğeri on dakika sonra test yeri diye bişey var o da çıkıyor ya deli ediyor beni bikac gün sonra tekrarlarim regl gelmezse bari test zevkini yasiyim :)

Biri ilk iki dakikada falan diğeri on dakika sonra test yeri diye bişey var o da çıkıyor ya deli ediyor beni bikac gün sonra tekrarlarim regl gelmezse bari test zevkini yasiyim :)
yanı dimi :) ıste onu bende pek yapamıyorum. cunku gunum gecmıyor. 1-2 gün erken olabilirim ama gec olmuyor

Back