• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

ben de işyerinde o kadar stresim ki çocuk olsa düşer yani :KK43:
ay onu bende dusunuyorum ya. cok konusan bırılerı var. bıde kadınlara derler dırdırcı dıye.
adamlar hıc susmuyor ya hastalık boyutunda. sınırımden catlıyorum :mad:
acaba dıyorum sınırden stresten olmuyor mu :KK53:

ay onu bende dusunuyorum ya. cok konusan bırılerı var. bıde kadınlara derler dırdırcı dıye.
Hahahahaha :))) ben labaratuarı basmaya gıdıyorum kızlar

ay canım ayyyynısı bende var sorunlu paranoyak bi amir çok çektik çoook :)

ay canım ayyyynısı bende var sorunlu paranoyak bi amir çok çektik çoook :)
bızdekiler bir tanesi dul 45 yaşında. 40 yaşında 2 bekar . bunlar yetiyor. benim yaşıtlarda varda onlar genelde adliyede oluyor. gun ıcınde sırkette durmuyorlar.

degısık tıpler ya. bunlardan 1 tane daha yoktur . ruh hastası. susması ıcın uyuması gerekiyor :(

bızdekiler bir tanesi dul 45 yaşında. 40 yaşında 2 bekar . bunlar yetiyor. benim yaşıtlarda varda onlar genelde adliyede oluyor. gun ıcınde sırkette durmuyorlar.

degısık tıpler ya. bunlardan 1 tane daha yoktur . ruh hastası. susması ıcın uyuması gerekiyor :KK43:
ah canım ben de adliyede memurum aaahhhhhhhhhhhh buralar ego savaşlarıyla dolu anlatsam kahrolursun o derece :(

Arkadaslar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz. Adetime 6 gun var. Şöyle bi belirtim var. 10 dakikada yada yarim saatte bir sag kasigima igne batirip çekiyorlar gibi bir sızı oluyor iki saniye sürüp geciyor sonra tekrar. Bir saat icinde en az 2 kere oluyor ama bir yada iki saniye sürüyor.

Bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Hadi yaa dur bi günün geçsin belki geç döllenme olur umudunu kaybetme bak bende yumurtlama bile yok 54. Gün regl bile yok olduğum yerde sayıyorum :KK43:
Çok pis moralmen çöküntüsü yaşıyorum olabılırmıkı acaba öyle birşey 3 gin var adetime

image.png

Olanların nasıl oluyo şekerim inşallah olur olmasa bile gelecek ay tekrar çalışmalara başlama şansın var benim gelecek ay hangi ay acaba :KK43:
Orasıda öyle haklısın ama ben gene her zaman ki gibi çok umutluydum şimdi de felaket sancım var

Back