2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

canım benim de döngüm yeni bozuldu bu kadar kilom yoktu evlendiğimden beri kilo aldım 65 kiloyum malesef geri vermeye çalışıyorum
canım 65 çok degil ki benm bacım 90 kilo davul gibi sende hiç bişi yok ala ala[/QUOTE]
canım benim de döngüm yeni bozuldu bu kadar kilom yoktu evlendiğimden beri kilo aldım 65 kiloyum malesef geri vermeye çalışıyorum
Cok kilolu degilsn ama.boyun kac cm[/QUOTE]
161 cm canım 65 benim için çok canım yaa 56 kilo evlendim hatta tam bir yıl önce 54 kiloydum mayısta evlendim şuan 65 herşeyi etkiledi işte döngüm bozuldu falan kilo çok etkiliyor pkoyu malesef

Insallah canm rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.hamissem bile icimde bi korku olur yine dusuk yaparmiyim diye
amin inşşş bacım evlat hasretiyle yanıyoruz RABBİM daha fazla bekletmez inş
ALLAH korusun kötü düşünme bacım hep iyi güzel düşünki iyi güzel çıksın karşına inş[/QUOTE]
Cok sukur benim bi cocucugum var.ama esim cok istiyor.insallah bacinda en kisa zamanda kucagina bi evlat alir

canım 65 çok degil ki benm bacım 90 kilo davul gibi sende hiç bişi yok ala ala

Cok kilolu degilsn ama.boyun kac cm[/QUOTE]
161 cm canım 65 benim için çok canım yaa 56 kilo evlendim hatta tam bir yıl önce 54 kiloydum mayısta evlendim şuan 65 herşeyi etkiledi işte döngüm bozuldu falan kilo çok etkiliyor pkoyu malesef[/QUOTE]
Verirsin insallah.ne bu kadinlarn bitmeyen cilesi.habire kadin hastaliklariyla bogusuyoruz

amin inşşş bacım evlat hasretiyle yanıyoruz RABBİM daha fazla bekletmez inş
ALLAH korusun kötü düşünme bacım hep iyi güzel düşünki iyi güzel çıksın karşına inş
Cok sukur benim bi cocucugum var.ama esim cok istiyor.insallah bacinda en kisa zamanda kucagina bi evlat alir[/QUOTE]
canım kardeşimin 1 kızı var 11 yaşında daha bu ay neni yeni düşünüyolar cocugu acelesi yok diyolar RABBİM inş bna önce verir cünkü yaşım 40 korkuyorum kardeşim 31 yaşında RABBİM isteyn herkeze versin inş

ember: 742389"]amin inşşş bacım evlat hasretiyle yanıyoruz RABBİM daha fazla bekletmez inş
ALLAH korusun kötü düşünme bacım hep iyi güzel düşünki iyi güzel çıksın karşına inş[/QUOTE]
Cok sukur benim bi cocucugum var.ama esim cok istiyor.insallah bacinda en kisa zamanda kucagina bi evlat alir[/QUOTE]
Cok stresli biriyim ya en ufak biseyi
Cok sukur benim bi cocucugum var.ama esim cok istiyor.insallah bacinda en kisa zamanda kucagina bi evlat alir
canım kardeşimin 1 kızı var 11 yaşında daha bu ay neni yeni düşünüyolar cocugu acelesi yok diyolar RABBİM inş bna önce verir cünkü yaşım 40 korkuyorum kardeşim 31 yaşında RABBİM isteyn herkeze versin inş[/QUOTE]
Insallah en kisa zamanda sizinde olur.size gore ben cok kucukmusum ya.

Benim tel mi manyak anlamadim ya.dedigin gibi yapiyormfotografi seciyorum tekrar siteye donuyo.foto eklenmiyor
Yaa altta yükleniyor biraz beklemen gerekiyor sonra cevaplaya basınca resmi gonderiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…