• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ben tedavi gordm canm.yumurtlama tarihim 15 subat.adetin ustunden bir gun gecti
yum takip mi? canım bende bu at olmazsa tüpe başlıcam ne güzel melegin geldi annesi tekrar gözün aydın canım RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inş

Darisi sizin basiniza insallahh.kizlar dua edin sag salim dogurayim
aminn inş
bnada dua edermisin balım :KK23:

yum takip mi? canım bende bu at olmazsa tüpe başlıcam ne güzel melegin geldi annesi tekrar gözün aydın canım RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inş

aminn inş
bnada dua edermisin balım :KK23:
Insallah sende en kisa zamanda bu mutlulugu yasarsin.sizde bana dua edin saglikli bi sekilde kucagima alaym diye.korku var icimde

elmol elmol beni de ekler misin canim listeye, benim bat 15 mart, bu ay klomen kullandim, bikac tane yumurta oldu.

canım ne bileyim en azından düşük riskine karşı bi takviye başlardı belki doktorun daha önce düşük olduğunu söylersen
Haklisin.ya ben devlet hastanesine gittigim icin cok yogunluk oluyor sabahn korunde bile gitsem zorfis alabiliyorum.randevuyla gitmek istedim.doktorumun en erken randevu tarihi oydu

Bide benm kanamam falan olmadi.kalp atislarini dinlemek icin gittigimde doktorum kalp atislarinin zayif oldugunu soylemiti.kalp atislari icin yapabilecegi birsey olmadigini soylemisti.iki gun sonra kalbi durdu zatn.yani kalp atislari icin alabilecegimiz bi onlem yoktu

Bide ben sigara kullaniyorum.iki gundr birakmak icin kendimi yedim.ama yine birakamiyorum.bu konida bana yardm ede bilecek biri var mi

Bide benm kanamam falan olmadi.kalp atislarini dinlemek icin gittigimde doktorum kalp atislarinin zayif oldugunu soylemiti.kalp atislari icin yapabilecegi birsey olmadigini soylemisti.iki gun sonra kalbi durdu zatn.yani kalp atislari icin alabilecegimiz bi onlem yoktu
Işte başta düşük kalp atışı denmiş onların da bi sebebi olabilir belki en başta inşallah bu defa saglikli gelişir folik asit iciyo musun mutlaka iç d vitamini al bol bol sigara için de karanfil cigne icirmez mide bulandirir diyolar

Back