- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
Makina başına oturmam lazım,sizin yüzünüzden ayrılamıyom
3 deyince çıkalım hep beraber tamam mı?
biiirrrr
ikiiiiiii
iki buçuuukkkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirlendim...yok yaa yasak değildir herhalde, ben verdim şimdiye kadar daha hiç banım yok, tertemiz bir kızcağızım
İki buçuk derkenbiiirrrr
ikiiiiiii
iki buçuuukkkkkkk
Kirlendim...
İki buçuk derken
Hah çıkarım diyosun
Ayyy muzurluğum üzerimde yine..
Fıstıklarım..işime dönmem lazım..Aklım burda ..Hepinizi tek tek öpüyorum, mıncırıyorum..Gece bekleyin beni yeaaavvrular, belki gazoz içerik
Ben de çok özlemişim..Çok uzun zamandır girmiyordum..Geranio mesaj atmış öyle geldim yoksa geleceğim yoktu..mapus damlarında seni ziyaret eden olmadı mı ablam
özlemişim yaa sohbetini, ne de iyi oldu geldiğin
aayyy hakketten çıksak mı acaba artık, işler beni bekliyor evde
Üzerinde ne olacak beyaz bayrak mı?gece 12de tam bu köşede seni bekliyor olacağım
ablammmm dur gitme nereye gideydun daha karpuz keseceydukkkkFıstıklarım..işime dönmem lazım..Aklım burda ..Hepinizi tek tek öpüyorum, mıncırıyorum..Gece bekleyin beni yeaaavvrular, belki gazoz içerik
neler yapıyosun abla misal???Fıstıklarım..işime dönmem lazım..Aklım burda ..Hepinizi tek tek öpüyorum, mıncırıyorum..Gece bekleyin beni yeaaavvrular, belki gazoz içerik
Olsun kuzum..Sende aldığın şeylere kısa notlar yaz, mektup yaz..Herkes elleriyle bir şeyler hazırlıyor Ben de hiç anlamam öyle şeylerden
Üzerinde ne olacak beyaz bayrak mı?
Nasıl yani kuzum?neler yapıyosun abla misal???
Huu...Hülya bunu beğendibu sefer kırmızı bayrak olacak sana özel
Benimde bir farkım yok ama işte notla çukulatalarla o işi halletcem inşallahHerkes elleriyle bir şeyler hazırlıyor Ben de hiç anlamam öyle şeylerden
xyzt-5544 kuzum bende istiyom yaaaaa banane banane
Evet...Listedeki isimlerdenÇekiliş açıklandığına göre bende hazırlıklara başlayayım Benim kurbanım bekar ipucu vermiyorum başka. Katilime kocaman öpücük