• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Olu="elmol, post: 45423768, member: 626377"]gebelikte akıntı olur regl öncesi akıntın olur muydu böyle ?
Olurdu ama bu kadar siddetli degil[/QUOTE]
hayırlısı olsun canım merak ettim ben de şimdi bi test yapaydın eczane yok mu canım yakınında ?

Olurdu ama bu kadar siddetli degil
hayırlısı olsun canım merak ettim ben de şimdi bi test yapaydın eczane yok mu canım yakınında ?[/QUOTE]
Yok ya yakinda eczane yok.bide kaynanamlarla yasadigim icin kafa estigi zaman cikamiyorum.ama test yapar yapmaz bilgilendiririm

hayırlısı olsun canım merak ettim ben de şimdi bi test yapaydın eczane yok mu canım yakınında ?
Yok ya yakinda eczane yok.bide kaynanamlarla yasadigim icin kafa estigi zaman cikamiyorum.ama test yapar yapmaz bilgilendiririm[/QUOTE]
bnde merk etim inşş hamişsindir canım
@emol sen naslsn canım
benm adete tam 1 hafta var ateşte düştü inş yarın geri cıkar

Yok ya yakinda eczane yok.bide kaynanamlarla yasadigim icin kafa estigi zaman cikamiyorum.ama test yapar yapmaz bilgilendiririm
@emol sen naslsn canım
benm adete tam 1 hafta var ateşte düştü inş yarın geri cıkar[/QUOTE]
nasıl olayım canım pkoyla başım belada şu sıralar beklemedeyim sadece regl gelmiyor hala iki ayı bulacak sanırım yine :KK51:

Sabirsiz61 Sabirsiz61 F flower world 289289 289289 kargasa kargasa kızlar durumlar nasıl kaçırdım mı yoksa bişeyler var mı bi gelişmeniz ?
Canim ben cuma aksami testte pozitif gorunce gittim kosa kosa kan verdim 0.06 cikti 4 gun kala. Ama dunde adet olmadim bugun kanın ustunden 5 yumurtlamadan 15 gun gecti beklemedeyim sabaha kadar olmazsam tek bir testim kaldi onu yaparim diyorum ates tablosuda yapiyorum atesim ayni dusmedi adet olursam bugun bu tabloda tirt demek arada kaldim :)

@emol sen naslsn canım
nasıl olayım canım pkoyla başım belada şu sıralar beklemedeyim sadece regl gelmiyor hala iki ayı bulacak sanırım yine :KK51:[/QUOTE]
canım pko lu olunca adet gecikiyormu?? 2 ay çok uzun bi zamn canım yaa
belirti varmı peki??

Canim ben cuma aksami testte pozitif gorunce gittim kosa kosa kan verdim 0.06 cikti 4 gun kala. Ama dunde adet olmadim bugun kanın ustunden 5 yumurtlamadan 15 gun gecti beklemedeyim sabaha kadar olmazsam tek bir testim kaldi onu yaparim diyorum ates tablosuda yapiyorum atesim ayni dusmedi adet olursam bugun bu tabloda tirt demek arada kaldim :)
hadi bakalım gün doğmadan neler doğar belki geç döllenmedir ateşin kaçlarda ?

nasıl olayım canım pkoyla başım belada şu sıralar beklemedeyim sadece regl gelmiyor hala iki ayı bulacak sanırım yine :KK51:
belirti varmı peki??[/QUOTE]
malesef gecikiyor canım bu üçüncü olarak düzenim bozuldu hep geç oluyorum belirti yok hiçbişey canım zaten olduğunu da sanmıyorum ateş de ölçüyorum ya ateş yerlerde çok uzun süre ama ilaçla regl olmak da istemiyorum

@emol sen naslsn canım
benm adete tam 1 hafta var ateşte düştü inş yarın geri cıkar[/QUOTE]
Insallah canm rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.hamissem bile icimde bi korku olur yine dusuk yaparmiyim diye

belirti varmı peki??
malesef gecikiyor canım bu üçüncü olarak düzenim bozuldu hep geç oluyorum belirti yok hiçbişey canım zaten olduğunu da sanmıyorum ateş de ölçüyorum ya ateş yerlerde çok uzun süre ama ilaçla regl olmak da istemiyorum[/QUOTE]
tüh bu pko kötü şeymiş kilon varmı??
benm kızkadeşimnde kilosu çok dr zayıfla yoksa cocuk cok zor olur demiş

hafta sonu saçımı boyatacam diye test yaptım 0,1 çıktı
ama asıl konu benim sanırım geç çatlama oldu çünkü yumurtlama günümden 4-5 gün sonra inanılmaz kasıklarımda ağrı oluşmuştu.
kürtajdan sonra adet düzenim bozuldu ama tahmini olarak bugun yani 2/03/2016 adet tarihim diye düşünüyorum

yani bende beklemediyim canım yaaa,

malesef gecikiyor canım bu üçüncü olarak düzenim bozuldu hep geç oluyorum belirti yok hiçbişey canım zaten olduğunu da sanmıyorum ateş de ölçüyorum ya ateş yerlerde çok uzun süre ama ilaçla regl olmak da istemiyorum
benm kızkadeşimnde kilosu çok dr zayıfla yoksa cocuk cok zor olur demiş[/QUOTE]
canım benim de döngüm yeni bozuldu bu kadar kilom yoktu evlendiğimden beri kilo aldım 65 kiloyum malesef geri vermeye çalışıyorum :(

belirti varmı peki??
malesef gecikiyor canım bu üçüncü olarak düzenim bozuldu hep geç oluyorum belirti yok hiçbişey canım zaten olduğunu da sanmıyorum ateş de ölçüyorum ya ateş yerlerde çok uzun süre ama ilaçla regl olmak da istemiyorum[/QUOTE]
Bende eskiden heo ilacla regl oluyordum.seni cok iyi anlayabiliyorum.dusukten snra kendi kendine geldi.hatta ocak ayinda iki defa regl oldm.insallah sende hamile kalirsinda adetinde duzelir

@emol sen naslsn canım
Insallah canm rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.hamissem bile icimde bi korku olur yine dusuk yaparmiyim diye[/QUOTE]
amin inşşş bacım evlat hasretiyle yanıyoruz RABBİM daha fazla bekletmez inş
ALLAH korusun kötü düşünme bacım hep iyi güzel düşünki iyi güzel çıksın karşına inş

inşallahhhhh vardır canımm

canım benim de döngüm yeni bozuldu bu kadar kilom yoktu evlendiğimden beri kilo aldım 65 kiloyum malesef geri vermeye çalışıyorum :KK43:[/QUOTE]
canım 65 çok degil ki benm bacım 90 kilo davul gibi sende hiç bişi yok ala ala

hadi bakalım gün doğmadan neler doğar belki geç döllenmedir ateşin kaçlarda ?
Gec dollene olamaz ya tek yumurta vardi oda 15.gun bugun catlayali :) atesim yumurtlamadan beri 36,6~36,7 arasinda degisiyor. Kimyasaldada hep bu seviyede idi bakalim pek umidim yok kan verdigim icin stres yaptim sanirim bu gece olurum herhalde

canım benim de döngüm yeni bozuldu bu kadar kilom yoktu evlendiğimden beri kilo aldım 65 kiloyum malesef geri vermeye çalışıyorum :KK43:[/QUOTE]
Cok kilolu degilsn ama.boyun kac cm

Back