2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

larini dinlemek icin gittigimde doktorum kalp atislarinin zayif oldugunu soylemiti.kalp atislari icin yapabilecegi birsey olmadigini soylemisti.iki gun sonra kalbi durdu zatn.yani kalp atislari icin alabilecegimiz bi onlem yoktu
Folik asitalmiyorum simdi doktorumn onerisi olmadan kendi kendime almak istemiyirm.gerci yanmda diger hamileligimden kalan folikasit var ama bozulmus olabilir diye korkuyorm.karanfil bebege zarar vermez mi.sen kullaniyormusun

Sigara kullanıyorum malesef canım ama karanfil nasıl zarar verir bilmiyorum hiç duymadım folik asit zaten doktorların şiddetle tavsiye ettiği bişey hemilelik öncesi iki ay en az başlanıyor zaten folik asite iç mutlaka pahalı değil üç lira falan yeni al istersen

Parasi onemli degil.doktorum versin oyle kullanirim

O folik asiti bana da verdiler içemiyorum hap napacam ben ondan mı hamile kalamıyorum acaba

hoşgeldin canım çatlatma iğnesi oldun mu peki ?
Hos buldum canim, dr catlatma ignesine gerek yok dedi, zaten takibe gittigimde biri 20 mm digeri 21 mm 2 yumurta vardi, baska da biraz daha kucuk yumurtalar vardi. Catlatma ignesi yaparsak kist olabilir dedi, bi de duphaston verdi bebek olursa tutunmayi kolaylastirmak icin.

yumurtlamanda sorun yok demekki ne güzel hayırlısı olsun inşallah iki yumurta ikiz ihtimali bile söz konusu olabilir :)

merhaba, kizlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz , ben folidose kullanıyorum henuz gebelik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…