- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
ben biliyonuz diye sütyen dedim anm bir baktım patır,patır döküldünüzYa valla hepimizi aydınlattın
Tek olmadığımı farkedince bir oh çektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben biliyonuz diye sütyen dedim anm bir baktım patır,patır döküldünüzYa valla hepimizi aydınlattın
Tek olmadığımı farkedince bir oh çektim
hee öyle bende bian abla kardeş var sandım topikteÖz ablam değil Hülya abla :) ama ilk kurbanim benim o zamandan beri konuşuruz sohbeti bal birisidir çok severim ben onu
ayyy cnm bide yanlış anladığım ilk değil bide bu smile varya böyle havalı kız sanıyordum meğerse hamile kızmış buda evlilik topiğinde arkadaşlar konuşurken evlendikten sora selam vermiştim bununla hayırdır kız felan demişlerdi anlayamadım soradan söyledilerde jeton düştüydüsendemiiii...güldürdünüz beni kızlarr
ayy iyikide gelmişsin aramıza.gerçektende hoş gelmişsin
Sabunu koydum leğene..
Bak sen şurdaki geyiğe..
Katilimi buldum ben
Darısı olsun sizlere
Lililililililili
Beyaz bayrak sallıyomÇeşminaz
ayy iyikide gelmişsin aramıza.gerçektende hoş gelmişsin
havalı kızzz hay ALLAH ne güldüm iştekiler bana bakıyor ne oluyo diyee..ayyy cnm bide yanlış anladığım ilk değil bide bu smile varya böyle havalı kız sanıyordum meğerse hamile kızmış buda evlilik topiğinde arkadaşlar konuşurken evlendikten sora selam vermiştim bununla hayırdır kız felan demişlerdi anlayamadım soradan söyledilerde jeton düştüydü
aynen ablacım manevi değerleri çok yüksek geçen senede MissGamzeli diye bir arkadaş benim katilimdi oda annesi bana bi tepsi yapmış hala çay servisinde onu kullanırım rengarenk neşeli mutfak gereçlerim aşık tuzluklarım küpem hala kullanırım veeee MissGamzeli dün nikah yaptı kızlar bilginiz olsun ondan hiç girmiyo siteye kızın telaşı varmış meğersem
Çarşıdan geldim elim kolum dolu..Dolmuşa bindim elimde 2 kilo elyaf..Geyve teli..Polarlar..Millet ters ters bakıyo..20 kadın var dolmuşta..sadece 1 erkek zavallı adam sıkıştı kaldı arkaya..Ayyy ööfff puff sesleri arasında benim teller elyaflar polarlar her yeri kapladı koydum kenara millet geçemiyo.Bir de oturdum en köşeye..Ay kimin bunlar tanımıyorum der gibi.Koridordan zor geçiyo millet..Neyse indim biraz yürüdüm sırtıma attım o 2 kilo elyafı da..Millet bön bön bakıyo bu kadın nerde çalışıyo napacak bu malzemeleri der gibi..Neyse eve geldim şükür hemen açtım burayı..Deminden beri alışveriş yaptığım pis ellerle yazıyormuşum ya laKalktım yıkadım şükür
ayyy cnm bide yanlış anladığım ilk değil bide bu smile varya böyle havalı kız sanıyordum meğerse hamile kızmış buda evlilik topiğinde arkadaşlar konuşurken evlendikten sora selam vermiştim bununla hayırdır kız felan demişlerdi anlayamadım soradan söyledilerde jeton düştüydü
Kuzucum evde satış yapıyorum ya ben..Bilmiyor muydun? Oyuncak yapıp satıyorumİndikten sonra neler demişlerdir kim biliiir
Elyaflar neden kii ben de merak ettimm
o çekilişte yok canımMissGamzeli nikah yapmış diye okudum hayırlı uğurlu olsun allah mesut etsin arkadaşım:) o da mı çekilişte acaba onu bilemedim ama
Tamam, severim ben kanaviçe.Burda lak lak edeceğine git başla anca yetişirkurbancığıma elcağzımla havlu işleyecem kanaviçe ile
Kuzucum evde satış yapıyorum ya ben..Bilmiyor muydun? Oyuncak yapıp satıyorum
Face adresi vermek yasak mı burda? Taze yeniledim hesabı ban yemiyek
Face adresi vermek yasak mı burda? Taze yeniledim hesabı ban yemiyek
Tamam, severim ben kanaviçe.Burda lak lak edeceğine git başla anca yetişir