• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ezginin Günlüğü diye bi müzik grubu var bilir misin? Hüsnü Arkan onun solisti işte :KK53: edebi değerleri var mı bilemem ama o adamın şarkı sözlerini çok beğendiğin için özellikle Mino'nun Siyah Gülü kitabı çok iyi geldi bana :KK51:
Sevgi Uğruna Yaptıklarımız kitabını okudum, konu çok etkileyici idi. bide aynı şekilde Evden Çok Uzakta ve Ateşböceği Yolu kitaplarını da çok sevmiştim :KK51:
Aaaa harbi mi? Vay be..

Yahu taaa ne zamandır niyetliyim , ama elimdekiler bitmeden almayacağım inat ettim.Çok övdüler..Zaten içinde aşk var , öyle üften püften de değil derin bir hikayeyle bağlantılı hüzünlü bir aşk..Tam benlik.:KK200:
gerçek anlamda ağlatıcak bir hikayesi var.Benim çok sevdiğim bir yazar ama o kitabı bir efsane gerçekten bir solukta okursunuz zaten.

Ezginin Günlüğü diye bi müzik grubu var bilir misin? Hüsnü Arkan onun solisti işte :KK53: edebi değerleri var mı bilemem ama o adamın şarkı sözlerini çok beğendiğin için özellikle Mino'nun Siyah Gülü kitabı çok iyi geldi bana :KK51:
Sevgi Uğruna Yaptıklarımız kitabını okudum, konu çok etkileyici idi. bide aynı şekilde Evden Çok Uzakta ve Ateşböceği Yolu kitaplarını da çok sevmiştim :KK51:
Hüsnü Arkan'ın solist kimliğini biliyordum ama kitapları olduğunu bilmşyordum ve çok merak ettim hemen kitapyurdundan dediğin kitaplara bakıcam canım:)

Dur kız açayım hazır aklımdayken eccik dinleyim.:KK47:

zerdalileri de benim için dinle ablam :KK37:

Hüsnü Arkan'ın solist kimliğini biliyordum ama kitapları olduğunu bilmşyordum ve çok merak ettim hemen kitapyurdundan dediğin kitaplara bakıcam canım:)

ben de D&R'da görünce çığlık attım resmen :KK53: benim herif diyor noldu ne gördün diye, dedim sen anlamazsın sus :KK53:

Hüsnü Arkan Birsen Tezer-Hoşgeldin..
Manyak bir şey..:cry:

belki 5 gün aralıksız dinleyip sıkılmadığım şarkı :KK51:

Back