- 1 Mart 2016
- 169
- 220
- 33
Esim isten gelince tests almaya gonderirim artkcanım yumurta takibi yaptırmışsın yumurtlama sonrası 12. günde kanda kesin çıkar gebelik testte de çıkar geç döllenmelerde dediğin durum söz konusu olabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim isten gelince tests almaya gonderirim artkcanım yumurta takibi yaptırmışsın yumurtlama sonrası 12. günde kanda kesin çıkar gebelik testte de çıkar geç döllenmelerde dediğin durum söz konusu olabiliyor
Dualarinizi eksik etmeyinEsim isten gelince tests almaya gonderirim artk
Esim isten gelince tests almaya gonderirim artk
Hayirlisi olur insallahŞafak 9
Test yaptın mi canım ?Dualarinizi eksik etmeyin
Hayirlisi olur insallah
Yok ya esim gec cikti isten.yarin erken gelirse alir artkTest yaptın mi canım ?
Zaten artık regl gelir normalde çatlamadan 12 ile 16 gün sonra regl gelir mutlaka hala yoksa umut var demektir iyi sabrediyosun canımYok ya esim gec cikti isten.yarin erken gelirse alir artk
Aynn ben test almstm ama yapmiyorm korkyorum negatif görüp üzülmek istemiyorum artk oyüzden yapmicamTest yapmaya korkuyorum sizde de oluyormu??
LAnlamadm.adetim gelir mi yaniZaten artık regl gelir normalde çatlamadan 12 ile 16 gün sonra regl gelir mutlaka hala yoksa umut var demektir iyi sabrediyosun canım
Aslinda cok sabirsizim.gecen ay cok umitlenmistm olmadi.kendimi strese sikmak istemiyormLAnlamadm.adetim gelir mi yani
normalde ovulasyon sonrası 12 - 16 gün arası regl gelir bu kesin bişeydir eğer yumurtan çatlamışsa bugün falan en geç regl olman lazım olmadıysan güzel haberler gelir inşallahAslinda cok sabirsizim.gecen ay cok umitlenmistm olmadi.kendimi strese sikmak istemiyorm
Simdilik regl gorunmuyor.dedigin gibi gelseydi simdiye kadar gelirdi.akintm cogalmis ya acaba regl mi oldum diye tuvalete gidiyorm ama birsey yok.bidegoguslerimin agrisi da arttinormalde ovulasyon sonrası 12 - 16 gün arası regl gelir bu kesin bişeydir eğer yumurtan çatlamışsa bugün falan en geç regl olman lazım olmadıysan güzel haberler gelir inşallah
Gunaydins.a günaydın canlar
gebelikte akıntı olur regl öncesi akıntın olur muydu böyle ?Simdilik regl gorunmuyor.dedigin gibi gelseydi simdiye kadar gelirdi.akintm cogalmis ya acaba regl mi oldum diye tuvalete gidiyorm ama birsey yok.bidegoguslerimin agrisi da artti
günaydın canıms.a günaydın canlar
normalde ovulasyon sonrası 12 - 16 gün arası regl gelir bu kesin bişeydir eğer yumurtan çatlamışsa bugün falan en geç regl olman lazım olmadıysan güzel haberler gelir .ama ovulasyondan 18 gun snra regl olanda varmis