inşallah nazımmmm aynen öyle ya daha çok var halledilir bakalım aşns bu kez bize gülüpte birimizden biri çıkacak mıyızamaaannn katılayım gitsin kız ne olacak kiii, elbet hallederiz bir şekilde değil mi daha da 1 ay var zatenhem belki sen bana çıkarsın ümranım belli mi olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-katilimcilari-tanitim-topigi.878167/page-2
Katilacaklar bu linkte tanitin kendinizi
inşallah nazımmmm aynen öyle ya daha çok var halledilir bakalım aşns bu kez bize gülüpte birimizden biri çıkacak mıyız
bende bendebak yine heyecanlandıımmmm
Niye kuzum yaaben katılamam canımcım @Papatya gelini
Ben de varııııııııııımmmmmmmmm katılıyorum inşallah :)
Ne zaman aciklanir hangi kisiye gonderecegimiz
Slm hatunlar bende katılmak istiyorum çekilişee :)
Aaa harikaa yapalım gerçektenn :)
amaaannn katılayım gitsin kız ne olacak kiii, elbet hallederiz bir şekilde değil mi daha da 1 ay var zatenhem belki sen bana çıkarsın ümranım belli mi olur
Bİ FİKRİM VAR HAMİLE ÜYELER BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİDE BELİRTSİN HATTA KENDİ BEDENİNİ BEN HAMİLE OLSAYDIM LOHUSALIĞIM İÇİN YADA HAMİLEYKEN KULLANICAĞIM BİŞEY HOŞUMA GİDERDİ VE BEBEĞİME GELECEK HEDİYEDE SÜPER OLURDU...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-katilimcilari-tanitim-topigi.878167/page-2
Hepsine kapak yapar gibi ben gidiom didi ya ahahahahYeni gelenler hoş geldiniz.
Karışmasın diye defter tutuyorum vallahi. Adresler, kim adres yolladı kim yollamadı.
Ben hamileyim ama cinsiyet belli değil, bebek şeyisi yollicaksanız unisex olsun
Ben anneme gidiyorum yemeğe.
bizim burda kargo yok ztn postane var bitek . bide eşim kızar böle şeylere ...Niye kuzum yaa
hoşbulduk tatlım nasılsınnztabiki de taze gelinhoşgeldin
Hıımm mantıklı benimkide kızar amaaan oherşeye kızar zatenbizim burda kargo yok ztn postane var bitek . bide eşim kızar böle şeylere ...
iyiyim canım sağol sen nasılsınhoşbulduk tatlım nasılsınnz
Ozel mesaji kime aticam, tanitim topigi neresi?Kızlar tanıtım topiğine kendisini tanıtmayanlar tanıtırsa daha kolay hediye alınır kendilerine
@toredo @THEY- @Slvslm11 @kayacans @ariesfountEllssa @raptiye
Ayrıca özel mesaj ile isim soy isim adres göndermezseniz de çekilişte hediye alamazsınız mecburen. Ayrıca telefon numarası da verirseniz kargoda bir problem çıkarsa kolay ulaşılabilir olursunuz.
Özel mesaj yollamayanlar
@toredo @THEY- @GezegeNKralicesi @Slvslm11 @kayacansEllssa @raptiye
Ayrıca sizi görmek de bizi çok mutlu edecek
xyzt-5544 ve @geranio
çok şükür iyiyim bende iş güç uğraşıyoruzz :)iyiyim canım sağol sen nasılsın
Her gun en az 5 mesajini takimda gormek istiyorum bilgine sekerimiyiyim canım sağol sen nasılsın
Özel mesajı konu sahibine atıcan mesajlarda link var bakıp bulabilirsinOzel mesaji kime aticam, tanitim topigi neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?