- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
kürt mantolu Madonna Sabahattin Ali'nin en güzel kitabı bence ben ağlayarak okumuştum:)
ben hala okumadım yaa yuh bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kürt mantolu Madonna Sabahattin Ali'nin en güzel kitabı bence ben ağlayarak okumuştum:)
Kızma banaaaaaa
Aaaa harbi mi? Vay be..Ezginin Günlüğü diye bi müzik grubu var bilir misin? Hüsnü Arkan onun solisti işte edebi değerleri var mı bilemem ama o adamın şarkı sözlerini çok beğendiğin için özellikle Mino'nun Siyah Gülü kitabı çok iyi geldi bana
Sevgi Uğruna Yaptıklarımız kitabını okudum, konu çok etkileyici idi. bide aynı şekilde Evden Çok Uzakta ve Ateşböceği Yolu kitaplarını da çok sevmiştim
Okumayani dovuyorlar nasıl okumazsinnnn çok güzel:)ben hala okumadım yaa yuh bana
Kızma banaaaaaa
Erken dediğim benim için erken 9 falan
Aaaa harbi mi? Vay be..
Okumayani dovuyorlar nasıl okumazsinnnn çok güzel:)
gerçek anlamda ağlatıcak bir hikayesi var.Benim çok sevdiğim bir yazar ama o kitabı bir efsane gerçekten bir solukta okursunuz zaten.Yahu taaa ne zamandır niyetliyim , ama elimdekiler bitmeden almayacağım inat ettim.Çok övdüler..Zaten içinde aşk var , öyle üften püften de değil derin bir hikayeyle bağlantılı hüzünlü bir aşk..Tam benlik.
Bu arada sana çok yakıştırıyom bunu
Sabah 6 da kalkacak herhalde garibim diye burada senin için üzüleyim, hüzünleneyim, ağlayayım, sümüklerime peçete yetiştiremeyim sen dalga geç ablayla
Daş olursun daş
Dur kız açayım hazır aklımdayken eccik dinleyim.eveeettt, özellikle Hüsnü Arkan şarkılarına aşıksan sen de benim gibi tavsiye ederim mutlaka
beni de dövsünler, valla hala okumadım
Hüsnü Arkan'ın solist kimliğini biliyordum ama kitapları olduğunu bilmşyordum ve çok merak ettim hemen kitapyurdundan dediğin kitaplara bakıcam canım:)Ezginin Günlüğü diye bi müzik grubu var bilir misin? Hüsnü Arkan onun solisti işte edebi değerleri var mı bilemem ama o adamın şarkı sözlerini çok beğendiğin için özellikle Mino'nun Siyah Gülü kitabı çok iyi geldi bana
Sevgi Uğruna Yaptıklarımız kitabını okudum, konu çok etkileyici idi. bide aynı şekilde Evden Çok Uzakta ve Ateşböceği Yolu kitaplarını da çok sevmiştim
Öpeyim barisalim
Sabah 6 da kalkacak herhalde garibim diye burada senin için üzüleyim, hüzünleneyim, ağlayayım, sümüklerime peçete yetiştiremeyim sen dalga geç ablayla
Daş olursun daş
ÖpÖpeyim barisalim
Hüsnü Arkan Birsen Tezer-Hoşgeldin..Dur kız açayım hazır aklımdayken eccik dinleyim.
Belki katilin benimdir de alırım sana o kitabı belli mi olurbeni de dövsünler, valla hala okumadım
Sen gel düğünüme ama saplaksiz göbek atarız karşılıklı :)Bu arada sana çok yakıştırıyom bunu
Abladan şaplak..Düğününde takacam
Dur kız açayım hazır aklımdayken eccik dinleyim.
Hüsnü Arkan'ın solist kimliğini biliyordum ama kitapları olduğunu bilmşyordum ve çok merak ettim hemen kitapyurdundan dediğin kitaplara bakıcam canım:)
Hüsnü Arkan Birsen Tezer-Hoşgeldin..
Manyak bir şey..
aynen bende çok severim o şarkıyıHüsnü Arkan Birsen Tezer-Hoşgeldin..
Manyak bir şey..
Belki katilin benimdir de alırım sana o kitabı belli mi olur
Olur, özledim zaten göbek atmayı..Ama şundan da bi tane yapıştırayım kız, canım çektiBelki katilin benimdir de alırım sana o kitabı belli mi olur
Sen gel düğünüme ama saplaksiz göbek atarız karşılıklı :)
Sana yine belkiyle melkiyle geliyo, bana hiç tık yok..bana belkilerle gelme, kesin şeylerle gel