• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

kurbanım sen olsaydın o zaman bana nee :KK12::KK12:
ya daa gel seninle anlaşalım ümranımm, sen bana katilimi söyle sana helalinden bi kanaviçeli havlu :KK59:
Anammmmm sahtekarlığa girişimden 1 hafta içeri attırırım ulen..Ama ben o kadar vicdansız değilim malum kış geliyo sana portakalla kırmızı iç çamaşırı getiririm..Malum yılbaşını orda geçirecen:KK51:

kurbanım sen olsaydın o zaman bana nee :KK12::KK12:
ya daa gel seninle anlaşalım ümranımm, sen bana katilimi söyle sana helalinden bi kanaviçeli havlu :KK59:
mmmm olabilir :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hemde kızımın çeyizine koyarım :D :D :D :D

Anammmmm sahtekarlığa girişimden 1 hafta içeri attırırım ulen..Ama ben o kadar vicdansız değilim malum kış geliyo sana portakalla kırmızı iç çamaşırı getiririm..Malum yılbaşını orda geçirecen:KK51:
ablammmm kıyma sen nazıma o bana kanaviçe yaapacak

Bende kurbanım için alışverişe çıkıcam çok bişeyler yazmamış ama artık kendi zevkime göre bişeyler alırım:D Kaçgündür heycanla bekliyordum kurbanım belli olsada bişeyler alsam die lakin tam gününde hastalandım :S biraz kötüyüm önümüzdeki günlerde alışverişine başlayacağım inşaAllah :D

Back