Hmmm bilmem acaba elesen mi kiAcaba seni de elesem mi kiDetaya girdim sayılır
Hmmm bilmem acaba elesen mi ki
Yoksa elemesen mi
Acaba naaapsan
aa kuzum kıyamam ne nazar değdi hayırdır önemli bişey yok umarımAhaaa bana dedin benceee
Hem nazar degdi hem yoktum bugun
Vallaha mi kız bana yapıyorsun dimikurbancığıma elcağzımla havlu işleyecem kanaviçe ile
o zaman benim kurbanın :)Çekiliş açıklandığına göre bende hazırlıklara başlayayımBenim kurbanım bekar ipucu vermiyorum başka. Katilime kocaman öpücük
Canım ben bol bol anlattım kendimi hediye alırken cok zorlanmazsinkurbanıma ciciler bakarken arada kendime de alma keyfisi
Beğenmek ne kelime bayilirimmmmmmSevgili kurbancigim pek detaya girmemis ama ben ona ilk 2 hediyemi (tek hediye sayıyorum) cook severek aldim bile
İnş beğenir
İsareeeeeeeeettttthu hu kurbancım senin için neler hazırlayacağımı düşünüyorum.
Katilim sende bana bir işaret yolla lütfen.
hayatım iyi ve yolunda gidiyodu nazar değdi katilciiimaa kuzum kıyamam ne nazar değdi hayırdır önemli bişey yok umarım
Anammmmm sahtekarlığa girişimden 1 hafta içeri attırırım ulen..Ama ben o kadar vicdansız değilim malum kış geliyo sana portakalla kırmızı iç çamaşırı getiririm..Malum yılbaşını orda geçirecen
mmmm olabilirhemde kızımın çeyizine koyarım
ablammmm kıyma sen nazıma o bana kanaviçe yaapacak
Bende kurbanım için alışverişe çıkıcam çok bişeyler yazmamış ama artık kendi zevkime göre bişeyler alırımKaçgündür heycanla bekliyordum kurbanım belli olsada bişeyler alsam die lakin tam gününde hastalandım :S biraz kötüyüm önümüzdeki günlerde alışverişine başlayacağım inşaAllah
yaaa benim kurbancık nerelerde yahuuuuu
Sevgili kurbancigim pek detaya girmemis ama ben ona ilk 2 hediyemi (tek hediye sayıyorum) cook severek aldim bile
İnş beğenir
Patlama olmuş Istanbul Bayrampaşa metrosunda
O olmasa da sürekli metro kullanan biriyim. Hanımlar dikkat edin hepiniz Allah korusun.
İnşallah terör saldırısı değildir bende parça tesirli bomba diye okudum bi yerde. Trafolara da güven olmuyor ki artikkuzum trafo patlaması diyorlar bomba değilmişama siz dikkatli olun yaa, Rabbim korusun inşallah
İnşallah terör saldırısı değildir bende parça tesirli bomba diye okudum bi yerde. Trafolara da güven olmuyor ki artik
Artık hiç bi yere güven olmuyor ki. Babam yolda sevdicegim daha işte gelseler de rahatlasam.trafolara kedi girebilir, patlayabilir hayatta herşey mümkün
bilmiyorum kuzum twitter da okudum bende trafo diye, haber kanallarına da güvenemiyorum ki artık
Artık hiç bi yere güven olmuyor ki. Babam yolda sevdicegim daha işte gelseler de rahatlasam.
Ay evet ya okudum onu önceki postlarda canim issalah herşey yoluna girer senin icinde hayirlisi olur. Bende işsizler ordusundayım valahayatım iyi ve yolunda gidiyodu nazar değdi katilciiim
işimi kaybediyorum malesef
Evet ya duydum canim Allah hepimizi v sevdiklerimizi korusun yaPatlama olmuş Istanbul Bayrampaşa metrosunda
O olmasa da sürekli metro kullanan biriyim. Hanımlar dikkat edin hepiniz Allah korusun.
Kitap yurdu benimde kullandığım Bi site ama görmemiştim vala hemen bakiyim cok sağolkızlaaarrr, aramızda pek çok kitap kurdu var o sebeple sizlere de haber vereyim dedim.
kitapyurdu.com da bu aya özel Kırmızı Kedi Yayınevinde %40 indirim var. Yılmaz Özdil, İnci Aral, Hüsnü Arkan ve benzeri onlarca yazarın kitapları da Kırmızı Kedi Yayınevi'nde var zaten.
hem kendileri hem de kurbanları için kitap alacak arkadaşlarıma duyurulur
ben idefixle kargo sorunu yaşadığım için ondan koşarak uzaklaştım, kitap yurdu kullanıyorum uzun zamandır. indirimleri de güzel oluyor. ay bitmeden ben de alacam inşallah hem kpss kitapları hem de okuma kitaplarıKitap yurdu benimde kullandığım Bi site ama görmemiştim vala hemen bakiyim cok sağolxyzt-5544
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?