- 1 Mart 2016
- 169
- 220
- 33
Işte başta düşük kalp atışı denmiş onların da bi sebebi olabilir belki en başta inşallah bu defa saglikli gelişir folik asit iciyo musun mutlaka iç d vitamini al bol bol sigara için de karanfil cigne icirmez mide bulandirir diyolar
Folik asitalmiyorum simdi doktorumn onerisi olmadan kendi kendime almak istemiyirm.gerci yanmda diger hamileligimden kalan folikasit var ama bozulmus olabilir diye korkuyorm.karanfil bebege zarar vermez mi.sen kullaniyormusunIşte başta düşük kalp atışı denmiş onların da bi sebebi olabilir belki en başta inşallah bu defa saglikli gelişir folik asit iciyo musun mutlaka iç d vitamini al bol bol sigara için de karanfil cigne icirmez mide bulandirir diyolar
Sigara kullanıyorum malesef canım ama karanfil nasıl zarar verir bilmiyorum hiç duymadım folik asit zaten doktorların şiddetle tavsiye ettiği bişey hemilelik öncesi iki ay en az başlanıyor zaten folik asite iç mutlaka pahalı değil üç lira falan yeni al istersenlarini dinlemek icin gittigimde doktorum kalp atislarinin zayif oldugunu soylemiti.kalp atislari icin yapabilecegi birsey olmadigini soylemisti.iki gun sonra kalbi durdu zatn.yani kalp atislari icin alabilecegimiz bi onlem yoktu
Folik asitalmiyorum simdi doktorumn onerisi olmadan kendi kendime almak istemiyirm.gerci yanmda diger hamileligimden kalan folikasit var ama bozulmus olabilir diye korkuyorm.karanfil bebege zarar vermez mi.sen kullaniyormusun
Parasi onemli degil.doktorum versin oyle kullanirimSigara kullanıyorum malesef canım ama karanfil nasıl zarar verir bilmiyorum hiç duymadım folik asit zaten doktorların şiddetle tavsiye ettiği bişey hemilelik öncesi iki ay en az başlanıyor zaten folik asite iç mutlaka pahalı değil üç lira falan yeni al istersen
O folik asiti bana da verdiler içemiyorum hap napacam ben ondan mı hamile kalamıyorum yok ya alasi yok folik asit bebegin begin gelisimi icin bildigim kadariyla
yanma var mı canım ya da daha önceden iltihap gibi bişey yaşadın mı ?Kızlarrr idrar yaparken kasıklarım kasılıyor
Hos buldum canim, dr catlatma ignesine gerek yok dedi, zaten takibe gittigimde biri 20 mm digeri 21 mm 2 yumurta vardi, baska da biraz daha kucuk yumurtalar vardi. Catlatma ignesi yaparsak kist olabilir dedi, bi de duphaston verdi bebek olursa tutunmayi kolaylastirmak icin.hoşgeldin canım çatlatma iğnesi oldun mu peki ?
Yok hayır yanma yok iltihap ta yaşamadım sadece sol kasıgımda oluyoryanma var mı canım ya da daha önceden iltihap gibi bişey yaşadın mı ?
bat 10 Mart o zaman hayırlısı olsun diyelim canımYok hayır yanma yok iltihap ta yaşamadım sadece sol kasıgımda oluyor
yumurtlamanda sorun yok demekki ne güzel hayırlısı olsun inşallah iki yumurta ikiz ihtimali bile söz konusu olabilir :)Hos buldum canim, dr catlatma ignesine gerek yok dedi, zaten takibe gittigimde biri 20 mm digeri 21 mm 2 yumurta vardi, baska da biraz daha kucuk yumurtalar vardi. Catlatma ignesi yaparsak kist olabilir dedi, bi de duphaston verdi bebek olursa tutunmayi kolaylastirmak icin.
Şafak 6bat 10 Mart o zaman hayırlısı olsun diyelim canım
bişey de kalmamış erken gebelik testinde çıkardı aslında artık yaa :)Şafak 6
Geçen arkadaşım gaza getirdi ama cesaret edemedimbişey de kalmamış erken gebelik testinde çıkardı aslında artık yaa :)
zaten onda da her sonuca güven olmuyo ama hani çıkarsa da öğrenmiş oluyosun yoksa da belli olmuyo sonradan çıkabiliyorGeçen arkadaşım gaza getirdi ama cesaret edemedim
Ben ya negatif cıkarsa üzülürm diye :)zaten onda da her sonuca güven olmuyo ama hani çıkarsa da öğrenmiş oluyosun yoksa da belli olmuyo sonradan çıkabiliyor
ben folbiol kullanıyorum ama çok aksatıyorum damerhaba, kizlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz , ben folidose kullanıyorum henuz gebelik yok
Folidoce. Ayda yılda bir içiyorum :)merhaba, kizlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz , ben folidose kullanıyorum henuz gebelik yok
inofolic i çok tavsiye ediyolarFolidoce. Ayda yılda bir içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?