• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Hamile kalmissam bile bu kadar cabuk belli olur mu ki.bi kac gun daha beklemeyi dusunuyorum
canım regl belirtisi ile gebelik aynı çatlamadan bir hafta sonra öğrenen var gebeliğini şuan rahat bellidir canım geç döllenme olmadığı sürece çıkar kesinlikle

canım regl belirtisi ile gebelik aynı çatlamadan bir hafta sonra öğrenen var gebeliğini şuan rahat bellidir canım geç döllenme olmadığı sürece çıkar kesinlikle
Bi kac gun daha bekliyeyim.hemen hamilelik piskolojisne girmek istemiyorm:KK16:bide ben dort ay once dusuk yaptim.tekrar ayni seyi yasamaktanda korkuyorm.hayirlisi diyelim

Bi kac gun daha bekliyeyim.hemen hamilelik piskolojisne girmek istemiyorm:KK16:bide ben dort ay once dusuk yaptim.tekrar ayni seyi yasamaktanda korkuyorm.hayirlisi diyelim
canım erken öğrenmen düşük için önlem alman için de iyi düşük nedenin neydi ne kadarlık düşük yaptın ?

Digeri testte hemen gorunmemisti ama.8 haftalikken kalbi durdu ilacla dusurduk snrada kurtaj oldum.
Geçmiş olsun canım inşallah bu defa sağlıklı bi bebek nasip olur canım düşük yaptığını da söylersin doktora hemen kontrole alır seni bence epey zaman olmuş bakabilirsin artık

Digeri testte hemen gorunmemisti ama.8 haftalikken kalbi durdu ilacla dusurduk snrada kurtaj oldum.
bende 8 haftalıkken kalp atışarını almak için gideceğimiz gün kanamam olup kürtaj olmuştum. suan gene 8 bhaftaya yaklaşıyorum. cumartesi günü gidecem kontrole

canım herşey stabil hiçbi gelişme yok 48. gün regl de yok :KK43:
Canim hamilelik belirtisi falan var mi peki hiç belirti olmdan da olabiliyor. Bi arkadaşimda da Pco vardı 50. Gününde falan öğrendi belirtisi olmadan. İnşallah seninki de çok öyledir. Yoksa da gelir umarım bi an önce

Canim hamilelik belirtisi falan var mi peki hiç belirti olmdan da olabiliyor. Bi arkadaşimda da Pco vardı 50. Gününde falan öğrendi belirtisi olmadan. İnşallah seninki de çok öyledir. Yoksa da gelir umarım bi an önce
canım ateş ölçümü de yapıyorum ya ben gebelik olduğunu sanmıyorum ordan da az çok anlaşılırdı ateş yüksek seyrederdi

canım ateş ölçümü de yapıyorum ya ben gebelik olduğunu sanmıyorum ordan da az çok anlaşılırdı ateş yüksek seyrederdi
Hayırlısı olsun o zman canim ya bi an önce gelsin o zman beklemek çok sıkıcı :(

Hayırlısı olsun o zman canim ya bi an önce gelsin o zman beklemek çok sıkıcı :KK43:
valla çok zor canım en azından yeni döngü gerekli vucut geriliyor açıkçası uzun döngü her türlü zarar

bende 8 haftalıkken kalp atışarını almak için gideceğimiz gün kanamam olup kürtaj olmuştum. suan gene 8 bhaftaya yaklaşıyorum. cumartesi günü gidecem kontrole
Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah.Niye oyle oldugu arastirildi mi?? Sigara kullaniyormusn?

Gebelik testinin kesin sonuc vermesi icin adet tarihinden bi hafta gecmesi gerekiyor diye duymustum
canım yumurta takibi yaptırmışsın yumurtlama sonrası 12. günde kanda kesin çıkar gebelik testte de çıkar geç döllenmelerde dediğin durum söz konusu olabiliyor

valla çok zor canım en azından yeni döngü gerekli vucut geriliyor açıkçası uzun döngü her türlü zarar
Aynen öyle canim nasıl sismistim olunca o kadar rahatladimki.. Alıştık artık bu duruma napalim bizimki de boyle

Back