canım 65 çok degil ki benm bacım 90 kilo davul gibi sende hiç bişi yok ala ala[/QUOTE]canım benim de döngüm yeni bozuldu bu kadar kilom yoktu evlendiğimden beri kilo aldım 65 kiloyum malesef geri vermeye çalışıyorum
Cok kilolu degilsn ama.boyun kac cm[/QUOTE]canım benim de döngüm yeni bozuldu bu kadar kilom yoktu evlendiğimden beri kilo aldım 65 kiloyum malesef geri vermeye çalışıyorum
amin inşşş bacım evlat hasretiyle yanıyoruz RABBİM daha fazla bekletmez inşInsallah canm rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.hamissem bile icimde bi korku olur yine dusuk yaparmiyim diye
canım 65 çok degil ki benm bacım 90 kilo davul gibi sende hiç bişi yok ala ala
Cok sukur benim bi cocucugum var.ama esim cok istiyor.insallah bacinda en kisa zamanda kucagina bi evlat alir[/QUOTE]amin inşşş bacım evlat hasretiyle yanıyoruz RABBİM daha fazla bekletmez inş
ALLAH korusun kötü düşünme bacım hep iyi güzel düşünki iyi güzel çıksın karşına inş
canım kardeşimin 1 kızı var 11 yaşında daha bu ay neni yeni düşünüyolar cocugu acelesi yok diyolar RABBİM inş bna önce verir cünkü yaşım 40 korkuyorum kardeşim 31 yaşında RABBİM isteyn herkeze versin inş[/QUOTE]Cok sukur benim bi cocucugum var.ama esim cok istiyor.insallah bacinda en kisa zamanda kucagina bi evlat alir
ay canım resim at hemen biz de bakalımKizlar test yaptm.cok silik bi pembe cikti
Atamiyorum ya.ingilizce bi yazi cikiyoray canım resim at hemen biz de bakalım
Canım kaç gün oldu ovulasyondan sonraBende test yapcm bugun şu erken testlerden bakalım sizce yapim mi 8 gün var
Nasıl bi yazı ki canım dosya yukle diyip choose file diyen yerden resmi secicenAtamiyorum ya.ingilizce bi yazi cikiyor
Canım mesaj yazılan yerde cevaplanin yanında dosya yukle var sonra choose file dediğinde galeriden resmi seç yuklucektirAtamiyorum ya.ingilizce bi yazi cikiyor
Benim tel mi manyak anlamadim ya.dedigin gibi yapiyormfotografi seciyorum tekrar siteye donuyo.foto eklenmiyorCanım mesaj yazılan yerde cevaplanin yanında dosya yukle var sonra choose file dediğinde galeriden resmi seç yuklucektir
Yaa altta yükleniyor biraz beklemen gerekiyor sonra cevaplaya basınca resmi gonderiyoBenim tel mi manyak anlamadim ya.dedigin gibi yapiyormfotografi seciyorum tekrar siteye donuyo.foto eklenmiyor
Aaa kız maşallah basbayagi var bunda hadi hayırlısıEki Görüntüle 1787252 Sonunda oldu
bin kere MAŞALLAH hamilesin gözün aydın canım günün gecmiymiydi belki demişsindir ama unuttum canım k.bakmaEki Görüntüle 1787252 Sonunda oldu
Ben tedavi gordm canm.yumurtlama tarihim 15 subat.adetin ustunden bir gun gectibin kere MAŞALLAH hamilesin gözün aydın canım günün gecmiymiydi belki demişsindir ama unuttum canım k.bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?