İşte bunu seviyorumkurbanıma ciciler bakarken arada kendime de alma keyfisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bunu seviyorumkurbanıma ciciler bakarken arada kendime de alma keyfisi
peki ablacımKanaviçeler benim, sana kek yapsın.
Geçmiş olsun kuzu ..Daha çok var telaş yapma.Pişt..ben miyim o kulağıma deyiverBende kurbanım için alışverişe çıkıcam çok bişeyler yazmamış ama artık kendi zevkime göre bişeyler alırım Kaçgündür heycanla bekliyordum kurbanım belli olsada bişeyler alsam die lakin tam gününde hastalandım :S biraz kötüyüm önümüzdeki günlerde alışverişine başlayacağım inşaAllah
Her gördüğümde Çeşmi gelir artık aklımaahaha koptum bu sütyen baya matrak oldu
Geçmiş olsun kuzu ..Daha çok var telaş yapma.Pişt..ben miyim o kulağıma deyiver
çok geçmiş olsun canım ama nolcak daha acele etme vakit var:)Bende kurbanım için alışverişe çıkıcam çok bişeyler yazmamış ama artık kendi zevkime göre bişeyler alırım Kaçgündür heycanla bekliyordum kurbanım belli olsada bişeyler alsam die lakin tam gününde hastalandım :S biraz kötüyüm önümüzdeki günlerde alışverişine başlayacağım inşaAllah
burdayım tatlı kıss:)yaaa benim kurbancık nerelerde yahuuuuu
sen değilsin benim kurbanım ortalıklar da yok hıhçok geçmiş olsun canım ama nolcak daha acele etme vakit var:)
burdayım tatlı kıss:)
Sevgili kurbancigim pek detaya girmemis ama ben ona ilk 2 hediyemi (tek hediye sayıyorum) cook severek aldim bile
İnş beğenir
Ahaaa bana dedin benceeehepiniz katilimsiniz ben anladım ama kurbanım hiç ortalarda yok bugün hayırdır naZAr mı değdi
evettt aday çıkarmışlar benii oylayın enleri kızlar çok keyiflii.. ben tüm enleri oyladımm..
aynen bende oyladım canımevettt aday çıkarmışlar benii oylayın enleri kızlar çok keyiflii.. ben tüm enleri oyladımm..
iyi akşamlar benimde mesaim biter gideyim oğluşumun yanına iyi sohbetler canlar..çok eğlenceli ve güzel birgün ama bugünlük bu kadar ben kaçar yarın görüşmek dileğiyle cici bakın kendinize iyi akşamlar çekiliş güzelleri
Ahaaa hem eski tanidiklardanim hem de yoktum bugunnnyaaa benim kurbancık nerelerde yahuuuuu
Ahaaa hem eski tanidiklardanim hem de yoktum bugunnnyaaa benim kurbancık nerelerde yahuuuuu