- 1 Mart 2016
- 169
- 220
- 33
Darisi senn basina canmAaa kız maşallah basbayagi var bunda hadi hayırlısı
yum takip mi? canım bende bu at olmazsa tüpe başlıcam ne güzel melegin geldi annesi tekrar gözün aydın canım RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inşBen tedavi gordm canm.yumurtlama tarihim 15 subat.adetin ustunden bir gun gecti
aminn inşDarisi sizin basiniza insallahh.kizlar dua edin sag salim dogurayim
Hayırlı evlat olsun canım sağlıklı gebelik geçir inşallahDarisi sizin basiniza insallahh.kizlar dua edin sag salim dogurayim
Canim erken sanki daha bi kaç gün sonra sabah ilk idrarla yapKorktum yapmadım testi
Insallah sende en kisa zamanda bu mutlulugu yasarsin.sizde bana dua edin saglikli bi sekilde kucagima alaym diye.korku var icimdeyum takip mi? canım bende bu at olmazsa tüpe başlıcam ne güzel melegin geldi annesi tekrar gözün aydın canım RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inş
aminn inş
bnada dua edermisin balım
Aminn allah razi olsun.rabbim en kisa zamanda sanada yasatr bu mutlulugu insallahHayırlı evlat olsun canım sağlıklı gebelik geçir inşallah
Hayatımda ilk defa bu saatte kalkıp yemek yedim doymuyorum resmen yaCanim erken sanki daha bi kaç gün sonra sabah ilk idrarla yap
hoşgeldin canım çatlatma iğnesi oldun mu peki ?elmol beni de ekler misin canim listeye, benim bat 15 mart, bu ay klomen kullandim, bikac tane yumurta oldu.
Yok canm ayn 15 ine randevu aldimU uffbunaldim canım naptın kan falan verdin mi ?
ayy iyi bekleyebiliyosun yaa ben sabahtan almıştım soluğu hastanede :)))Yok canm ayn 15 ine randevu aldim
Ya diger hamileligimde uc defa gittim bebek gorunene kadaayy iyi bekleyebiliyosun yaa ben sabahtan almıştım soluğu hastanede :)))
Ugrasmak istemiyorm yine.iyce gorunsun oyle gideym dedmYa diger hamileligimde uc defa gittim bebek gorunene kada
canım ne bileyim en azından düşük riskine karşı bi takviye başlardı belki doktorun daha önce düşük olduğunu söylersenUgrasmak istemiyorm yine.iyce gorunsun oyle gideym dedm
Haklisin.ya ben devlet hastanesine gittigim icin cok yogunluk oluyor sabahn korunde bile gitsem zorfis alabiliyorum.randevuyla gitmek istedim.doktorumun en erken randevu tarihi oyducanım ne bileyim en azından düşük riskine karşı bi takviye başlardı belki doktorun daha önce düşük olduğunu söylersen
Işte başta düşük kalp atışı denmiş onların da bi sebebi olabilir belki en başta inşallah bu defa saglikli gelişir folik asit iciyo musun mutlaka iç d vitamini al bol bol sigara için de karanfil cigne icirmez mide bulandirir diyolarBide benm kanamam falan olmadi.kalp atislarini dinlemek icin gittigimde doktorum kalp atislarinin zayif oldugunu soylemiti.kalp atislari icin yapabilecegi birsey olmadigini soylemisti.iki gun sonra kalbi durdu zatn.yani kalp atislari icin alabilecegimiz bi onlem yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?