Olurdu ama bu kadar siddetli degil[/QUOTE]Olu="elmol, post: 45423768, member: 626377"]gebelikte akıntı olur regl öncesi akıntın olur muydu böyle ?
hayırlısı olsun canım merak ettim ben de şimdi bi test yapaydın eczane yok mu canım yakınında ?[/QUOTE]Olurdu ama bu kadar siddetli degil
Yok ya yakinda eczane yok.bide kaynanamlarla yasadigim icin kafa estigi zaman cikamiyorum.ama test yapar yapmaz bilgilendiririm[/QUOTE]hayırlısı olsun canım merak ettim ben de şimdi bi test yapaydın eczane yok mu canım yakınında ?
bnde merk etim inşş hamişsindir canımYok ya yakinda eczane yok.bide kaynanamlarla yasadigim icin kafa estigi zaman cikamiyorum.ama test yapar yapmaz bilgilendiririm
Canim ben cuma aksami testte pozitif gorunce gittim kosa kosa kan verdim 0.06 cikti 4 gun kala. Ama dunde adet olmadim bugun kanın ustunden 5 yumurtlamadan 15 gun gecti beklemedeyim sabaha kadar olmazsam tek bir testim kaldi onu yaparim diyorum ates tablosuda yapiyorum atesim ayni dusmedi adet olursam bugun bu tabloda tirt demek arada kaldim :)Sabirsiz61 F flower world 289289 kargasa kızlar durumlar nasıl kaçırdım mı yoksa bişeyler var mı bi gelişmeniz ?
nasıl olayım canım pkoyla başım belada şu sıralar beklemedeyim sadece regl gelmiyor hala iki ayı bulacak sanırım yinebnde merk etim inşş hamişsindir canım
@emol sen naslsn canım
benm adete tam 1 hafta var ateşte düştü inş yarın geri cıkar
hadi bakalım gün doğmadan neler doğar belki geç döllenmedir ateşin kaçlarda ?Canim ben cuma aksami testte pozitif gorunce gittim kosa kosa kan verdim 0.06 cikti 4 gun kala. Ama dunde adet olmadim bugun kanın ustunden 5 yumurtlamadan 15 gun gecti beklemedeyim sabaha kadar olmazsam tek bir testim kaldi onu yaparim diyorum ates tablosuda yapiyorum atesim ayni dusmedi adet olursam bugun bu tabloda tirt demek arada kaldim :)
canım pko lu olunca adet gecikiyormu?? 2 ay çok uzun bi zamn canım yaanasıl olayım canım pkoyla başım belada şu sıralar beklemedeyim sadece regl gelmiyor hala iki ayı bulacak sanırım yine
bnde merk etim inşş hamişsindir canımYok ya yakinda eczane yok.bide kaynanamlarla yasadigim icin kafa estigi zaman cikamiyorum.ama test yapar yapmaz bilgilendiririm
YOK CANIM BENIM HIC UMUDUM OLMADIGI ICIN TEST BILE YAPMADIM COK RAHATIM=)Sabirsiz61 F flower world 289289 kargasa kızlar durumlar nasıl kaçırdım mı yoksa bişeyler var mı bi gelişmeniz ?
malesef gecikiyor canım bu üçüncü olarak düzenim bozuldu hep geç oluyorum belirti yok hiçbişey canım zaten olduğunu da sanmıyorum ateş de ölçüyorum ya ateş yerlerde çok uzun süre ama ilaçla regl olmak da istemiyorum[/QUOTE]canım pko lu olunca adet gecikiyormu?? 2 ay çok uzun bi zamn canım yaa
belirti varmı peki??
tüh bu pko kötü şeymiş kilon varmı??malesef gecikiyor canım bu üçüncü olarak düzenim bozuldu hep geç oluyorum belirti yok hiçbişey canım zaten olduğunu da sanmıyorum ateş de ölçüyorum ya ateş yerlerde çok uzun süre ama ilaçla regl olmak da istemiyorum
malesef gecikiyor canım bu üçüncü olarak düzenim bozuldu hep geç oluyorum belirti yok hiçbişey canım zaten olduğunu da sanmıyorum ateş de ölçüyorum ya ateş yerlerde çok uzun süre ama ilaçla regl olmak da istemiyorum[/QUOTE]canım pko lu olunca adet gecikiyormu?? 2 ay çok uzun bi zamn canım yaa
belirti varmı peki??
Insallah canm rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.hamissem bile icimde bi korku olur yine dusuk yaparmiyim diye[/QUOTE]bnde merk etim inşş hamişsindir canım
@emol sen naslsn canım
benm adete tam 1 hafta var ateşte düştü inş yarın geri cıkar
inşallahhhhh vardır canımmCanim ben cuma aksami testte pozitif gorunce gittim kosa kosa kan verdim 0.06 cikti 4 gun kala. Ama dunde adet olmadim bugun kanın ustunden 5 yumurtlamadan 15 gun gecti beklemedeyim sabaha kadar olmazsam tek bir testim kaldi onu yaparim diyorum ates tablosuda yapiyorum atesim ayni dusmedi adet olursam bugun bu tabloda tirt demek arada kaldim :)
canım benim de döngüm yeni bozuldu bu kadar kilom yoktu evlendiğimden beri kilo aldım 65 kiloyum malesef geri vermeye çalışıyorumtüh bu pko kötü şeymiş kilon varmı??
benm kızkadeşimnde kilosu çok dr zayıfla yoksa cocuk cok zor olur demiş
Gec dollene olamaz ya tek yumurta vardi oda 15.gun bugun catlayali :) atesim yumurtlamadan beri 36,6~36,7 arasinda degisiyor. Kimyasaldada hep bu seviyede idi bakalim pek umidim yok kan verdigim icin stres yaptim sanirim bu gece olurum herhaldehadi bakalım gün doğmadan neler doğar belki geç döllenmedir ateşin kaçlarda ?
canım benim de döngüm yeni bozuldu bu kadar kilom yoktu evlendiğimden beri kilo aldım 65 kiloyum malesef geri vermeye çalışıyorumtüh bu pko kötü şeymiş kilon varmı??
benm kızkadeşimnde kilosu çok dr zayıfla yoksa cocuk cok zor olur demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?