• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ohhh eve geldim çok şükür sohbete balıklama atlayabilirim :)
kurbancığıma elcağzımla havlu işleyecem kanaviçe ile :KK30:
Vallaha mi kız bana yapıyorsun dimi :KK19:
Çekiliş açıklandığına göre bende hazırlıklara başlayayım :KK45: Benim kurbanım bekar ipucu vermiyorum başka. Katilime kocaman öpücük :KK30:
o zaman benim kurbanın :)
kurbanıma ciciler bakarken arada kendime de alma keyfisi:KK24::KK24::KK24:
Canım ben bol bol anlattım kendimi hediye alırken cok zorlanmazsin:KK51:
Sevgili kurbancigim pek detaya girmemis ama ben ona ilk 2 hediyemi (tek hediye sayıyorum) cook severek aldim bile
İnş beğenir
Beğenmek ne kelime bayilirimmmmmm
hu hu kurbancım senin için neler hazırlayacağımı düşünüyorum. :p

Katilim sende bana bir işaret yolla lütfen. :KK51:
İsareeeeeeeeettttt :KK53::KK53:

Patlama olmuş Istanbul Bayrampaşa metrosunda :KK57:

O olmasa da sürekli metro kullanan biriyim. Hanımlar dikkat edin hepiniz Allah korusun.

Anammmmm sahtekarlığa girişimden 1 hafta içeri attırırım ulen..Ama ben o kadar vicdansız değilim malum kış geliyo sana portakalla kırmızı iç çamaşırı getiririm..Malum yılbaşını orda geçirecen:KK51:

bari hediyelewrim gelsin de öyle yolla beni mapusa, yoksa katilcikim üzülür yazık değil mi ona :KK42:
mmmm olabilir :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hemde kızımın çeyizine koyarım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ablammmm kıyma sen nazıma o bana kanaviçe yaapacak

o halde yapman gerekeni biliyorsun ümranım :cool:

Bende kurbanım için alışverişe çıkıcam çok bişeyler yazmamış ama artık kendi zevkime göre bişeyler alırım:KK70: Kaçgündür heycanla bekliyordum kurbanım belli olsada bişeyler alsam die lakin tam gününde hastalandım :S biraz kötüyüm önümüzdeki günlerde alışverişine başlayacağım inşaAllah :KK70:

malesef sen de elendin :KK14:
yaaa benim kurbancık nerelerde yahuuuuu

Sevgili kurbancigim pek detaya girmemis ama ben ona ilk 2 hediyemi (tek hediye sayıyorum) cook severek aldim bile
İnş beğenir

ama sen şüphelimdin, neden bırakıp gittin beni ha nedeennn :mad::mad:

O olmasa da sürekli metro kullanan biriyim. Hanımlar dikkat edin hepiniz Allah korusun.

kuzum trafo patlaması diyorlar bomba değilmiş o_O ama siz dikkatli olun yaa, Rabbim korusun inşallah :110:

İnşallah terör saldırısı değildir bende parça tesirli bomba diye okudum bi yerde. Trafolara da güven olmuyor ki artik:KK14:

trafolara kedi girebilir, patlayabilir hayatta herşey mümkün :p
bilmiyorum kuzum twitter da okudum bende trafo diye, haber kanallarına da güvenemiyorum ki artık o_O

trafolara kedi girebilir, patlayabilir hayatta herşey mümkün :p
bilmiyorum kuzum twitter da okudum bende trafo diye, haber kanallarına da güvenemiyorum ki artık o_O
Artık hiç bi yere güven olmuyor ki. Babam yolda sevdicegim daha işte gelseler de rahatlasam.

hayatım iyi ve yolunda gidiyodu nazar değdi katilciiim
işimi kaybediyorum malesef
Ay evet ya okudum onu önceki postlarda canim issalah herşey yoluna girer senin icinde hayirlisi olur. Bende işsizler ordusundayım vala

Evet ya duydum canim Allah hepimizi v sevdiklerimizi korusun ya

kızlaaarrr, aramızda pek çok kitap kurdu var o sebeple sizlere de haber vereyim dedim.
kitapyurdu.com da bu aya özel Kırmızı Kedi Yayınevinde %40 indirim var. Yılmaz Özdil, İnci Aral, Hüsnü Arkan ve benzeri onlarca yazarın kitapları da Kırmızı Kedi Yayınevi'nde var zaten.
hem kendileri hem de kurbanları için kitap alacak arkadaşlarıma duyurulur :KK68:

kızlaaarrr, aramızda pek çok kitap kurdu var o sebeple sizlere de haber vereyim dedim.
kitapyurdu.com da bu aya özel Kırmızı Kedi Yayınevinde %40 indirim var. Yılmaz Özdil, İnci Aral, Hüsnü Arkan ve benzeri onlarca yazarın kitapları da Kırmızı Kedi Yayınevi'nde var zaten.
hem kendileri hem de kurbanları için kitap alacak arkadaşlarıma duyurulur :KK68:
Kitap yurdu benimde kullandığım Bi site ama görmemiştim vala hemen bakiyim cok sağol xyzt-5544 xyzt-5544

Kitap yurdu benimde kullandığım Bi site ama görmemiştim vala hemen bakiyim cok sağol xyzt-5544 xyzt-5544
ben idefixle kargo sorunu yaşadığım için ondan koşarak uzaklaştım, kitap yurdu kullanıyorum uzun zamandır. indirimleri de güzel oluyor. ay bitmeden ben de alacam inşallah hem kpss kitapları hem de okuma kitapları :KK51:

Back