- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
yok abla onun için demedim iş olarakNasıl yani kuzum?
İşte gazoz içerik belki ilaç atar hepinizi uyuytur kimin katilim olduğunu öğrenirim falan..Gayet masumane şeyler yani..Susadın mı..gazoz içer misin? (Coss...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok abla onun için demedim iş olarakNasıl yani kuzum?
İşte gazoz içerik belki ilaç atar hepinizi uyuytur kimin katilim olduğunu öğrenirim falan..Gayet masumane şeyler yani..Susadın mı..gazoz içer misin? (Coss...)
Çekiliş açıklandığına göre bende hazırlıklara başlayayım Benim kurbanım bekar ipucu vermiyorum başka. Katilime kocaman öpücük
Anammmmm sahtekarlığa girişimden 1 hafta içeri attırırım ulen..Ama ben o kadar vicdansız değilim malum kış geliyo sana portakalla kırmızı iç çamaşırı getiririm..Malum yılbaşını orda geçirecenkurbanım sen olsaydın o zaman bana nee
ya daa gel seninle anlaşalım ümranımm, sen bana katilimi söyle sana helalinden bi kanaviçeli havlu
He..Bak face den kuzu Instagramda da var.yok abla onun için demedim iş olarak
Mühim olan tanışmak, kaynaşmak kuzu..Kurbanına kendini özel hissettirecek ufak dokunuşlarBenimde bir farkım yok ama işte notla çukulatalarla o işi halletcem inşallah
mmmm olabilir hemde kızımın çeyizine koyarımkurbanım sen olsaydın o zaman bana nee
ya daa gel seninle anlaşalım ümranımm, sen bana katilimi söyle sana helalinden bi kanaviçeli havlu
ablammmm kıyma sen nazıma o bana kanaviçe yaapacakAnammmmm sahtekarlığa girişimden 1 hafta içeri attırırım ulen..Ama ben o kadar vicdansız değilim malum kış geliyo sana portakalla kırmızı iç çamaşırı getiririm..Malum yılbaşını orda geçirecen
He..Bak face den kuzu Instagramda da var.
tmm akşam ilk iş incelemek olacakHe..Bak face den kuzu Instagramda da var.
Kanaviçeler benim, sana kek yapsın.mmmm olabilir hemde kızımın çeyizine koyarım
ablammmm kıyma sen nazıma o bana kanaviçe yaapacak
Hülya Eymen CananKullanıcı adı ne ben de merak ettim
aynen bende beceremem maalesef :SHerkes elleriyle bir şeyler hazırlıyor Ben de hiç anlamam öyle şeylerden
iyi oldu geldiğiniz topiğe neşe geldi can geldi:)Harbi ne çok konuştum.Kendimden sıkıldım ya la.
İki güzel söz yazın, küçük kartlara kalpler yapıştırıp parfüm sıkın..Onlar da özel şeyler..Ben mektuplarımı hala saklıyorum meselaaynen bende beceremem maalesef :S
iyi oldu geldiğiniz topiğe neşe geldi can geldi:)
yapcaz artık bişeylerİki güzel söz yazın, küçük kartlara kalpler yapıştırıp parfüm sıkın..Onlar da özel şeyler..Ben mektuplarımı hala saklıyorum mesela
ahaha koptum bu sütyen baya matrak oldu
Utandım..Teşekkür ederim kuzular..Aha böyle topicten çıkamıyom akşama da bunu yeriz
ohh ne güzel alışveriş gibisi varmı beeekurbanıma ciciler bakarken arada kendime de alma keyfisi