İyi aksamlar canim neler yapiyosunİyi aksamlar hatunlaar
Toredo eledim seniHERKESE GUNAYDIN...BENİM KURBANIM EKSİK BİLGİ VERMİŞ BEN ŞİMDİ NE ALABİLİRM Kİ..MANEVİYAT UZERİNE
Hülya bunu beğendi..Çeşmi en son hangi kitabı okudun gıı, eccük kopya çekeyim elimdeki bitiyo dakızlaaarrr, aramızda pek çok kitap kurdu var o sebeple sizlere de haber vereyim dedim.
kitapyurdu.com da bu aya özel Kırmızı Kedi Yayınevinde %40 indirim var. Yılmaz Özdil, İnci Aral, Hüsnü Arkan ve benzeri onlarca yazarın kitapları da Kırmızı Kedi Yayınevi'nde var zaten.
hem kendileri hem de kurbanları için kitap alacak arkadaşlarıma duyurulur
Ben olabülürüm oBu arada katilim iletişime gecti ama cok ipucu vermedi ona kustum
İyi geceler ..Kimse yok..Tanışak mı?iyi geceler kızlar :)))
Hülya bunu beğendi..Çeşmi en son hangi kitabı okudun gıı, eccük kopya çekeyim elimdeki bitiyo da
ne münasebet bende burdayım kuzularım:)İyi geceler ..Kimse yok..Tanışak mı?
Ya Sarah Jıo ve Debbie Macomber ablalarımız , böyle yaşını almış, çorba karıştırırken kitap okuyacak bir kesime hitap ediyor gibi geliyor ki, aha o benimen soonnn geçtiğimiz günlerde Hüsnü Arkan'ın Hırsız ve Burjuva'yı bitirdim. şu anda Sarah Jio'nun Mart Menekşeleri kitabını okuyorum.
Hırsız ve Burjuva biraz daha ağır bir anlatımı var bazı yerlerinde sıkıldım, ama psikoloji ağırlıklı edebi anlatımları seviyorsan tavsiye ederim. ama yok sende ben gibi ben artık yaşlı başlı insanım hiç de kafa yoramam diyorsan al eline Sarah Jio'yu eğlen derim
He senle de tanışırık problem yok, öpüşelim mi?ne münasebet bende burdayım kuzularım:)
Ben geldim :) ama fazla kalamicam erken kalkmam lazım nasılsınız gece kuşları :)
Ya Sarah Jıo ve Debbie Macomber ablalarımız , böyle yaşını almış, çorba karıştırırken kitap okuyacak bir kesime hitap ediyor gibi geliyor ki, aha o benimÇerezlik kitaplar..Küçümsemiyorum ama Bir Milena'ya Mektuplar nere Böğürtlen Kışı nere..Ama şu da var mesela..Bazen çok duygu dolu kitaplarla duygusala bağlayıp,karman çorman ruh haline giriyorum..Tavuğu fırına verecem mesela..Ahh Hülya, sen şimdi Ankara'da...Kızılay'da olmalıydın..bir cafede elinde kitap, önünde kahve ..falan diye kendi kendime tribe giriyorum mutfakta..Yani ara ara bu tarz kitaplar da okumak lazım yoksa herifle birbirimize giriyok,hayırdır yine regl mi olacan diyo ..Milena'ya Mektuplar'ı okuyorum şu an..Kürk Mantolu Madonna'yı bir alamadım ya la..Onu alacam kısmetse.
Hımm..Nedense bu 3 yazarın eserleri harbiden de benzer..Üçününde anlatım dili ve olaylara yaklaşımı yakın..Gel gör ki ben Krıstın Hannah'ın Sevgi uğruna yaptıklarımız kitabına hayran kaldım..Ama okuduğun zamanla da alakalı o kitaba ihtiyacım varmış demek o ara..Harbi bu Hüsnü Arkan kimdir nedir bilmiyorum bak..Senin dediğin gibi 2 çok önemli kitap kaldı listemde..Hüsnü abimizi de eklerizkürk mantolu madonnayı ben de okumadım ancak kitapyurdu listem de var, bi sipariş verebilirsem çoluğa çocuğa karışmadan inşallah o zaman alacağım ve okuyacağım mutlaka o kitabı
Milena'ya Mektupları da okumamışım ama bi araştırayım onun konusunu da, ismen çok duyduğum bi kitap, okunması gerekli demek ki
Sarah Jio'nun ilk defa bir kitabını okuyorum, ama tarz olarak Kristin Hannah'la yakınlar. dediğin gibi aslında, kafa dağıtacaksın ona dertleneceksin, sonunda mutlu olacaksın falan o tarz kitaplar bunlar. bazen bi sarıyorum bu serilere ardarda bikaç kitap okuyorum, sonra hayat bu kadar da toz pembe değil diyip bi felsefedir, psikolojidir alıp gidiyor bende
bu aralar Hüsnü Arkan'ı yeni keşfettim, ilk olarak Mino'nun Siyah Gülü'nü okudum çok da sevdim, ama Hırsız ve Burjuva biraz ağır geldi banaşimdi aralık ayı içerisinde kitapları %40 indirimliymiş, yaşlanmadan inşallah sipariş verecem de diğer kitaplarını da okuyacağım
kürt mantolu Madonna Sabahattin Ali'nin en güzel kitabı bence ben ağlayarak okumuştum:)kürk mantolu madonnayı ben de okumadım ancak kitapyurdu listem de var, bi sipariş verebilirsem çoluğa çocuğa karışmadan inşallah o zaman alacağım ve okuyacağım mutlaka o kitabı
Milena'ya Mektupları da okumamışım ama bi araştırayım onun konusunu da, ismen çok duyduğum bi kitap, okunması gerekli demek ki
Sarah Jio'nun ilk defa bir kitabını okuyorum, ama tarz olarak Kristin Hannah'la yakınlar. dediğin gibi aslında, kafa dağıtacaksın ona dertleneceksin, sonunda mutlu olacaksın falan o tarz kitaplar bunlar. bazen bi sarıyorum bu serilere ardarda bikaç kitap okuyorum, sonra hayat bu kadar da toz pembe değil diyip bi felsefedir, psikolojidir alıp gidiyor bende
bu aralar Hüsnü Arkan'ı yeni keşfettim, ilk olarak Mino'nun Siyah Gülü'nü okudum çok da sevdim, ama Hırsız ve Burjuva biraz ağır geldi banaşimdi aralık ayı içerisinde kitapları %40 indirimliymiş, yaşlanmadan inşallah sipariş verecem de diğer kitaplarını da okuyacağım
Hımm..Nedense bu 3 yazarın eserleri harbiden de benzer..Üçününde anlatım dili ve olaylara yaklaşımı yakın..Gel gör ki ben Krıstın Hannah'ın Sevgi uğruna yaptıklarımız kitabına hayran kaldım..Ama okuduğun zamanla da alakalı o kitaba ihtiyacım varmış demek o ara..Harbi bu Hüsnü Arkan kimdir nedir bilmiyorum bak..Senin dediğin gibi 2 çok önemli kitap kaldı listemde..Hüsnü abimizi de ekleriz
Yahu taaa ne zamandır niyetliyim , ama elimdekiler bitmeden almayacağım inat ettim.Çok övdüler..Zaten içinde aşk var , öyle üften püften de değil derin bir hikayeyle bağlantılı hüzünlü bir aşk..Tam benlik.kürt mantolu Madonna Sabahattin Ali'nin en güzel kitabı bence ben ağlayarak okumuştum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?