• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Çarşıdan geldim elim kolum dolu..Dolmuşa bindim elimde 2 kilo elyaf..Geyve teli..Polarlar..Millet ters ters bakıyo..20 kadın var dolmuşta..:KK31:sadece 1 erkek zavallı adam sıkıştı kaldı arkayaEn Büyük KK..Ayyy ööfff puff sesleri arasında benim teller elyaflar polarlar her yeri kapladı koydum kenara millet geçemiyo.:KK45:Bir de oturdum en köşeye..Ay kimin bunlar tanımıyorum der gibi.:eek:Koridordan zor geçiyo millet..Neyse indim biraz yürüdüm sırtıma attım o 2 kilo elyafı da..Millet bön bön bakıyo bu kadın nerde çalışıyo napacak bu malzemeleri :KK57:der gibi..Neyse eve geldim şükür hemen açtım burayı..Deminden beri alışveriş yaptığım pis ellerle yazıyormuşum ya la:KK20:Kalktım yıkadım şükür:KK45:

sendemiiii...güldürdünüz beni kızlarr:KK70::KK70::KK70:
ayyy cnm bide yanlış anladığım ilk değil bide bu :anneadayı: smile varya böyle havalı kız sanıyordum meğerse hamile kızmış buda :D evlilik topiğinde arkadaşlar konuşurken evlendikten sora selam vermiştim bununla hayırdır kız felan demişlerdi anlayamadım soradan söyledilerde jeton düştüydü :KK53:

ayyy cnm bide yanlış anladığım ilk değil bide bu :anneadayı: smile varya böyle havalı kız sanıyordum meğerse hamile kızmış buda :KK70: evlilik topiğinde arkadaşlar konuşurken evlendikten sora selam vermiştim bununla hayırdır kız felan demişlerdi anlayamadım soradan söyledilerde jeton düştüydü :KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:havalı kızzz hay ALLAH ne güldüm iştekiler bana bakıyor ne oluyo diyee..:KK70::KK70::KK70:

aynen ablacım manevi değerleri çok yüksek geçen senede MissGamzeli MissGamzeli diye bir arkadaş benim katilimdi oda annesi bana bi tepsi yapmış hala çay servisinde onu kullanırım rengarenk neşeli mutfak gereçlerim aşık tuzluklarım küpem hala kullanırım veeee MissGamzeli MissGamzeli dün nikah yaptı kızlar bilginiz olsun ondan hiç girmiyo siteye kızın telaşı varmış meğersem

evet bende biliyorum MissGamzeli MissGamzeli benim ilk kurbancığımdı :KK36:

Çarşıdan geldim elim kolum dolu..Dolmuşa bindim elimde 2 kilo elyaf..Geyve teli..Polarlar..Millet ters ters bakıyo..20 kadın var dolmuşta..:KK31:sadece 1 erkek zavallı adam sıkıştı kaldı arkayaEn Büyük KK..Ayyy ööfff puff sesleri arasında benim teller elyaflar polarlar her yeri kapladı koydum kenara millet geçemiyo.:KK45:Bir de oturdum en köşeye..Ay kimin bunlar tanımıyorum der gibi.:eek:Koridordan zor geçiyo millet..Neyse indim biraz yürüdüm sırtıma attım o 2 kilo elyafı da..Millet bön bön bakıyo bu kadın nerde çalışıyo napacak bu malzemeleri :KK57:der gibi..Neyse eve geldim şükür hemen açtım burayı..Deminden beri alışveriş yaptığım pis ellerle yazıyormuşum ya la:KK20:Kalktım yıkadım şükür:KK45:

:D İndikten sonra neler demişlerdir kim biliiir :D

Elyaflar neden kii ben de merak ettimm

ayyy cnm bide yanlış anladığım ilk değil bide bu :anneadayı: smile varya böyle havalı kız sanıyordum meğerse hamile kızmış buda :KK70: evlilik topiğinde arkadaşlar konuşurken evlendikten sora selam vermiştim bununla hayırdır kız felan demişlerdi anlayamadım soradan söyledilerde jeton düştüydü :KK53:

Yaa çok hoşsuuun :D :D

Makina başına oturmam lazım,sizin yüzünüzden ayrılamıyom:KK67:
3 deyince çıkalım hep beraber tamam mı?
:KK47:

Back