• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Yok ya esim gec cikti isten.yarin erken gelirse alir artk
Zaten artık regl gelir normalde çatlamadan 12 ile 16 gün sonra regl gelir mutlaka hala yoksa umut var demektir iyi sabrediyosun canım

Arkadaslar bende bu ay yumurta akı gibi akıntı olmadı yumurtlamiyor muyum yoksa catlamiyor mu acaba ?? Daha önce dikkat etmemistim çok

Kızlar selamlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdikten sonra doktora gittim klomen yerine femara önerdi . Klomen rahim duvarını incelttiği için önermedi. Bende femaraya başladım adetin 3 günü sbah akşam 1 tane 5 gün boyunca içicem yine aynı etken maddeye sahip oldugu için çatlatma iğnesi vurulucam . Sizde klomen yerine femara kullanın bence sgk yazmıyor ilaç 118 tl ama 3 aylık bence değer :) iyi akşamlar kızlar çok öpüyorum arada girdikçe yazıcam buaralar bebek muhabbetini kafamdan silmeye çalışıyorum :) :) :)

Aslinda cok sabirsizim.gecen ay cok umitlenmistm olmadi.kendimi strese sikmak istemiyorm
normalde ovulasyon sonrası 12 - 16 gün arası regl gelir bu kesin bişeydir eğer yumurtan çatlamışsa bugün falan en geç regl olman lazım olmadıysan güzel haberler gelir inşallah

normalde ovulasyon sonrası 12 - 16 gün arası regl gelir bu kesin bişeydir eğer yumurtan çatlamışsa bugün falan en geç regl olman lazım olmadıysan güzel haberler gelir inşallah
Simdilik regl gorunmuyor.dedigin gibi gelseydi simdiye kadar gelirdi.akintm cogalmis ya acaba regl mi oldum diye tuvalete gidiyorm ama birsey yok.bidegoguslerimin agrisi da artti

Simdilik regl gorunmuyor.dedigin gibi gelseydi simdiye kadar gelirdi.akintm cogalmis ya acaba regl mi oldum diye tuvalete gidiyorm ama birsey yok.bidegoguslerimin agrisi da artti
gebelikte akıntı olur regl öncesi akıntın olur muydu böyle ?

Olu="elmol, post: 45423768, member: 626377"]gebelikte akıntı olur regl öncesi akıntın olur muydu böyle ?[/QUOTE]
Olurdu ama bu kadar siddetli degil

Back